Ulrika Forsberg

Frågedel

Tänkte ta några snabba frågor jag fått nu!:) 
1. Jag skulle uppskatta ifall du ville göra något inlägg där du berättar vilka prylar du tyckte va bäst/sämst till bebisar!

Sen undrar jag lite om hur ni tänker ang föräldraledighet? 🙂

Ha de bra 🙂

Svar: våra bästa ( mest använda )bebisprylar är nog.. babygym ett med 4ben , inte den med Matta under liksom, babysitter, våran bilstol (läs mer om den HÄR (klart bästa grejen) och även vår Myspöl som Hampus fått hem nu, sååå bra! Han är alltid nöjd i den:) 

Men sen är de väl mest alla vanliga saker, omlott bodys, bärsele/bärsjal, banynest:) 
Sämsta är nog en sånhär babygunga, ni vet, den som vaggar och spelar musik! Haha. Vi köpte en till villiam och en nu till Hampus, men vi tycker bara dom e skit 😛 tar plats å används aldrig! 

Alla bebiskläder som e snygga men opraktiska, tex, skjortor, Hoodies, jeans, ja, allt som inte är mjukt och bodys typ. 

Och föräldraledigheten. Ja där tänker vi som så att båda ska vara ledig och hemma med barnen, jag blir först, men nu eftersom Alex har eget företag denna gång så blir de lite svårare, han kan inte bara vara hemma 2-3 månader från jobbet, så därför har vi det så nu att han är pappaledig 1-2 dagar i veckan. De tycker vi funkar bra:) 
2.Jag vill se mer av erat fina hus! Mer inredning! Så kul att se under eran renovering nu! Bra jobbat!

Fråga, har ni några semesterplaner inför sommaren? Om ni ska resa någonstans?
Och hur ska du göra efter mammaledigheten? Ska du jobba som Uska då eller hur har du tänkt? 🙂
Svar: å tack, va kul att höra!:) 

Jg och Alex ska ta en helgs mini semester till Stockholm och gå på bröllop själva!:) annars så ska Alex ha semester och vi ska vara hemma och vara lediga bara, och även försöka hinna me en biltripp ner till Göteborg och hälsa på min syster.:)

Och jag är ju mammaledig och jobbar ca 2dagar i veckan med blogg/samarbeten, men ska även ringa till min avdelning på sjukhuset och säga att jag gärna hoppas in något pass och jobbar ibland, har tänkt ringa dit i flera dagar men totalt glömt bort:/ 
?? 

Jag längtar tills vår/sommar och jag kan ha dessa snygga väskor till en vårig outfit med en snygg skinnjacka ?Ni hittar den svarta väskan hos Have2have

Beiga väskan Have2have

Min snygga jeanskjol hos NA-KD

Och mina beiga klackskor ni ser på nedersta bilden hittat ni hos Have2have 
??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabelle

  Hej! Jag är gravid i sjunde månanden. Börjar verkligen bli verklighet med en liten bebis nu. Tog ni reda på könet innan dina barn föddes? Och hur går det med sex osv? Hur länge väntade ni och gjorde det ont i början eller kändes det knappt kanske?
  Och kommer man någonsin få tillbaka sin gamla kropp?
  Konstiga frågor kanske, men så nervös över hur allt kommer förändras.

 2. Victoria

  Hej hur går de med din träning,kan du lägga upp typ varje vecka skulle va roligt att se dina resultat

 3. Malin

  Hej! Jag har en dotter på 2,5 månad (mitt första barn), är lite nyfiken på Hampus rutiner, om ni jar några vill säga. Hur ser en dag ut för honom samt kväll och natt? 🙂
  Kram

 4. Mikaela

  Du är verkligen grym på alla sätt och vis, glöm aldrig det! ?

  Vet att du nuddat vid ämnet ett par ggr men jag hade hemskt gärna velat se ett inlägg om hur det var att bli tvåbarnsmamma! Vad hade du velat ge för råd till oss som planerar en tvåa, bästa resp sämsta, ”tvåbarnschock” osv?

 5. Sofia

  Trist att dem efterliknar Chanel väskorna så mycket ;S .. Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella . <3

stats