Ulrika Forsberg

Hektiska dagar

Egentligen så har jag haft lugna dagar här hemma, men de har ändå Kännt som de varit för hektiska!.. Haha, konstigt va?

Men de e precis som att man legat hemma i sängen flera timmar på morgonen å sen på eftermiddagen så har man kört 100%direkt med något, förstår ni?

De har varit storstädning innan husvisning tillexempel, då jag flänger runt som en galning å städar å fixar in i de sista, så man stressar för att hinna! Sen hade jag ju mina syskonbarn här i Helgen, vilket blev stressigt (de e tonåringar som vara vill på stan) haha, jobbigt för mig som är livrädd för att släppa iväg dom!

Sen så möblerar jag om å fixar här hemma, lyfter, drar å flyttat grejor, å ni vet när de konstant är leksaker över hela golvet å under soffan/sängen å man böjer sig ner för att plocka upp, måste luta sig ner å få tag på allt dom hamnat under överallt!

Sen har jag halkat nu 3gånger på 2dagar här hemma, man går barfota å de är lite blött på golvet eller man e blöt under foten när man kliver ur badet, å ni vet när man plötsligt tar ett steg å man typ står i spagat, samt spänner hela kroppen för att hålla sig uppe å inte ramla!  Alltså de gör såå ont i mina fogar så jag vill typ dö på sekunden! Sen på natten när man vaknar Å ska röra på sig så känner man sig helt förlamad, då har allting blivit helt stelt i fogarna så man kan inte kliva upp typ! 

Sen tvingade jag mig själv ut på promenad häromdagen:/ inte de smartaste!

Å stressen över våra hus, ska vi flytta? Ska vi bo kvar? De känns som man vill veta en son grej å kan ställa in sig på något nu! 

Så på nåt vis så känns det som att de har varit för hektiskt för min kropp dessa dagar! 

Nu ligger jag helt slut i sängen, ont i magen, en typ brännande känsla långt ner, så svårt att förklara:/ och sen lite illamående!

Längtar så otroligt mycke tills denna graviditet är över! 

Jag kom ihåg känslan när jag kom hem efter jag fött Villiam, jag kunde ut å gå, jag började jogga typ 2dagar senare, kände mig helt fri, äntligen hade jag tillbaka min kropp, jag kunde bestämma hur jag sov, bestämma Om Jag ville gå promenad Å allt! Den känslan va helt fantastisk! 

Som gravid känner jag mig fångad, jag hatar känslan att någon annan är i min kropp och jag själv inte kan bestämma hur jag vill ligga/sitta/gå! Allt styrs av lillen i magen! Å oj vad jag önskar jag hade tyckt de va en fantastisk känsla att ha ett liv i magen.. Men nejnej, jag tycker de är en hemsk känsla! Ytterst få gånger man tycker de e kul å känna de röra sig i magen! 

Nån mer som känt som mig?  Eller är jag ensam om de ??

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. John Leksell

  Hoppas verkligen att huset i Lugnvik också är STÄDAT när det visas. Orsaken till att vi drog oss ur (förutom priset) var att det stank blöt hund när man kom in i entrén, fettfläckar och smutsigt lite överallt i köket, fullt med tvätt hängandes i vardagsrummet, ihopvikt blöja på skötbordet etc etc, och dessutom flera centimeter mellan golv och golvlist vilket tyder på en desperat och snabb ytfinish….inte kul om man ska titta på hus och komma till det där. Det var dock bra som dåligt exempel på hur en visning inte ska vara. Sorry om jag är hård men det var inte bra!

  1. ulrikaforsberg

   Men oj! Vi har storstödat inför varje visning verkligen och inte haft en enda grej framme när det varit visning, vi båda är väldigt noga med de!
   Då har mäklaren haft någon visning vi inte vetat om eller varit beredda på! Tråkigt!
   Men om priset ändå inte va något för er så spelade de ju ingen större roll! Så de va ju tur i oturen!:) å angående listen så tror jag du menade uppe på övervåningen till sovrummet, vilket vi inte hade hunnit klart i början när vi börjande med visning på huset, men de skulle mäklaren förklara för alla att de inte va klart, men skulle vara helt fixat innan de såldes!:)

   1. John Leksell

    Nej, det var en stor visning i våras ni garanterat visste om. Det var fullt med folk där och väl annonserat.

    1. ulrikaforsberg

     Konstigt!
     Men tråkigt för dig att du blev missnöjd!:)
     Men huset är såld så vi e glada å ni e ju glad att ni slapp köpa ett sånt ”skabbigt” hus som ni tyckte! Så va inte orolig att vi dka ha en husvisning till där de skulle ligga framme en böja eller lukta hund! Alla nöjda! 🙂

 2. Angelica

  Herregud kvinna ta det lugnt! Du är gravid! Lyssna på din kropp. Lämna alla måsten. Å kom på ett beslut med husen illa kvickt. Kan ju va sirekt livsfarligt o flänga runt sådär å både psykisk o fysisk stress. Ta hand om dig själv! ❤

 3. Lea

  Jag känner igen mig. Jag fick mitt andra barn för 12 dagar sedan. Gått igenom två graviditeter och har avskytt det båda gångerna. Andra gången kände jag mig dessutom som en dålig mamma då jag inte orkade leka med min son.
  Nu säger folk att jag ser så fräsch ut för att nyss ha fött barn, men faktum är att jag mår sååå bra av att inte vara gravid så det är nog därför ?

stats