Ulrika Forsberg

De spökar

Ja min kropp spökar igen! Jag är så trött hela hela tiden (alltdå konstigt trött, kan sova ståendes liksom) å ont i min rygg! 

Måste vara dåligt järnvärde igen. 

Ska försöka få i mitt lite bra käk å Jörn å bli pigg igen! 

Jag har iaf bestämt mig nu för att verkligen försöka gå ner i vikt! Jag är så obekväm med mig själv, jag är så konstant slut i kroppen och har så ont! Så jag vill få ändring på de nu! Så bara stt önska mig lycka till 🙂 

Någon som har bra kost tips? 

De ska vara en kickstart nu! Så motivationen kommer igång sen:) 
Men nu ska jag och mina killar hoppa i ett bad så jag piggnar till litegrann!:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Kontakta Rickard på Refitness! Du kommer inte ångra dig, jag har ätit och tränat efter hans program som är gjort efter mig och mina mål och jag har rasat i vikt.

  2. Amanda

    Jag kör en ”diet” som man fastar mellan 20:00 på kvällen tills 12:00 . Så det ända du gör är att hoppa frukosten och inte äta efter kl 20 på kvällen. Du får äta vanlig mat och man tappar ändå i vikt. Jätte många som gått ner massor i vikt med den metoden. Du får dricka vatten och kaffe tex under fasta tiden. Kolla in tex mollermikaela på instagram. Jag fick barn en månad innan dig och jag satte igång i januari i år, fram till maj hade jag tappat 15kg.

  3. Emelie

    Prova viktväktarna ! Synd syn på mat och bra resultat! Jag mår så mycket bättre både i kropp och själ, minus 15 kg på 4 mån ?

stats