Ulrika Forsberg

Fick en klump i magen:(

Förra veckan va jag ju och pratade med min Freja barnmorska, då vi kom överens om att sätta igång mig nu på måndag! Och under vårt samtal så gick vi ju också igenom min förra förlossning och graviditet! De va väldigt intressant faktiskt, för ingen har liksom satt sig ner och förklarat allt. Villiam hade ju bajsat i fostervattnet (som dom såg när dom tog hål på hinnan) och de ska dom ju egentligen inte göra, men iaf, de kunde bero på att Villiam haft ont/varit orolig/rädd å haft det jobbigt i magen! Då fick jag nästan en liten klump magen:( jag blev så deprimerad på slutet å hatade min mage å ville inte ha barnet, å när han sparkade i magen så kunde jag putta till honom hård utanpå för att ”hämnas”! Ne fy! Tänk att min lilla prins legat rädd och haft jobbigt magen, kanske pga mig!:( de kändes faktiskt lite jobbigt att höra.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats