Ulrika Forsberg

I sammarbete med Nextory ?

Har ni hört talas om Nextory? ? 

Där hittar du tusentals E-böcker å ljudböcker, alla olika titlar, nyheter å gamla godingar! De är såå bra att du kan läsa/lyssna online tex när du är ute å reser! Å just när man rester, hur skönt är det inte att slippa bära på massa böcker?:) 

 Å såå skönt att ligga på en strand å lyssna till en ljudbok! Böcker har aldrig varit något för mig innan, men nu har jag haft otroligt många lugna, sköna stunder i solen å lyssnat på massa ljudböcker! 

Katrin zytomierskas nya bok blev min senaste, den kan jag absolut rekommendera till er mina läsare! Tror många känner igen sig mycke i just denna!:) 

Iaf så tycker jag det är underbart att bara få stoppa i hörlurarna å få koppla bort allt en stund!:) 

Och just nu i sammarbete med Nextory så får ni prova på i en månad, GRATIS ?? 

Det är ingen bindningstid och du avslutar när du vill!:) 

Du går in och registrerar dig HÄR för att få din gratismånad! (Se till så att det står ULRIKA i kampanjekoden) 🙂 

Så in och gör det! Jag tror verkligen inte de är något du kommer ångra!:)Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats