Ulrika Forsberg

Jag har bestämt mig! 

Hej!:) 

Jag tänkte prata om vikt och kroppen! 

Jag har inte brytt mig om min vikt eller kropp, jag har låtit mig själv få ha fett och häng eftersom jag nytt fått barn, varför stressa liksom?

MEN! Nu har jag kommit till den punkten att jag har bara inte lite fett och häng efter graviditeten utan nu har jag faktiskt gått upp ännu mera i vikt i efterhand! Vilket jag mår sååå dåligt över! Jag äcklas så jäkla mycke över mig själv alltså! Jeans  å tröja går inte att ha! Jag vill vara fin! Kunna ha ett par Jens, allt för min självkänslas skull! 

Men de värsta av allt är kroppen.. min kropp har jag så ont i så jag vet inte vart jag  ska börja riktigt! 

Så nu tänker jag ta tag i dehär! 

I morgon köper jag gymkort (skulle göra det idag, men då hann det stänga:( )

Å sen ska jag börja! Ja kommer köra 100% jag vill inte ha ont i kroppen längre! Å jag vill inte hata de jag ser i spegeln! Jag har absolut inget stress till en ”drömkropp” för mig får de va lite fett och häng, de stör inte mig! Men jag själv tycker jag har gått upp för mycke i vikt nu, vilket min kropp inte orkar! 

Här är bilder på en stark kropp! och (enligt mig) så va jag sjukt nöjd med hur jag såg ut! 


Å här är jag idag…


Jag skäms så in i Norden för att visa detta! Jag tycker de är så äckligt att jag låtit mig själv gå såhär långt… usch! En sak att ha gravidkilon kvar! Men detta är inge gravidkilon, dehär är depressions-kilon! 

Nu ska det bli ändring! 

Jag mår inte bra av det och måste göra någonting helt enkelt! 

Är det någon som vill joina? 

Någon som bor här i närheten som också vill haka på mig?:) vi börjar 3dagar i veckan! 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Skulle vara kul att kunna träna ihop. Har några kilo för mycket som jag vill få bort, dock inga graviditetskilon. Vilket gym tränar du på? Jag går på sportsgym .
  Tycker det är modigt och strångt gjort av dig att lägga ut bilder.
  Lycka till?

 2. Emelie

  Hej! Kosten är det absolut viktigaste, och vem har tid att träna massa när man har två små barn? Räcker gott med promenader eller vara aktiv med sina barn bara man sköter kosten. Det bästa tipset nånsin- drick inte dina kalorier, gör vatten till din bästa vän. Det funkade utmärkt för mig och jag tappade alla mina kilon plus extra inom två månader efter förlossning med den inställningen ?

  1. ulrikaforsberg

   Ja så kan man självklart göra!:)
   Jag tänker ta mig tid! Mina barn har en pappa som gärna umgås me dom, så att ta sig på gymmet är inga problem:) sen är såklart kosten jätte viktig! Men äta är nåt jag gillar, speciellt de jag tycker om! Så de tänker ha inte va så strikt med än! Då är träningen bra för mig istället!:)

  2. Jenny

   Inte för att vara den som är den, men om man vill bli stark i kroppen så hjälper det inte så mycket att lägga om kosten och börja dricka vatten. Då krävs det nog träning. Hon vill ju inte bara bli smalare utan starkare.

   1. ulrikaforsberg

    De håller jag med om!:)
    Att få en starkare å hållbar kropp ät nog prio, å på köpet så förlorar man nog lite kilon under den resan!:)

 3. Matilda

  Nu blev jag också peppad att komma igång! Kommer vi få följa din resa? Typ med vad du äter och tränar? Kram! PS du är jättefin både nu och då

 4. Madeleine ösund

  Jag har en 5 månaders bebis!
  Hon följer med mig till gymmet dagligen!
  vi tränar på sportsgym! Så smidigt att bara köra in vagnen och ha den bredvid på gymmet! Bästa möjligheterna på nya Storsjöstrand! Samt gick jag på mammaträning steg 1! Svinbra, sen steg 2 är en gång i veckan och gratis för medlem?
  Helt perfekt

 5. Hanna

  Är i samma situation själv. Blev av med mina gravidkilon ett tag efter förlossningen, men gått upp dem och lite till pga depression och ångest. Vill göra nåt åt det men blir typ handlingsförlamad. Blev dock väldigt peppad av ditt inlägg och att faktiskt få se dina bilder på hur du ser ut idag och verkligen känna igen sig i dem! Lycka till och kämpa på!

 6. Petra

  Bor inte nära dig men jag vill också gå ner i vikt efter graviditet och tar tag i det nu så följer dig för pepp 🙂 satsar på promenader och kortare löpning samt ridning, har aldrig gått på gym så vågar inte testa nu när jag måste ha bebis med också.

