Ulrika Forsberg

Nyårskaramellen

” I samarbete med Holiday Club Åre
Idag har jag fått äran att presentera den allra sista luckan i LOPPI:s ”klappjakt” nämnligen NYÅRSKARAMELLEN ????⭐ den kanske bästa av alla om ni frågar mig 😉

Ni har alltså nu chansen att tävla om ett boende på nya Holiday club Åre  söndag-onsdag (exkl påsk och med förbehåll för att bokning ej kan göras de datum som är fullbokade) fram till december 2017 för upp till två vuxna och två barn inklusive frukost, entré till SATS-gym som byggts på taket och swim world med simbassäng, pooler och jacuzzis. Detta är värt upp till hela 8.000 kr!!!! ?(priset beror på vilka datum, antal personer samt vilket boende som bokas).

För att vara med och tävla så ska ni bara lämna en kommentar här nedan med en motivering kring varför just du ska vinna :). Tävlingen pågår fram till 1/1-17 och därefter dras Vinnaren inom kort, och kommer att presenteras här på LOPPI lycka till!?☺????⭐?

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren) 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Om jag vinner skulle jag ta med min mamma! att få känna art jag ger nåt tillbaka till min mamma som kämpar och sliter både i skola och på jobbet trots tuffa motgångar. Det hade varit en fantastisk resa att få ta med just henne på detta. <3

 2. Kamilla Björk

  Låt mig och min dotter få uppleva en weekend i Åre. Ensamstående mamma med skral kassa. En sån här vinst skulle ge oss ett välbehövligt miljöombyte..

 3. Helena

  Hej 🙂 jag skulle vilja vinna denna resa för då ligger jag på plussidan hos min man i hela mitt liv haha !! Han älskar att åka skidor och jag har bara åkt 1 gång (aldrig slagit mig så mkt…) har haft en väldigt tuff graviditet och vill nu bjuda igen efter att han har varit världens finaste som har stått ut med mitt klagande….

 4. Mathilda Högströn

  För att jag älskar Åre! Har säsongat där uppe för 4 år sen och just nu går jag och är mammaledig i regniga o tråkiga skåne o väntar på att snön ska komma hit.. Hade inget hellre än tagit med mig min man o några vänner åkt upp o levt loppan! Skidor, afterski, bowling, bada m.m. o såklart hälsa på alla som jag lärde känna under tiden jag bodde där. Varför jag ska vinna då? För just som jag skrev.. Jag går mammaledig och att ekonomin går precis runt just nu då pengarna från FK inte gör mig rik, det hade var så kul att komma iväg. Det hade varit så underbart! Håller tummar o tår.

 5. Ulrika Andersson

  Jag hade gärna startat 2017 med en resa till Åre att se fram emot, dessutom sådan lyx för oss alla att bo på Holiday Club! En skidsemester är ju lika härlig för barnen som för oss vuxna, massor av frisk luft, aktiviteter i snön och mys tillsammans på kvällarna. Att jag sedan kan smita iväg till gym och jacuzzi på kvällarna när alla somnat gör ju ingen ledsen 😉 En riktig nyårskaramell jag gärna delat med min familj.

 6. Emelie Sandelin

  Vilken grej! Jag önskar detta till min lilla familj för att jag är skidskolelärare och har inte åkt skidor på 6 år, pga make som inte åker skidor och nu har vi en liten kille på snart 2 år. Men de här kan bli starten, lära maken åka skidor och sonen får uppleva älskade svenska fjällen!

 7. Sandra J

  Tänk vad härligt att få spendera ett par dagar i fantastiska Åre med hela familjen. Hela 2016 pratade vi, längtade och suktade efter att få komma bort från renoveringskaoset som fortfarande råder hemma. Snart firar jag och min sambo 5år tillsammans och vilken grej det vore att få åka på vår första gemensamma resa med barnen – till fjällen dessutom. Två små snöälskande pulkatokiga barn, en skidgalen morsa och en utarbetad pappa som behöver få ett break i vardagen full av jobb skulle älska denna upplevelse. Att dessutom kunna njuta av ett jacuzzibad, äta god mat och sparka igång det nya året med ett yoga eller träningspass i fräscha lokaler låter nästan för bra för att kunna vara sant!

 8. Karolina

  vI har aldrig varit på semester med våran familj ännu, 2 vuxna och 2 barn.
  hade varit underbart efter att precis alla pengar går till att renovera ett fuskbygge till hus där vi blev rejält lurade.
  Fin gest av Loppi att ge bort så fina vinster❤
  gott nytt år och tack för en underbar blogg

 9. Viktor eriksson

  Vilken drömresa att få ta med min lilla familj på , att för första gången åka till fjällen med min sambo och mina döttrar två . Trots mina snart 30 år har jag aldrig stått på skidor eller bräda ,så våra barn skulle av sambon få bli lärda. Bara att få uppleva fjällandan en weekend är en lyx så stor för oss , att bara ägna oss åt barnen , uppleva fjällen och avsluta med ett jacuzzibad förstås. Nu håller vi tummar och tår att få åka på ett vintrigt äventyr så skoj , fär skidpremiär , pulkaåkning och annat ploj och stoj 🙂

 10. Sofia Hansson

  jag skulle vilja vinna för jag har precis fått barn och hade velat göra något för min man som ställt upp så för mig under graviditet och förlossning.

