Ulrika Forsberg

Julkänsla

Igår och idag har det snöat! Såå mysigt! 

Lite vitt ute på gräsmattan och på altanen! 

Så jag köpte en fin vit krans med hjärtan och hängde på dörren, samt 2fågelholkar som jag sätta upp vid all granris ute på bron!:) jag får ta kort å visa när allt e klart!:)

Annars så har natten varit jobbig, inga sömntabletter eller nåt denna natt,vilket  märktes, för jag har mestadels legat vaken och när jag väl somnat så har jag vaknat av att jag inte får någon luft, har jätte jobbigt med andningen:( 

Å Nu ligger jag nybadad uppe i sängen å lyssnar på country, bästa jag vet!:) funderar lite på vad jag ska handla på lördag när vi åker till Ikea! Funderar om allt till BB-väskan är packat och klart! Funderar när lilleman i magen tänker komma ut, hur förlossningen ska gå, kommer de ske några komplikationer, å allt sånt.. man ska inte fundera över förlossningen, för den kan gå hursomhelst, å ändå ligger man å tänker å tänker bara.. jag hoppas verkligen den kommer gå bra! Och att både lilleman och jag mår bra efteråt och inget hänt nån av oss!:( 

????? 

Annars då? Jag måste säga att detta har varit den slappaste helgen på länge! Haha! Behövligt dock! Känns som de skulle behövas sånahär dagar 6dagar i veckan:P man ska ju faktiskt orka me sista tiden av graviditeten sen förlossningen och faktiskt orka me allting efter förlossning också, med amning hela nätterna, 2barn som vaknar titt som tätt, ta hand om 2små! Så de är en jobbig period framöver! Så gärna mängder me dessa slödagar nu den sista månaden tack! ? 

Förresten, idag när vi slöade i soffan så tittade vi på ”livet efter dig” men guuuud! Vilken fantastisk film! Romantisk, rolig och sorglig! Jag vill bara se den om och om igen, få skratta å gråta å bli kär om vartannat! Underbar! SE DEN! Vi hyrde den på viaplay:) 


Å även ett tips på en fin, mysig låt ☺️❤️ 

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats