Ulrika Forsberg

Magen före och efter

Vår kropp är ju fantastisk! 

11kg gick jag upp när jag väntade Villiam, å exakt 11kg gick jag upp i denna graviditet med Hampus också, lite fränt att de va så exakt!:) 

Å jag tycker verkligen min kropp är så häftig

Här är en bild på magen sekunderna innan Hampus va ute och sekunderna efter, vilken skillnad alltså! 

Nu är den som en deg:P 

Hoppas kunna ta nån promenad å få bort lite av det sen:P 

(Å ja, på bilden längst ner så är det moderkakan som ligger där) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie

  Alltså ? Lite osäker om vem kommentaren från anonym är till; dig eller hon som frågar om fiff-håret! Men i inlägget försöker du hylla kvinno-kroppen vilket jag tycker är underbart! Sen så att fiffi ska se ”fin ut” är ju en personlig grej kan jag tycka. Kan ju själv svara på det då jag har hört att det är många som har tagit hjälp av karln eller försökt själv utan att slakta något innan förlossningen hahah. Kanske inte det ”viktigaste” för alla, men det är ju upp till var och en att bestämma! ?

  1. Sara

   Så tänker jag med. Hahah ??
   Är i vecka 32 (31+1) nu & har precis blivit singel.. ?? vet inte hur jag ska göra när de är dax. Först tänkte jag att min kille skulle få raka mig innan de va dax men nu eftersom jag blivit singel så bävar jag för den dagen…

stats