 11. Elin Andersson

  Tänk att få överraska familjen med en sådan här fin present? Vi älskar att åka skidor, men tyvärr har det inte blivit av på flera år av olika anledningar. Det har varit ett hektiskt år och att få komma iväg tillsammans med familjen skulle uppskattas enormt av alla. Vilken överraskning det skulle bli!

 12. Anna E

  En 70-årsfest i fjällen! Rena rama födelsedags-karamellen. 35 år är vi båda snart, tiden går i en jädra fart. En resa för att fira är väl smart? Fjällen, skidor och Åre vore underbart!

 13. Sara

  Vilket superpris! Jag skulle vilja vinna detta till mig och min sambo som jag delat tre fina år med nu i februari. Vi har gått igenom en liten kris nyligen o det skulle vara helt underbart att få komma iväg o få en liten nystart tillsammans 🙂 Gott nytt år!

 14. Ingrid

  För oss som skåningar är det klart att snö och vinterliv är ovanligt och alldeles underbart! Sedan flera säsonger står våra skidor oanvända – något måste snart hända. I detta avlånga land kan klimatet verkligen skilja – åh, så gärna till Åre vi skulle vilja! Vi håller tummarna för denna nyårskaramell när vi firar in det nya året i kväll.

 15. Linnea H

  Min man älskar att åka skidor och jag skulle gärna vilja överraska honom med en härlig skidresa, det vore helt perfekt då det var väldigt längesen vi hade möjlighet att åka skidor.

 16. Madeleine

  Ett tufft år med sjukskrivning, operation, test av olika behandlingar som jag mått dåligt av vore det skönt med en riktig semester, att få komma iväg och bara ägna sig åt roliga saker med barnen!

 17. Therese

  Hej! Jag / vår familj skulle bli så glada om vi vann. Vi är inte dom som har råd att göra något sånt här annars i vanliga fall så det skulle vara en dröm. Vi har en pojke på 10 månader och är nu gravid i 28e veckan med lillasyster. Jag är trött för det mesta hela dagarna så att bara att få komma iväg några dagar hela familjen skulle göra så mycket för oss alla. Vår första resa tillsammans till det vackraste vinterlandskapet.! Har aldrig vunnit något i hela mitt liv så det här skulle vara helt underbart att överraska min sambo med!!

 18. Emelie Hassel

  Min Pappa är så snål,
  han inget uttag ur plånboken tål !
  Någon vintersemester har vi aldrig haft,
  men jag känner att jag ur en semester kan samla kraft !
  Åka nedför lutning på vårt tomt är inte samma,
  som att nedför Åres backar damma !
  Ge oss en chans,
  att få åka bort någonstans !

 19. Emmy

  Åh så härligt’! Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta, då jag och killen precis har börjat åka skidor. Men slutade kort på vår tur till Branäs förra året, Då han bröt benet strax under knät i första backen. Nu ska vi försöka ge oss ut igen. Men hade varit så kul att få åka iväg igen och bjuda med dem som fick mer eller mindre avbryta mini ”semestern” som vi var iväg på tillsammans. Så jag håller tummarna på vinst ✨

 20. Carina Henemo

  Jag skäms…… Vår familj kan inte åka skidor – har aldrig gjort det! Vi vill gärna lära oss, ta med barnen och hyra skidor och göra som de flesta andra barnfamiljer någon gång gjort! Hoppas på tur så vi får tummen ur och att våra barn också ska ha fått vara på skidsemester!

 21. Emelie

  Jag skulle vilja vinna för att min familj aldrig varit på en skidsemester! Hade varit extra kul att överraska med detta när pappa fyller 50 och mamma 45 år.

 22. Karolina

  För att övertyga min make om att fjällsemester är toppen, behövs denna lyxresa som balsam för själen och energipåfyllare åt kroppen!

