Ulrika Forsberg

Ingen bra början…

Denna dagen har inte startat bra:( näst intill ingen sömn inatt, en man som ligger å snarkar å tuggar i sömnen, en son som ligger å skallar mig å gnäller! Kramp i vaderna å a,… Allt kändes de som! Sen så är Alex pappaledig idag, å då planerar han in flera andra saker? Han åker till naprapaten, kollar på ett nytt jobb, göra klart ett gammalt jobb.., villet gör mig helt galen på han! Vad är meningen med pappaledig? Han är ju pappaledig väldigt ofta för att jag är sjukskriven från mammaledigheten, därav är Alex pappaledig å min mamma å systrar hjälper mig resterande dagar med Villiam! Eftersom jag har såna problem med min foglossning å allt så är det omöjligt för mig att sköta Villiam på ett sätt som ska göras! Jag har dåliga värden som gör att jag är konstant trött å måste sova iaf 1gång under dagen, så jag orkar inte min son’s tempo! Jag kan inte bära på honom eller springa efter honom när han leker eller så! Så att Alex är pappaledig ska ju vara en liten ”avlastning” för mig, men mest av allt så ska de ju vara positivt för Villiam som då kan få springa ut på lekparker å göra Alling som han inte kan då jag har honom, då de mest blir film å soffhäng hela dagarna med mig 🙁 

Ja… Därför jag varit så irriterad över att Alex planerar inte på mycke på hans föräldradagar, då han egentligen bara ska hänga me sin son.. Å när man e trött å less då blir humöret väldigt mycke värre 😀 haha! 

Så dagen började sådär helt enkelt! 

Om ett tag ska jag till HC å kolla upp min knöl på ryggen! Sen tänkte jag faktiskt upp på lekia å kolla lite på en syskonvagn!:) tror jag bestämt mig för vilken de ska blir:) 

Berättar mer om hur jag tänkt kring vagn å vilka jag rekommenderar till er senare idag i ett inlägg 🙂 

Kommentera gärna hur ni tänker å ville. Vagn ni rekommenderar oxå ☺️ alltid kul å höra vad andra tycker Å tänker 🙂 

hörs senare

//grinig, överkänslig gravid kvinna 😀 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag måste bara höra.. Har du mött på nåt krångel kring att vara sjukskriven från mammaledigheten från fks sida?
  Väntar vårt tredje och är mammaledig med yngsta (11 månader gammal) och såklart börjar fogarna spöka som vid de andra två graviditeterna. Orkar knappt jaga eller lyfta minstingen de dagar som det är som värst.

 2. Mia

  Jag hoppas verkligen att inte Alex tar ut pengar från försäkringskassan när han är pappaledig med tanke på att han verkar göra jobbsaker. Det lär inte vara populärt om någon från Försäkrkngskassan läser ditt inlägg.

  1. ulrikaforsberg

   Nä, Alex har knappt tagit ut någon pappadag, han sparar dem flesta! Han har tagit ut nån enstaka ibland!:) de är ju inte direkt att han gör jobb varje gång han e hemma med Villiam, de hände 1gång nu han gjorde saker! Å jag är väldigt medveten om att jag har stor blogg å väldigt många från försäkringskassan kan läsa! Så jag hade inte skrivit något sånt då! 🙂 så du kan slappna av ?

 3. Lea

  Vi har också köpt Emmaljunga double Viking, dock inte den smalare varianten då vi vill ha luftljul på våra vagnar. Har även Emmaljunga enkelvagn, jag gillar gunget som Emmaljunga har som jag saknar i många andra vagnar.
  Våran tvåa föds om två veckor så vi har inte börjat köra den regelbundet men hade med den på Jamtli och sonens kusin fick åka med så den är inkörd och godkänd iaf ?
  Så svårt med syskonvagnar tycker jag, jag vill att sitsarna ska vara vändbara individuellt och då finns inte jättemånga att välja på.

 4. Frida

  Jag har en donkey, tycker den är super! Det jag gillar mest med den är att den också går att göra till singel. När jag lämnat på dagis så lämnar jag ena sitsen där i vagnsförrådet och kan sen promenera och göra vad jag vill med en enkelvagn

 5. Andrea

  Hej!
  Jag har tvillingpojkar på 16 månader och vi kör på en Emmaljunga double Viking som vi är nöjda med. Lätta sitt/liggdelar att lyfta och ändra som man vill. Såklart smidig att köra trots tung last! ??? tack för bra blogg!

stats