Ulrika Forsberg

Folk är alldeles för missnöjda med sina liv..

Hej! 

Kom precis hem ifrån gymmet, va så kul!:) har ju börjat träna för min kompis Anna nu! Hon är så grym på allt hon gör! Hon kommer verkligen se till så de blir nån ordning på mig och min kropp! Jag e så pepp, och blir ännu mer pepp av att se hur jäkla snygg Anna är! Haha! De är en sån PT man ska va, en snygg, så man bli ännu mer motiverad ?????

Efter de så åkte jag på maxi och handlade lite nyttigare kost till mig! 

Men hursomhelst, som rubriken lyder.. 

många människor har alldeles för tråkiga liv och är för missnöjda! 

Fick kommentarer på mig blogg att jag bara gör reklam och att hon anmäler mig å att ja.. blaa blaaa! 

Haha! Alltså seriöst! Sitter verkligen människor och blir så avundsjuk över mitt liv, mitt jobb, grejer jag får, så att dom måste anmäla och göra allt som kan för att försöka hitta något som kan gå fel för mig så dom blir glad? ? de är skrattretande! 

Men jag har iaf betalt skatt i allt jag gör! 

Fick tillåmed tillbaka på skatten i år! 

Jag är noga med att markera med samarbete i mina inlägg som är samarbete! Men många gånger har jag glömt och kommit på det i efterhand! 

MEN många gånger lägger jag själv faktiskt bara ut tips, allt jag lägger ut är faktiskt inte samarbeten! 
Men denna Lena (som hon verkar heta) hon har seriösa problem med mig, haha! Å de är faktiskt lite kul! 


Alltid retar allting nån! 

Thats life!:)

?? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats