Ulrika Forsberg

Klockan 4 gör vi helg

Hej allehopa! Hur är det med er?:) 

Jag längtar till klockan slår 4 å hela familjen går på helg!:) 

Här hemma är vi som zombies (eller iaf jag) somnade runt 01:30 inatt, sen vaknade jag vid 03 igen å va vaken länge, sen hann jag me ca 1timmes sömn till innan Villiam vaknade ? så jag  är såå slut på dagarna! Å jag sa de till barnmorskan igår också, men hon sa att dom inte ger något för sömnen?:/ såå konstigt tycker jag! Jag borde väl få sova? Finns det något receptfritt man kan köpa? 

Men mitt otroligt dåliga uppdaterande här på bloggen är pga jag är helt slut:/ så fort Villiam somnat eller man har en stund över så orkar man inte ens hålla i telefonen! Jag hoppas iaf att det vänder snart!:) 

Vi kan väl köra en liten frågestund? 🙂 

Ställ gärna era frågor här i kommentarerna så ska jag svara på så många jag kan till nästa inlägg 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  När jag var gravid var heeelt slut.. Var sjukskriven hela grav pga att jag hade hypremisis gravidarum (extremt illamående) och kräktes för minsta lilla och var även inlagd på dropp pga vätskebrist… Känner så igen att inte ha någon ork ? hoppas det blir bättre och fråga om du inte kan få Lergigan comp. ?

 2. Becca

  När kag var gravid hade både kag och vänner fruktansvärda svårigheter att sova med restlesslegg och allt sånt! O dom skrev visst ut sömnmedel och lergigan mot restlesslegg vet många dom fått för det är viktigt och vara utvilad och ha krafter och att få sova ! Så byt läkare det finns läkare som förstår och hjälper även på sjukhuset åkte man upp ochfick jätte starka sömntabletter i slutet av graviditeten och det är ofarligt det är väl lite hur mantrat själv oxå! Men dom hade aldriggwtt det annars

 3. Nataliew

  Ja ring till din hälsocentral och prata med doktor. Vill dom inte ge sömntabletter typ så kan du be om lergigan mot illamående, den blir man såååå trött av hehe..

 4. Ellen

  Jah sover också fruktansvärt dåligt 4-5 timmar per natt, totalt alltså inte i sträck. Vaknar nästan en gång i timman & så fort ja vaknar till sp vaknar min bebis i magen (har samma bf som du) de enda som får mig att sova lite bättre är att ta två alvedon när jag lägger mig & värma vetekudden o ha över bäckenet jag inbillar mig att de hjälper lite mot foglossningen & att ja lättare somnar ialf men sen vaknar jag ju ändå femhundra gånger per natt men första sömnen blir djupare åtminstone .

 5. Therese Svensson

  Du borde vända dig till hälsocentralen o kolla med en läkare, du kan säkert få något flr sömnen! Det är bara så att barnmorskorna ofta inte får eller vill rekommendera läkemedel…. Vet inte varför, men kolla med en riktig läkare så är jag säker på att det finns hjälp att få fast man är gravid.

stats