Ulrika Forsberg

Hektiskt..

Godmorgon! 

Vilken vecka det varit alltså.. 

för exakt en vecka sedan så började min hund bli mer sjuk.. hon blödde väldigt myvke, precis som att hon löpte fast blödde ovanligt myvke å betedde sig annorlunda! 

Jag ringade veterinären och fick en tid drygt en vecka senare (måndag) men på torsdagen så ringde jag igen tidigt på morgonen och bokade en akuttid! 

När vi kom upp till veterinären då nån timme senare så hade hon hög feber, dom tog blodprover och allt visade till livmoderinflamation! De blev en akut operation. 

Hon hade väldigt hög puls under narkosen (vilket är stor risk när de är så gamla) plus att hon är överviktig. Min hund är en st Bernhard och de raserna brukar ha en livslängd vanligast på 7-8 år, min tjej är nu 8,5 år, och väldigt pigg och glad 🙂 

Men allt gick bra. Hon blödde mycke ifrån såret efter operationen så hon skulle opererad igen dagen efter, men de hade avtagit dagen efter så vi avvaktar med de.

Å I lördags eftermiddag så fick jag hämta hem henne! Så nu är gumman hemma och pigg å glad som vanligt!:) mi. Fina tjej ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats