Ulrika Forsberg

Svacka..

Just nu känner jag mig lite nere, lite osäker, less och vill vara mycke själv och tänka mycke på allt! 

De är en grymt jobbig period nu känner jag:(  mindre än 2månader till beräknad tid! Sammandragningar jäte ofta! Å konstant värk å ingen sömn. De tar på dom krafter som finns kvar! 

Så därför blir det lite tid till bloggen då jag haft så lite motivation och energi helt enkelt! 

Men hursomhelst så har det inte hänt så mycke de sista dagarna, de lunkar på här hemma och bara längtar tills lillebror är på utsidan å vi kan njuta allehopa! 

Villiam ligger bredvid mig här i sängen och Sover medans jag tittar några avsnitt av bonde söker fru!

Hoppas jag kan somna i god tid ikväll och få lite sömn!:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sigrid

  Hej,

  Jag håller på att göra ett skolarbete där jag undersöker situationen för föräldrar med små barn (0-3 år) i cafémiljöer med syfte att utveckla den optimala sittmiljön för barn och föräldrar. Det hade varit guld värd om du ville ta 3 minuter och svara på en enkät. Tack på förhand!

  https://sv.surveymonkey.com/r/WDSTW8M

 2. Josefine

  Svar på ditt senaste avsnitt att gvfv.
  Det är jätte vanligt att man läcker mjölk, en del börjar redan runt vecka 20. Men det är inte samma mjölk som ”den riktiga” som brukar rinna till efter ca 3 dagar efter fl.
  Tips inför fler avsnitt: visa ännu mer vad ni skaffat till bebisen, allt ifrån salvor till babyskydd. Hur var första tiden med villiam? Hur vill ni att första tiden med bebisen ska bli? Berätta lite om er, vad jobbar ni med, hur gamla är ni, hur ser era relationer ut till era familjer. Berätta om hur ni tänker kring nsmn, vad skulle villiam hetat om han inte hetat villiam, andranamn och efternamn.
  Kram ?

stats