 7. Lina

  Ett tips är att läsa om mammafitness. Olga är grymt duktig, väldigt mycket mental träning! Hon får en att öppna ögonen!

 8. Johanna

  Ulrika testa lchf! Läs på om det och testa i en vecka. Du kommer märka stor skillnad. Om inte det passar skulle jag tipsa om paleo. Man brukar ju säga att 80% är kosten och 20% är träning. Du kan ju iallafall läsa på om det! Lycka till och hoppas det håller i sig länge.

 9. Victoria

  Jag är på! Jag och sambon har faktiskt bestämt att på måndag köper vi gym kort och sätter igång. Känner precis som dig! Jag gjorde ett halv hjärtat försök i höstas men har bara slappat till igen och lever på skit mat och motionerar alldeles för lite. Jag känner att jag behöver inte bara gå ner i vikt utan även bygga muskler då jag haft mycket ont i ryggen sedan min son kom. (10 månader i mon) jag är så redo för en förändring! Så på måndag är jag på och jag är spänd på att följa din resa 🙂

 10. Alexia

  Tack för att du delar med dig,strongt gjort..
  Jag är lite i samma sits,intr pga grav men depression och alldeles för många timmar på soffan.. Blev verkligen taggad av det här inlägget,ska också ta tag i min hälsa..

 11. Anna

  Hej!
  Förstår att du vill komma igång, och både kropp och själ mår bra av att träna. Men var inte för hård mot dig själv! Men jag förstår känslan, varit där själv… började att gå morgonpromenader innan frukost och körde sen simning 2-5 ggr i veckan! Gick ner 11 kg på 3 månader!
  Så simning är ett tips!
  Lycka till och kom ihåg att du är fin. Tror också att det hjälper många att du är så öppen med detta och visar bilder. Kram

 12. Maria

  Jag förstår att du är pepp och vill dra igång men ta det försiktigt så du inte skadar dig! Det är så lätt att göra fel och speciellt när du nyss fått barn är det vissa övningar du ska akta dig för. Jag har pt och kostrådgivning online med mammafitness och får både måltidsplan och träningsprogram utifrån min kropp. Man kan få upplägg för att vara på gym och/eller hemma. Är inte sponsrad eller jobbar där, men har varit med förut också med jättefina resultat ?

 13. Anna

  Bor tyvärr inte heller i närheten annars hade vi kunnat hjälpas åt! Jag väger 95kg och vill gå ner i vikt för försöker att bli gravid? Men detta fixar du! Det gäller bara att få motivationen! Lycka till ??

 14. Rou

  Känn dig absolut inte dålig för det är normalt att fokus är lite på andra plan efter att man fått barn. Vill bara säga att du är väldigt vacker, även fast du kanske inte håller med! Men jag vet hur det känns, jag själv födde barn för 3 månader sedan och känner inte alls igen mig själv

 15. Kia

  Så modigt av dig att visa bilderna på din kropp nu! Det är bra att viljan för förändring kommer från dig själv, och inte från fel håll (andras elaka kommentarer osv). Kom ändå ihåg att du är fin som du är 🙂 kämpa på! Kramis <3

 16. Trebarnsmamma

  Bor tyvärr inte i närheten av dig men här har du också en med depressionkilon.. inte blir man gladare av det direkt. Har fått flera förfrågningar om jag är gravid, men nej, jag är ju bara fet. Blä!

 17. Carola

  Om jag inte skulle Bo så långt bort så skulle jag gärna haka på ?och även hälsat på ?Ni är verkligen härlig familj ❤

 18. Gabriella

  Wow beundrar dig som vågar vara så öppen och ärlig och visa allt! Du är verkligen en förebild! ? och du är så fin ?

 19. Maria

  Kände precis samma sak, kommer knappt ihåg några kläder och storlekarna bara ökar. Jag slutade med socker för snart 2 veckor sedan men har inte kommit igång med träningen pga förskylning men till veckan så ??✊??

 20. My

  Inget man ska skämmas för ❤ Du är fin som du är! Men jag förstår din känsla, man ska själv känna sig nöjd. Jag håller också på att fixa till formen. Jag gillar kurvor O vill ha det. Men vill också känna mig finare än vad jag gör idag. Har också en son på 2.5 snart och visst, kroppen är inte som innan, bara att acceptera. Vill även känna mig piggare som mamma 🙂

  Bor dock i Skåne så lite svårt att träna ihop, men kan peppa varandra på Instagram och på bloggen.
  Tycker det är strongt av dig att prata om de som du gör ❤

  Puss och Kram / My

stats