Ulrika Forsberg

Inte mig själv..

Hej allehopa! Hoppas ni alla haft en bra helg!:) 

Jag har inte varit mig själv helt,  galet trött å slut, vaknar på nätterna av att jag mår illa, Villiam har en period där han vaknar mycke om nätterna å sen hade jag världens halsbränna å uppstötningar inatt. Så inte alls så mycke sömn, trots att Alex tar Villiam om nätterna och på morgonen! Så idag kände jag bara att jag va helt jäkla slut! Har inte tagit av mig nattlinnet på hela dagen och inte gått utanför dörren.. Å Villiam är ibland grinigare än grinigast, så jag får nå sorts psykbryt här hemma.. Ibland blir de bara för jobbigt helt enkelt! Sen så har vår diskmaskin såklart gått sönder…. 

Såå kul! 

Men de positiva är iaf att i morgon säljer vi vårat hus i lugnvik!:) 

Känns lite bu å bä.. Älskar ju de huset å vår renovering i de! De är så mysigt! Synd de är för litet för oss att kunna bo där! Men skönt iaf att slippa stå med 2hus längre!:) 

Innebär ju att vi kommer få råd att renovera lite pö om pö i detta hus nu:) så de ska bli så kul att dela med mig av små renoveringarna här nu!:) 

Annars så lunkar de på här hemma, jag e jätte less på magen å att jag knappt kan andas eller sova! Så jag är glad att jag rullar in i vecka 31 denna veckan och har 9veckor kvar till BF då!:) (hoppas lilleman vill vara redo å titta ut lite tidigare) vore så skönt för min kropp å mitt psyke!:) 

Min mamma va hit en snabbis i torsdags å hämtade en hel säck med bebiskläder och filtar och sängkläder, haha, bortskämda jag som har en mamma som tvättar upp allting för mig:P 

Världens bästa mamma å mormor 🙂 vad hade jag gjort utan min mamma alltså! ❤️ 

Så på torsdag kommer hon hit igen, så då ska jag lägga i bebiskläderna som vi ska ha me till BB i väskan Å förbereda den, sen resten ner i bebisens byrå!:) 

Förresten!, Ni har väl inte missat mina avsnitt ifrån gravid vecka för vecka? 

Här är dom 🙂 


Å sen kommer de såklart upp ett nytt på onsdag igen!:) 
Jag skrev ju förut och berättade att jag inte skulle fortsätta med gravid vecka för vecka, vilket stämmer, men de kommer fortsätta publiceras klipp tills de hittat en ersättare för mig!:)
Men hursomhelst! Nu ska jag hoppa ner i min nybäddade säng!:) tagit mig en tablett mot halsbrännan å hoppas min son tänkt sova som en stock !:) i morgon ska jag iaf ha lite egentid och åka till frisören! Ska bli behövligt både för håret å själen! Haha! 
Godnatt ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bea

    Hej! Underbart att ni får ena huset sålt!! ❤️ Tycker det är synd att vi inte får följa dig på gravid vecka för vecka ? Hur kommer ni göra med det hus ni idag bor i?

  2. Janina Andersson

    Synd att du inte kommer gör mer gravid vecka för vecka klipp.? Måste säga att du är en så inspiratonkälla på många sätt och man blir glad när man ser dina bilder på instagram eller läser din blogg.
    Du har ett väldigt fint hem och verkar ha en underbar familj. Kul att få följa din blogg och instagram?

stats