Ulrika Forsberg

Lyckan kom på posten idag 

Idag fick jag hem en avi med posten och åkte direkt på ok för att hämta ut paketet!:) (nyfiken som man e)

De va ett stort å tungt paket ifrån loppi (alltså bloggportalen jag bloggar för) å jag blir så glad, man blir ju rörd faktiskt! Jag tycker de är så omtänksamt och fint av dom! Detta paket va fullt med grejor som jag egentligen skulle ha fått på loppi’s stora event som va för nån helg sedan, jag skulle ju också dit, men istället låg hela familjen med feber å dyngförkylda här hemma! Så tråkigt, jag hade ju verkligen sett framemot de eventet å va då taggad, jag och Alex hade bokat hotell å allt! Så de va verkligen jätte tråkig! Men iaf, så nu skickade hela fina gänget på loppi hit massa saker till mig på posten! 

Å jag tappade typ hakan, jag la fram allt som låg i paketet, å de va så sjukt mycke saker, jag typ stod med munnen öppen å bara sa till Alex 

-herregud Alex, ser du? Allt detta är till mig? 

Haha! 

Såå mycke fint å allting! 

Stort mega tack till er gänget på loppi å de andra sponsorerna! 

Ni e fantastiska å så fina! 

Blev verkligen jätte glad, och de kom så lägligt nu när man mår dåligt och bara har ont! 

Så tack tack!:) ❤️❤️ 
Ser ni alla grejor? Helt galet ?? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Peter Jonsson

  Jo, apropå ett tidigare inlägg angående hur ni har råd med allt. I min värld är det helt ologiskt att stå med två hus, minimal inkomst, ett barn och ett till på väg. Massiv shopping osv. För mig luktar det maxade kreditkort, klarnakonto med femsiffriga belopp, fogden och snart ett besök av lyxfällan. Hur kan man spara pengar som inte finns? Måste missat något här…

  1. ulrikaforsberg

   Haha! Vi kar inga kreditkort eller något, inget hos fogden, vi har 2huslån, vilket är tufft! Men de går ihop! Minimal lön har vi väl kanske inte! Alex tjänar väldigt bra och har mycke jobb inom snickring och ställning! Jag har blogg och sammarbeten! Så vi tjänar tillsammans inte dåligt! Massiv shopping? Oj! De har vi adligt haft! Däremot får jag mycke (de mesta) hemskickat till mig pga mina sociala medier och att jag är en rätt stor bloggare!:) grejor jag handlar hem är oftast saker jag får råd med genom att sälja annat i hemmet! Så jag köper å säljer (byter ut) har något stort sparande? De har vi inte å aldrig påstått att vi haft!
   Så är det något som ät oklart för dig Peter som du vill prata mer om? Eftersom du verkar vara väldigt nyfiken på hur vi sköter vår ekonomiska bit!:)

  2. Mami

   Men herregud. Orka bry sig om hur andra har det rent ekonomiskt? Det drabbar väl inte dig i vilket fall som helst. Sköt ditt eget.

stats