Ulrika Forsberg

Hur vi träffades 

Många undrar hur jag och Alex träffades!:) 

Såhär är det! 

När jag va i Mexico å skulle spela in  Paradisehotel så såg jag att han hade lagt till mig på snap å börja följa mig på instagram å gillat mina bilder (som han hade gjort me 1000andra tjejer då oxå) ni vet när en kille blir singel å han kör all in å raggar på allt 😉 haha! Sorry babe! ? 

Men iaf, jag tyckte inte han va speciellt min smak! Han hade lite ”spännis” bilder å sånt, å nje, helt enkelt inget som fångade mitt intresse JUST DÅ! 

Inge mer med de!

När jag kom hem ifrån Mexico så hade jag en kompis som va ute efter en man, så vafan tänkte jag, jag har en! Haha! 

Så jag visade henne Alex, å hon va på! Jag skulle para ihop dom 2tänkte jag! 

Jag visste ju att Alex va intresserad av mig, så om jag skickade en snap å fråga om han skulle me på fest så visste jag att han skulle nappa 😉 

Så där började de! Sista april å jag skulle para ihop honom med min kompis! De gick inge bra då han tydligen bara va intresserad av mig! Haha! 😉 

Kvällen va kul! Sen på efterfesten så tog Alex tag i mig i trapphuset å började kyssa mig, jag va full som fan, kysste tillbaka såklart! Sen på efterfesten så vart de lite drama, eftersom jag hånglade me Alex å sen hade jag en till kille där som jag hade varit med i några månader innan å vi precis hade ”slutat hängt me varan” å en annan kille som jag skrev med:D hahah! Ja lite drama! 

Men dagen efter så körde vi hem Alex å min kompis körde hem mig, tog ungefär 7min efter att jag kom hem som jag fick ett sms där det stod ”ska vi kolla på film å mysa” 

Då skrev jag såhär 

-hej! Ja de kan vi göra, men vi kommer inte ha sex om du tror de;)

Hahah, minns de så väl! Jg är väldigt tydlig me sånt ? 

Han skrev tillbaka 

-Ne jag skrev ju kolla på film å mysa 😉

Ja, han kom bort till mig, vi for å köpte godis å massa Götta kolla på världens sämsta film! ? kom inte ihåg om han sov över eller inte :/ tror de! 

Men vi hade inte sex på några nätter iaf! De va jag sträng me 😉 

Vi hade de as chill tsm iaf, vi umgicks me mina kompisar å åkte motorcykel typ hela dagarna! Ja, de va chill! Va med varan varje dag!  Vi va verkligen som världens bästa polare! 

Jag va väldigt tydlig att jg ville hålla det så och inte ha något förhållande! 

Han ville att jag skulle flytta in till honom å han ville ha förhållande, så vi va lite oense där 😉 

Men vi umgicks iaf, jag skrev me andra killar under tiden å festade me andra å han låg runt å skrev med anda oxå, så va hade inge seriöst! 

Efter midsommar så skulle jag flytta ur min lägenhet, så då bestämde vi oss för att bli ”rumskompisar”, så jag flyttade in till honom, sen vart jag gravid! Hahah, så på den vägen va de! Vi valde att behålla å vi valde att vara med varann! 

Idag sitter vi här i vårat hus och väntar vårt andra barn och varit gifta i över 1år:) så kan de gå!:) 

Alex får skriva hans version av det hela sen ? 
Bjuder på en rejäääääääl bildbomb på mig å Alex 

?
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats