Ulrika Forsberg

Våra hus..

Många frågor kring våra hus, har vi kvar de gamla? Hyr vi ut det? Ska de inte säljas? Ja många frågor!

Så här är det!:) 

Vårat andra hus som ligger i lugnvik har vi kvar! De är till salu och inte blivit sålt helt enkelt!:) 

Vi har fått bud på det, flera vi inte godtar! 

Vi släpper inte vårat hus för ett skitbud, för de är värt mer!:) 

Folk som har tittat har påpekat saker som att de inte finns spegel i badrummet å att en elkabel inte är fast i köket! Å sen har jag hört rykten att nån säger de är fuskbygge? 

Haha! Ja, såhär är det! 

Spegel i badrummet finns att köpa för några hundra! Så jag fattar inte ens varför man påpekar de, de fanns ingen spegel i vårt nya hus heller när vi köpte de 😛  ska de verkligen sitta i en spegel när Man Kollar hus 😀 haha 
Elkabeln som inte sitter fast i köket är något vår elektriker inte hunnit fixa, å huset har stått tomt, så har inte riktigt prioriterat de, har dock sagt att de är fixat innan ett köp blir av! Så fattar inte problemet där heller!:) 

Att de är fuskbygge? Ja, då skulle jag gärna vilja veta vad!:) att golv kanske sviktade nån mm nånstans och alla väggar inte är spikrak eller vad de nu kan va, de är såhär va! De är ett gammalt hus! De är en gammal stomme, vi har renoverat ett gammalt hus!! De är inte nytt!! Då skulle vi riva det helt och hållet och byggt nytt, så hade allt varit prima perfekt! Men nu är det inte så, utan detta är en gammalt Nyrenoverat hus!:) då är inte allt ”perfekt” men allt är beboeligt och allt fungerar och Allting! Men de har kvar sin charm av det gamla att det inte är spikrakt överallt och perfekt! 

De är en byggfirma som gjort utbyggnaden och fixat, så Alex har inte byggt de själv, han har däremot Fixat inuti själv!:) 

Jag älskar iaf vårt andra hus i lugnvik och saknar de jätte mycke! Hade vi haft ork att bygga ut det så hade vi gjort de, för tomten är stor så man kan lätt bygga ut! För som det ser ut nu så är det för litet för oss, speciellt nu när en lillebror kommer oxå! Så de funkar inte! 

Men de är ett superbra område, stor tomt å jätte mysigt hus! Å vi kommer inte ha bråttom å släppa det för ett lägre bud, för de är värt de som är!:) 

Så ligger det till!:) 

Vi kan såklart inte ha 2hus hur länge som helst, så vi får se vad vi gör för lösning! Vi har några planer 😉 kanske flyttar vi tillbaka till lugnvik å slår upp ett nytt hus, eller säljer vi bägge å flyttar nånannanstans? Ja.. De får ni se ? 

Vårt hus i lugnvik 


Finns även en gäststuga på tomten med värme och el 🙂 

Plats för en dubbelsäng, supermysig:) 

Åh vad jag längtar tillbaka till en helrenoverat hus när jag ser dessa bilder alltså ? så fint. 
?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi

  Det är ganska få kvadratmeter för att vara ett hus, få sovrum. Det kan inte vara så att ni har renoverat för mycket om man ser till helheten? Och att det är därför ni inte får det ni begär. Inget garaget/carport finns det heller. Tåg som passerar alldeles utanför dörren är mer minus än plus. Din man köpte det för 1,5 milj. Ett år senare vill ni sälja för 2.290.000, eh ja

  1. ulrikaforsberg

   De är 3sovrum, vilket är ganska vanligt i ett hus!:) tycker inte de är speciellt lite! + att de är en stuga på gården med värme och el!:)
   Garage finns det alla möjligheter att bygga eftersom det är ett hus med stor tomt (en av dom största tomterna i de området!
   Ja tåg är absolut ett minus, men de är därför vi byggt bullerplank, tågen hörs knappt utan bara är obehaglig att ha nära!
   Min man prutade ner de huset när vi köpte det, varför? Jo för de såg verkligen ut som skit helt och hållet! Vi har byggt ut de, totalrenoverat huset, ändrat planlösning, bytt kök, och målat om, satt in kamin, grusat uppfarten, satt ditt bullerplank! Gjort ett till sovrum, fixat golvvärme på hela nedervåningen! Ja, väldigt mycke, så är det konstigt att de stiger flera hundra tusen i pris?:P lugnvik är ett väldigt populärt ställe, å vi är en av dom få som har en sån stor tomt med alla möjligheter att bygga ut hur man vill! Så de kommer bara stiga i värde, så vi släpper inte de för ett skitbud då!:) flera mäklare har värderat de och då släpper vi verkligen inte de till ett lågt pris bara för vi inte har rätt köpare till de!:) de är värt sitt pris helt enkelt! Å 2.290 för ett hus med stor tomt i lugnvik, 5min från stan, de är inte speciellt dyrt!:)

stats