Ulrika Forsberg

Fy vale…

Hej igen. Nu har jag uppdaterat dåligt igen! Men vi har haft å har sjukstuga här hemma, så vakna nätter och griniga ungar har tagit kål på mig! 

Villiam blev ju magsjuk IGEN i söndags, de gick över fort och han spydde bara på lördagen. Sen blev Hampus febrig och dålig! Åkte några vändor till sjukan, han fick hela 39grader i feber:( visade sig att örat fortfarande är jätte rött och svullet inuti! Så nu har han fått en ny kur av penicillin, (En annan bättre) den ska han ha 3gånger om dagen i 10dagar! Samt alvedon var 6e timme för att hålla febern och smärtan nere. Mammas älskling ❤️ 

Å inatt började Alex spy… Så här hemma börjar vi om å blir sjuka allihopa  🙁 

Hoppas de går över fort! 

Jag är frisk än sålänge iaf 🙂 

?? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Läste ditt senaste inlägg och testa lchf! Läs på om det och testa i en vecka. Du kommer märka stor skillnad. Om inte det passar skulle jag tipsa om paleo. Man brukar ju säga att 80% är kosten och 20% är träning. Du kan ju iallafall läsa på om det! Lycka till och hoppas det håller i sig länge.

  2. Emelie

    Men jisses vad ni råkar ut, skickar en krya krya tanke till dig och familjen. Jag, sambon och våra 2 barn sticker upp till Åre i början av april (som alltid). Säg till om du vill ses över en fika, lekträff för barnen eller bara en jäkligt god burgare på Brooken. Ta hand om dig och din galet fina familj.

stats