Ulrika Forsberg

Lite för tidigt…

Godmorgon igår la man sig alldeles för sent, somnade nångång vid 02, hade vääärldens halsbränna, å när jag skulle ta min sista halsbränne-kapsel så vad händer? Jo såklart tappade jag den så den hamnade nånstans under sängen.. Nu är klockan 05:30 å jag har legat vaken ca 1timma redan! De kommer bli en låång å trött dag:P ville kommer väl trampa in här till mig snart:) då ska vi kliva upp direkt å klä på oss, för sen ska vi hämta mormor (min mamma) å ta en sväng på Ica! 

Jag har förövrigt verkligen en helgalen Bebis i magen.. Alltså de e sjukt.. Jag tror seriöst att han aldrig sover, å de är liksom inte en liten spark man känner utan mer att han liksom verkligen slår kullerbyttor  i magen, för hela magen vibrerar å rör sig som en fisk…haha! De känns som han snart hoppar ut ur magen:P helt crazy! 

Men Ne, jag kanske ska försöka vila en liten stund innan Villiam kommer in å har morgon!:) 

Ha en toppendag allehopa sålänge ? 

Å juste, glöm inte att kolla in vårt senaste avsnitt av gravid vecka för vecka 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Så fint hår du har 🙂 Vet att du gjorde ett inlägg om hår förut men har du något mer tips för att få fint hår? Använder du något glansspray, det ser så glansigt ut 😀 kram

stats