Ulrika Forsberg

V33

Haft såå mycke sammandragningar och ont i magen ikväll:( de är väl av stress och allt möjligt! Men jag hoppas han stannar nån vecka Till i magen! Jag ska försöka hålla mig lugn så han också känner sig lugn å trygg där inne!:)

Hursomhelst så har dagen varit bra, jag p Villiam har varit ute på några ärenden å sen åkt iväg på Picknik 🙂 

Så en helmysig fredag helt enkelt! 
I morgon ska jag ge mig på projekt ”få upp byrån uppför trappen” kan bli spännande! Haha

Annars inte så mycke inplanerat! Skulle vilja åka iväg nånstans, jag å ville kanske drar till Åre å tar in en natt på hotell ? de lät ju supermysigt!? ja, nåt ska vi nog Kunna hitta på! Nån som har något förslag på vad man kan göra för skojj här runt om?:) 

Nu går vi in i vecka 33, jag längtar som en tok efter att få hålla om båda mina små söner i soffan ❤️ men stanna kvar några veckor till så jag hinner förbereda mig.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anni

    Snälla Ulrika, försök ta de lite lugnt! Du skriver om sammandragningar och flytta byrå upp för trappan i samma inlägg!

stats