Ulrika Forsberg

Helt slut…

Ett sent kvälls/natt-Inägg! 

Jag och Alex la oss precis i sängen, tittade lite på film, åt lite gott Å umgicks! Satt å pratade lite, något jag tycker e viktigt och  som jag gillar att göra och som jag tycker borde göras oftare!:) så ikväll satt vi och pratade lite om vårt förhållande, jag tyckte de behövdes! Denna graviditet tycker jag känns så annorlunda jämfört med Villiam,denna känns jobbig, just de att jag känner mig äcklig å ful med magen som är i vägen, sexlusten är verkligen likamed noll! Självkänsla å allt bara sjunker! Alex är inte lika engagerad denna gång som i förra, ja, de är massa som inte är lika, de känns såklart lite jobbigt! Jag vill inte gå igenom graviditeten själv, vill ju ha en engagerad man också!:) sen så är det ju jätte jobbigt för ett förhållande att inte ha någon närhet, jag tycker bara allt med närhet e jobbigt! 🙁 jag hoppas den känslan går över snart! Några veckor kvar av denna graviditet, sen vill jag bara va med min familj här hemma å ha all närhet å kärlek som vi gått miste om under graviditeten!

Ja.. Iaf, de va lite av vårt kvälls-snack!:) pratade lite om vad vi vill förbättra å allt sånt!:) slutade med att de kommer bli mer pussar, uppmuntrande, komplimanger och skedande här hemma!:) 

Brukar ni också prata lite om era förhållanden tillsammans med er partner?:) 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Annas så har dagen bara flugit iväg, den gick fort! Blev middag ich efterrätt uppe i Villiams rum, väldigt mysigt, å kul tyckte Villiam ☺️ fick mig att tänka till den dagen vi faktiskt blir hembjudna på middag hem till våran son å hans egna hem, helt sjukt att tänka ?☺️ 

Ja, tiden går fort, men tur de iaf är ett tag kvar ? haha!

Nu ska jag dra täcket över mig å pussa min man godnatt!:) 
Hoppas ni haft en toppen helg ? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lina

    Du behöver inte känna dig ful/äcklig! Du är lika fin som alltid:)
    Jag hoppas att jag kommer vara, iaf lite lika fin som du är när jag blir gravid ??

stats