Ulrika Forsberg

En stund att bara slappa

Heeej å godmorgon fina ni!:)

Jag ligger just nu uppe i sängen helt själv, med lurarna i öronen och lyssnar på en bok! De är inte ofta man tar sig tid att göra sånt nu, bara koppla av, visst kan man ligga ensam uppe i sängen å vila, man samtidigt höra barnskrik å tv;en på nere:P. Men att bara ligga å lyssna på något annat å blunda är faktiskt såå skönt och avkopplande! Man kommer verkligen in i en annan värld! Så de är något jag uppskattar otroligt mycke nu!

Jag lyssnar på olika böcker ifrån Storytel.
Dom har verkligen alla olika stilar du kan tänka dig, allt ifrån spännande däckade till fantastiska, romantiska romaner som får dig att bara springa ner å krama om din man efteråt ? De finns flera tusentals olika ljud och e-böcker du kan lyssna/läsa på, de finns något för alla! Å perfekt att de har offlinefunktionen så du kan lyssna på böcker när du t.ex är ute och flyger å är på resande fot och kanske inte har tillgång till internet!

1 av mina favoritböcker är ”Glöm mig” av Alex Schulman, en bok där han berättar tillbaka på sin barndom, missbruk och hur han försöker få tillbaka den mor/son relation de en gång var! Ni hittar den boken HÄR
Nästa bok jag kommer ge mig på är nog ”I krig och kärlek” jag gillar lite romaner, kärlek å tjafs å sånt man själv kan relatera till litegrann!:) å de finns många delar av denna bok, så de e nog de jag kommer lyssna på nästa gång!:)
någon som läst denna bok? Ni hittar den iaf HÄR

Ni borde självklart testa på ni också 🙂
Ni kan nu prova på helt gratis i 30dagar! Ladda ner appen direkt i din mobil, å Känn efter om de är något för er:) erbjudandet gäller t.o.m 31/10 och ni går in och fixar de HÄR 🙂

Har jag läsare som redan använder sig utav ljudböcker? Vart är isf era favoritställen att koppla av och lyssna?:)

I stolt samarbete med Storytel.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats