Ulrika Forsberg

Jag Födde i toaletten..

På sistone så har jag haft otroligt ont, varit såå trött i huvudet å känns mig helt slut typ! 

Jag har haft väldigt lite sömn! Å igår natt sov jag kanske en halvtimme på hela natten! Hade krämpor i hela kroppen, fötter, vader, lår, händer å armar, jag höll på att få panik! Rätt som de e så bara kastar ja kudden mot sängbordet så nappflaska å allt flyger ner på golvet. Varför jag gjorde de har jag ingen aning om?:O 

 Å eftersom jag har kramp så rör jag mig mycket, villet resulterar till… Kissnödig ofta! 

Ena gången på toa så är jag helt säker på att jag hör en ”kluns” rätt ner i toan ( på nätterna när jag går på toa så kissar jag vanligtvis typ 3droppar sen e ja klar) så jag vart helt förskräckt å tänkte direkt att jag har fött i toan!!!! Jag tände aldrig lampan utan de va mörkt, så jag tog papper å började känna i toaletten efter mitt barn! Hahah! Alltså hur sjukt?! 

Men de fanns inget där, så jag gick tillbaka till sängen och la mig!:)  när jag väl låg i sängen så hörde jag vatten som skvalpa, å herregud, min puls, mitt hjärta!!!! Nu vart jag ju säker att de va mitt barn som låg i toaletten å sprattlade! Jag fick typ hjärtklappning! 

Men de va min hund på nedervåningen som drack vatten… 

Hahah, alltså, de känns som jag är den enda människan i världen som absolut inte är gjord för att bara gravid! Jag börjat verkligen tappa det helt! Är så trött å orkar inte va gravid längre! 

Nån mer än jag som blir såhär knäpp?:P 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Vet hur du känner! Jag har två barn, när jag väntade först blev jag som förbytt, fysiskt gick det ganska bra, väldigt tung och ont i höfterna men annars okej, men inte psykiskt. Jag var så trött. Allt blev jobbigt och jag blev arg och hormonellt konstig bara. Men jag visste att jag ville ha flera barn, men trodde seriöst inte att jag skulle klara en graviditet till. Men det glömde man Ju fort 😉 Men graviditeten gick bra , men efter var jag hormonellt ur balans, jag var arg och skrek mycket, irriterad till tusen och ständigt trött. Drömmarna blev inte bara på natten utan också dagdrömmar på dagarna som bara var helt konstiga! hoppas det vänder för dig snart. Annas kan jag starkt rekommendera Homoparmedel. Lycka till med allt. Mvh

  2. E

    Jag är helt dum i huvudet och har varit hela graviditeten. Är i vecka 38 nu och är desperat. Vill inte vara gravid en dag till! Kommer nog inte göra om det här på bra många år, det får bli ett glapp mellan barnen om det blir ett syskon. Eller så glömmer man fort hur jobbigt det är ;p

  3. Nicolle

    Vecka 31 och är inte heller gjord för att vara gravid! Är så trött och har ont så när min dotter på 3 år pratar med mig är mitt svar alltid : vad säger du ? Jag hör i syne och tror hon säger något helt annat ?

stats