Ulrika Forsberg

Jag fick nog.

Igårkväll fick jag nog! Jag ringde förlossningen å sa att jag hade ont och inte sovit på en evighet! 

Jag åkte in, lyssnade på lille killen i magen å fick även se hans huvud, små ögon och hand!:) 

Sen fick jag med mig tabletter, 2tabletter som får mig slappna av och en sömntablett! 

Å Tack gode Gud! 

Oj vad jag sovit inatt! Jag har vaknat till när jag hört Villiam å sen gått på toa en gång, men inte så man blivit vaken liksom, påväg in till toaletten inatt så va kroppen helt väck, å jag typ blundande p fortfarande sov:D haha! Snacka om att jag har varit helt borta inatt å i morse! 

Ja tabletterna gjorde under! Skulle vilja ha dom varje kväll.. dock så står det inte så bra om sömntabletterna på internet, så de är ingenting man får äta mycke av! Å dom andra va ju nåt morfinpreparat, så dom är nog inte bra att ta för mycke av heller.

Men Nu e klockan över 12 på dagen, jag ligger fortfarande i sängen och känner hur slö kroppen är och jag är lite yr å borta i huvudet fortfarande, så jag ska ligga kvar här i sängen en stund till! 

Men en natts sömn gjorde gott iaf!:) och att få se min andra lilla skatt å hur bra han mådde gjorde också gott!:) 

Så nu kör vi nya tag till en ny vecka snart! 

Förövrigt så är vi inne i vecka 36 idag!:) tiden går undan.. 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filiz

    Nu är det bara sista biten! Håll ut! Gör själv kejsarsnitt den 21 November så det är kul att följa andra som ska få sin andra bebis så nära inpå då vi ska ha 🙂

  2. Maria

    Jag har mått väldigt dåligt psykiskt i slutet av båda mina senaste graviditeter och har bett om igångsättning och fått det på bf. Det har varit jättebra att inte vara helt slut psykiskt och förlossningarna har gått snabbt och smidigt. Bor också i Östersund och tänkte att det kanske kan vara något eftersom du har det så jobbigt på så många sätt ?☺

stats