Ulrika Forsberg

Magen vecka 26 (25+5) 

Ja snart går man in i vecka 27, å det närmar sig verkligen!

 Nu börjar jag längta!:) 

jag blev moster idag igen för 23e gången (om jag räknat rätt) 😛 haha! Min syster fick en liten pojke! ☺️ så mysigt! Å innan detta år är slut så ska jag hinna få en till bebis och en till syster ska hinna få, så de kommer sluta med 27 barnbarn för min mammas del ☺️❤️ så mysigt!! 

Ja, men de rör sig iaf i min mage, inte så man känt många tydliga sparkat å så än, alex har känt en tydlig spark tror jag, men med Villiam så kände Alex redan i vecka 19, hur mycke som helst å jätte tydligt!:)  men denna gången så känns det mest i magen bara på mig!:P 

Men de märks iaf att han börjar växa där i!:) blir allt svårare att andas, P de känns verkligen att han trycker mot organ Å ömma punkter:/ så de är lite obehagligt och läskigt, ska jag va ärlig så gillar jag inte riktigt känslan av att ha en annan människa i min kropp, tycker de e obehagligt Å ibland kan ja få lite panik, jag kan liksom inte styra min egna kropp, de e nån annan i den:P, konstig känsla ? 

jag tycker inte direkt jag blivit superstor än, vikten är fortfarande +4kg å snart 26veckor av 40 gjorde, så de e skönt! Hoppas jag inge ökar jätte hastigt nu på slutet, för min egna kropps skull!:) 

Bristningarna har inte blivit något än, med Villiam fick jag ju mina bristningar 2veckor innan han föddes, såå tråkigt:( menmen, livets gång! Jag hoppas å ber verkligen att de inte ska bli ännu ännu mer å värre bristningar denna gång, jag skulle verkligen bli såå ledsen då! Jag avskyr dom, blir äcklad å tycker jag e så ful när jag ser dom! Man vill ju kunna se sig själv i spegeln å säga ”damn girl, your HOT!” 😛 så jag hoppas dom håller sig som dom är nu!:) 

Ni som fick bristningar med första, förvärrades det mycke när ni väntade andra? 🙂 
Nu ska jag hoppa ner till kojs! I morgon väntar en fullspäckad dag!:) 

Puss å godnatt ? 

Magen vecka 26 (25+5) 

Å bjuder på en liten gangster-Villiam som åt pannkakor på Tages idag 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulrica

  Jag fick en med första. Den blev större med andra och så fick jag en till. Nu med tredje fick jag ytterligare en. Alltså en med varje barn ?

 2. M

  Hej!
  Jag fick bristningar med första barnet,dock inte en ändå med de andra två? gillar inte heller mina och kommer aldrig göra…men de kommer blekna och synas mindre om det är någon tröst?

 3. Lea

  Jag fick också bristningar dom två sista veckorna med min första son, bara mitt på magen och jag tyckte det kändes jobbigt då, men efter fl så bleknade dom supersnabbt och jag brydde mig inte så mycket längre,
  Nu är jag på sista veckan med andra barnet och jag tycker inte att jag fått fler bristningar men de som jag hade syns mer igen.
  Det är ju himla onödigt att gå runt att tänka negativt om sig själv över något man faktiskt inte kan styra över.
  Bristningarna kommer alltid synas mer eller mindre och mitt fokus kommer ligga på att bli vältränad sen och må bra, för det kan jag styra över ?

 4. M:et

  Fick höra av en vän att de heter inte ”bristningar” utan dom kallar det för kärleksärr. Det blev helt plötsligt lite lättare o se dom varje dag ❤️

 5. Hanna

  Fick massor med första, inte en enda med andra ☺? kan försej bero på att jag gick gravid 40 veckor med andra.. 42 med första och sista veckorna kom bristningar

 6. Patricia

  Det finns en olija som gör så att bristningarna bleknar och blir typ som hudfärg, tror den heter bio oil! Jag gick upp i vikt hastigt och kroppen hann inte med! Den funkar för mig å du borde pröva den! Kram på dig och all lycka

stats