Ulrika Forsberg

Midsommar 

Hej allehopa! Ber tusen gånger om ursäkt för min dåliga uppdatering här! Min telefon har gått sönder å sen har jg vara varit sjukt trött å nere, Villiam är sjuk, å nu har även jag och Alex blivit sjuka! Jag ligger i feber p dubderförkyld! Så kul midsommar har vi! 
De va ju meningen att vi skulle åka till min syster å deras stuga, men eftersom ville va så pass sjuk så va vi tvungen p stanna hemma. 
Iaf, igår va vi på allstar å käka bara, de va typ allt! Men de va skönt eftersom va alla va trötta å sjuka!
Idag blir det mest troligt en lika slapp dag! Trodde ville skulle hinna bli lite friskare tills idag så vi kanske kunde åka iväg till syrran å dom i stugan å säga hej, men jag ligger helvdöd å jätteklen, så de e sjukt tråkigt:( 
Menmen, anledningen till att jag har varit så nere är just de att jag har haft ont å varit jätte trött verkligen! Har sovit typ Max 1timme varje natt, å sen har Villiam varit tussig och jätte grinig (vilket är förståligt) ! Men de har tagit på lina krafter! 
Men jag hoppas jag hinner vila upp mig å bli helt frisk nu å samla nya krafter till en ny vecka!:) på torsdag är det dax för ultraljud!:) spännande! 
Lite midsommarbilder ? 
Kram till er alla å ni är helt fantastiska som följer mig här ❤️ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats