Ulrika Forsberg

Idag är det…

Vattenmelonens dag!:) så här hemma ska vi äta mycke melon idag ☺️
Jag tänkte att vi skulle köra igång en frågestund igen!:) så ska jag svara på så många frågor som möjligt i nästa inlägg! 

Så ställ gärna en massa frågor om något ni undrar över:) 

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Jag undrar varför ni ska flytta igen haha 😉 och hur går det led ert andra hus? Är det svårt att sälja hus där just nu överlag?

 2. Sofia H

  Hej! Jag undrar vem Viliam liknar mest utav dig och Alex till utseendet och sättet? Och sen undrar jag vad som hände med din häst, han som hade misskötts innan ha blev din? Och om du vill ha hästar i framtiden? Sen undrar jag även ifall ni efter ert andra barn ska skaffa fler och vad ni skulle tycka om att få tvillingar? Kram

 3. Frida

  Hur många pojkvänner har du haft? När förlorade du oskulden? Och var det med nån du var tillsammans med? Hur var det?

 4. millan

  Har du och dina syskon bra relation till varandra? Vart bor alla dina syskon? Hur många barn har alla haha, tänkte eftersom du skrev att du hade 25 syskonbarn ungefär?
  Har du någon kontakt med någon ifrån paradise hotell? ☺

 5. Lina

  Åldrar på dina syskon?
  Hur gammal var du när din pappa gick bort? Hade du en styvpappa eller var din mamma själv med er ?
  Bästa o sämsta med många syskon?

 6. Pernilla

  Hej! Först vill jag börja med att säga att du är en otroligt stark förebild för många och jag hoppas du känner dig bättre snart..
  Nu till frågan.. Du har sagt ett antal gånger att du vill skilja dig, vad säger din man när detta kommer upp i samtal ? Hur känner han ? Kram

 7. Jennie

  Jag är nyfiken på era läggningsrutiner för Ville 🙂 han verkar liksom kunna somna när som helst och hur som helst på dagarna. Får han härja tills han somnar av sig själv där han står eller har ni bestämda sovtider för honom på dagen så ni kör nån procedur då så han slappnar av och somnar? Hur gör ni på kvällen/natten?

  jag har nämligen en dotter i ungefär samma ålder som är rätt krånglig näe det gäller sovandet och har alltod varit, så det är intressant att höra hur andra har det/gör med sina små, så man förhoppningsvis kan få nåt tips eller nån idé på nåt att försöka med. 🙂

 8. Frida- toppbloggare

  Hej har lite olika frågor. 1.) hur var första tiden med ditt första barn? Njöt du eller tyckte du det var jobbigt? Jag tyckte de första 6 månaderna var värst sen blev det roligare när man kunde förstå allt lite mer och allt hade sjunkit in… 2.) vad är dina oroligheter kring barn nummer 2? 3.) har du gjort dina bröst om ja förändrades/förstördes dom något under graviditeten och amning (om du ammade). Kram

 9. Mona

  Hej! Vill börja med att säga att jag läser din blogg dagligen och tycker du inspirerar 🙂 jätte mysig blogg!

  Till frågan. Jag är gravid i 10 veckan, och har sedan vecka sju mått illa när ens tanken på mat kommer. Ända jag inte äcklas av är melon, yoghurt och choklad. Vissa grejer jag alltid gillat är nu det värsta tänkbara att stoppa i sig. Det är som att hjärnan har bestämt sig för att allt är verkligen äckligt just nu haha. Och det är besvärligt som bara den. Så undrar, har du något tips på något som man kan äta som är lätt att få i sig? Något som kanske inte framkallar kväljningar ? och har du tips mot illamående? Vad man kan göra för att underlätta det.

  Kram!!

 10. S

  Hej, jag undrar lite hur det var ang att du inte kunde bli gravid, varför trodde du det? Gick du på utredning för det och fick du något svar på varför du haft svårt att bli gravid? Du har också nämnt att andra av dina systrar haft svårt att bli gravid, finns det någon orsak till det och samband med att du inte kunde?

 11. Jessica

  Vad är det du vill jobba med i framtiden?
  Är ni nöjda med huset ni bor i nu eller är du sugen på att flytta?

stats