Ulrika Forsberg

Vagnarna, varför så många? 

Nu ska jag sätta mig i lugn och ro här hemma och svara på era frågor 🙂 

Första frågan många ställt, 

Varför så många?

Svar: jo, jag älskar vagnar, älskar att byta! De är ju liksom ett intresse! Dyrt såklart, men man prioriterar ju sina pengar olika!:) 

Hur många har du nu? 

Svar: just nu har jag 4vagnar, en Emmaljunga dubbelviking (syskonvagn) 


Emmaljunga superviking 


Emmaljunga nxt90f 


Och en Greentom (enkel och smidig) 


Använder du alla vagnar? 

Svar: ja mer eller mindre!:) supervikingen har använts mest, men tror att nxt90f kommer att användas flitigast nu! Syskonvagnen används sällan. MEN skulle inte klarat mig på stan eller vid större folksamlingar utan den! Villiam måste sitta i vagn då, annars är han överallt:P 

Har du något samarbete med Emmaljunga? 

Svar: alla som följer min blogg läste säkert för något inlägg sedan att jag precis blivit ambassadör för dom! 

jag la ut en bild för ett tag sedan på min Instagram på deras vagn (nxt90f) och skrev att jag Måste ha den, jag va tänkt att köpa den, och då skrev dom och frågade om jag ville bli ambassadör för dom och att dom isf gärna skickar mig den vagnen! Så jag tyckte det va en stor äta att få bli de! Och sen få en vagn som jag tänkt köpa, hur bra va inte de? 

Jag har alltså köpt min superviking och dubbelviking och sedan fått min nxt90f 🙂

Jag älskat Emmaljunga och alltid gjort! Har haft olika märken, men jag personligen har fastnat för Emmaljunga! 🙂

Vad är priserna för vagnarna?

Svar: oj, jag tror dom ligger runt 9000-tusen kanske, sen får man köpa till regnskydd och myggnät och lite sånt! 

Nxt90f nu med alla tillbehör 

Chassi, liggdel, sittdel, mugghållare, fotsack, åkpåse, dubbeladapter, ståbräda, de gick på ca 15.000:- men de va ju väldigt mycke tillbehör!:) 

Hur myvke pengar har du lagt ner på dina vagnar? 

Svar: ja, de blir väl en del eftersom varje vagn går på några tusen!:) vet inte exakt! 

Om supervikingen! 

Jag verkligen älskar min superviking! Såå skön att köra, lätt och smidig! Perfekt att ha inomhus att gå runt med också (vilket vi ofta gjorde med Hampus) 🙂 så jag har faktiskt inget dåligt att säga om den vagnen :/

Om dubbelvikingen! 

Syskonvagnen vi har hade jag absolut inte klarat mig utan de gånger som vi tex ska på stan eller marknad eller något. Villiam har mycke kryp i benen och går inte att ha ”lös” haha! Därför måste vi ha en vagn för bägge då. Den är smidig att ta me, fälla ihop och allt. Det enda jag tycker är mindre bra är att sittdelen blir lite trång, men de blir bättre nu till sommaren, jag har ju bara haft den under vintern nu, me åkpåse å vinterkläder, klart de blir lite trångt då 😛 annars är den toppen! 

Jag har både luftfria däck och med luft, just för att de med luft (outdoor) tycker jag ibland kan kännas lite klumpig, vagnen blir lite mer svårstyrd! Men perfekt till vintern i snö när framhjulen kanske är låsta 🙂  och de är samma med supervikingen! Så luftfria på sommaren skulle ja säga!:) mer lättstyrt!

Om nxt90f! 

Svar: jag är kär i den! Alltså utseendemässigt, den är så snygg! Jag är supernöjd. 

Jag har inte hunnit testa den mer än här inne än, men den är jätteskön att köra, jag tycker den känns lite rejälare än supervikingen. Men de jag älskar mest är sittdelen som finns på modellen ”nxt90f” den är en ”gammal hederlig” sittdel med fullt liggläge, för mig så känns det som att barnet ligger och sover skönare i en sån än en ergonomisk sittdel. De är bara något jag personligen tycker! Så alla tummar upp hittills för nxt90f! 

Om jag skulle stå i ett val idag mellan supervikingen och nxt90f så skulle jag absolut välja nxt90f!:) modellen är snyggare OCH den är myvke smidigare att fälla ihop, och tar mindre plats! Stort plus! 


??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats