Ulrika Forsberg

Besök till barnmorskan 

Hej!:) 

Nu på morgonkvisten har vi hela familjen hunnit med ett besök hos barnmorskan:) 

Jag följde kurvan jätte exakt, den va perfekt!:) bebisens hjärta dunkade på så fint, och mitt blodtryck va också jättebra! Vikten sen inskrivningen va +5,8kg så de va skönt att det inte blivit mer, då kanske mina fogar håller sig hyfsat iaf ?haha! Mitt blodvärde har alltid varit dåligt, å tyvärr va de sämre nu:( men tyvärr får jag verkligen inte upp de, inga tabletter eller blutsaft eller mat som funkar:( å de är såå jobbigt att alltid vara trött konstant! Men jag ska hålla ut de veckor som e kvar nu!:) 

Ja.. Mer än så va de väl inte!:) ska dit igen om 3veckor! 

Villiam somnade i bilen på vägen hem, så jag bar in honom och la honom i gästsängen, så ni ligger vi å vilar lilleman å ja!:) 
Å ni har väl inte missat??:D att jag har börjat med gravid vecka för vecka? Spana in mitt första avsnitt som kom ut nyss HÄR ?? å kommentera gärna på klippet vad ni vill fortsätta se/höra mer om 🙂 

Nu ska jag fortsätta vila lite innan Villiam vaknar!:) 

?


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Har du kollat om du har B-vitamin brist? Det har jag, mitt järnvärde gick bara ner trots dubbel dos av järntabletter. Ett blodprov visade B-vitamin brist så nu äter jag extra av det och järnvärdet ökade från 105-112 på en vecka 🙂 är i v 33 🙂

  2. Ellen

    Jag har också haft dåligt järnvärde men de som fått upp mitt något är att varje dagars niferex o sen varannan dag också ta en järn brus . Magen bli kaos men äter massa vindruvor o katrinplommon ?? men den kombon av niferex o järnbrus har fått mitt värde att stiga från 103-115 ialf

stats