Ulrika Forsberg

Kommer man nånsin glömma sitt ex? 

Många undrar å frågar just de! 
Alla är såklart olika! 

Men jag anser såhär.. 

varför ska man glömma sitt ex?

De är en som man en gång älskat och levt med! 

Ta mitt ex till exempel! 

Han och jag levde ihop i typ 5år

Vi bodde på en gård och spenderade varje dag med varan mer eller mindre, ska man bara glömma de?

Absolut inga år jag ångrat! Han va guld värd som kom in i mitt liv i rätt tid! Han kom när mitt liv inte va så bra! Det är jag evigt tacksam för! Han hjälpte mig på så många vis! Vi hade det jättebra! 

De va min första kärlek! 

MEN vi växte ifrån varandra! Ville olika saker i livet! 

Sen blev vårat sista år ett väldigt dåligt år! Men för de så ska man ju inte glömma alla fina år? 

Jag är glad att jag träffade Emil (som mitt ex heter) 

Men jag är även glad att vi växte ifrån varandra för de fick mig att träffa min man och få mina helt underbara barn! Jag skulle aldrig vilja ändra på de!:) 

Å med detta sagt.. man ska väl ändå inte behöva glömma ett ex? Huvudsaken är att man kan gå vidare:) minns allt gott istället å se tillbaka på ett bra liv! Men jag skulle aldrig någonsin vilja byta bort livet jag har idag eller dom som är i det!:) 

???

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats