Ulrika Forsberg

När man tror botten är nådd

Förlåt för gnäll-inlägg konstant, jag vet att de är såå tråkigt att läsa, men svårt att skriva om annat när de känns som allt är åt helvete bara. Tyvärr! 

Men igår kändes de ju som att botten va nådd… Trodde jag ja.. Denna dag va sämre! Inget går bra, inget blir som man vill eller planerar! Nu känns allt hopplöst. Vill ingenting längre! Livet suger! 

Tack Villiam för du finns hos mig jämt fast jag är världens sämsta mamma som inte förtjänar dig! Jag älskar dig världens finaste! Du är mer än jag kunnat drömma om ❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Du är ju absolut inte en dålig mamma för att du känner som du gör <3
  Du har all rätt att klaga, det är ju skittufft dom sista veckorna..
  Hoppas du kan få lite avlastning så du kan få sova ut..

 2. Rosa

  Vet inte hur ni har de, men kan inte din man va hemma med dig några dagar i veckan? Vet hur det är när man verkligen inte har nån ork längre! Jag sov inte heller sista veckorna och med 3 barn hemma höll jag på bli knäpp! Jätteviktigt att få stöd och tid för vila sista tiden. Du ska orka med förlossning och tiden efter! Sista veckorna kan kännas så jäkla långa å man tror inte man ska stå ut. Men man gör de! Och du är absolut inte en dålig mamma för att du inte har orken just nu! Hoppas du har mycket stöd runt dig och att du ber om hjälp.

 3. Caroline

  Men alltså du måste ju få någon hjälp mot ditt mående, och sömnen framförallt. Lämna bort villiam/sov i annat rum, be om att få några insomningstabletter eller något. Såhär kan du ju inte ha det.

stats