 23. Magdalena Svensson

  Finns säkert många som är så värda denna resa. Så varför ska just jag vinna?! 2016 har varit ett otroligt turbulent och jobbigt år. Vi var tvungna att flytta, sorgen efter min syster och barnens moster som gick bort i cancer har varit så påtaglig, vi har haft många närstående som blivit sjuka och själv haft en karusell med sjukdomar hela hösten. När jag såg den här tävlingen tänkte jag att det är precis något sådant här vår familj skulle behöva. Detta vill jag göra 2017. Vi har länge länge länge pratat om att åka iväg och åka skidor med barnen men livet har kommit ivägen. Det skulle bli ett otroligt fint minne att få uppleva detta med de man älskar mest. En otrolig resa som även skulle innehålla mycket kärlek, gemenskap och glädje. Att få fly vardagen en stund och glömma alla måsten och dammtussar. Lovar att vi skulle ta tillvara på varje liten sekund. Skål för att 2017 blir ett bättre år och ett bra år för oss alla. Håller tummarna stenhårt =)

 24. Linnea

  Åh! Vilket häftigt pris! Självklart skulle jag vilja ta med sambon och sonen om jag skulle vinna. Vi skulle aldrig ha råd att boka något sådant annars, så det vore ett underbart sätt att överraska mina grabbar på, samt att unna sig själv nått! Håller tummarna för vinst! ??

 25. Madelene Åberg

  Ser framemot ett nytt år med många oskrivna blad… Hade varit så härligt att få ge detta till sambon i 40 års present -han älskar skidåkning och jag behöver bli bättre på det ?

 26. Ida

  Åh, vad glada vi skulle bli i vårat ”gäng”
  om vi i Åres backar fick ta en sväng
  Lämna vardag och arbete för ett tag
  och bara få njuta av varandras sällskap var dag
  ….och vi skulle så gärna slippa regn och tö
  och bara få busa runt i all snö!

 27. Frida

  I feb/mars så ska vår 3 åring genomgå en operation som gör att vi inte kommer kunna göra annat än att vara hemma i 6 veckor. Vore
  Så himla roligt och mysigt att kunna överraska familjen med denna vinst innan för att samla kraft och energi.

 28. Pierre S

  Se upp i backen här kommer vi
  glädjen hörs med ett skri
  tumla runt i snön, åka med fart
  vore alldeles underbart
  vilken härlig känsla
  att skida och ha det bra
  hålla hög kvalitet på sitt skidåkarhumör
  det tror jag att susen gör
  Uppleva fart, action, spänning och äventyr
  där leklustan och barnasinnet styr
  en dröm som blev sann
  om familjen vår vann

 29. Emma

  Hej,
  Jag och min man pratade precis om att åka till detta ställe nästa år. Vi vill så gärna lära våra barn att åka skidor eller iallafall pröva på eftersom dom aldrig gjort det. Och vi har inge åkt på säkert 15 år ? Det skulle ju vara fantastiskt att vinna det här ?
  Gott nytt år på er! ?

 30. Matilda Berlin

  Som småfattig student har jag sällan möjligheten att skämma bort min underbara sambo på det sättat han förtjänar. När han nu inte fick ledig från jobbet för att åka med sin familj till sälen över jul, så skulle det här vara det PERFEKTA sättet att visa honom exakt vad han är värd <3

 31. Tove

  Jag och min sambo väntar vårt första barn i början på augusti. Det hade varit supermysigt att få komma i väg på en resa till fjällen där vi får ro om varandra och bara koppla av.

 32. Anna L

  Tänk att få åka på skidsemester som vår familj aldrig gjort
  tror vi skulle gilla det fort
  Glädje i all snölek som yr
  det skulle vara ett riktigt härligt bestyr
  att få uppleva fjällmiljö
  med massor av gnistrande snö
  Tänk att få bo på hotell
  att vinna vore en höjdarskräll
  Det finaste man sin familj kan ge
  tid tillsammans och glädje på det

 33. Lina Elander

  Jag skulle vilja vinna för att överaska min son Adam som är nio år! Han har velat åka till fjällen i flera år och vi har aldrig varit i fjällen. Bästa starten på det nya året vore att få ge honom denna fina vinst!

 34. Noa m

  Åååh vad mysigt!! Jag skulle sååå gärna vilja vinna för att kunna åka iväg på en ”weekend get away” med mina mamma. Vill kunna bjuda henne på något speciellt för att visa hur tacksam jag är över att ha henne som mamma och bästavän. Hon förtjänar verkligen allt och lite till och skulle så gärna vilja kunna bjuda med henne på något sånt här för hon förtjänar verkligen lite lyx <33

 35. Hanna

  Jag skulle verkligen uppskatta detta då jag skulle ta med min mamma. Hon har precis blivit sjuk i cancer och jag vet att han skulle uppskatta lite ensamtid med bara mig för att bara prata om allt mellan himmel och jord i en annan miljö!! Kram <33

 36. caroline Eriksson

  Det vore under bart att få komma bort och bara ta det lugnt och göra saker i sin takt nu efter all julstresss

 37. Linnea

  Hej o dig grannkulla!? Jän kumb ie motiviring fro Övdaln, Ig ad uoerter uvliuot fangin um ig ad faid åk ar Åre men min kall,

  Som sagt här kommer en hälsning från Älvdalen på älvdalska, Jag hade blivit jätteglad om jag hade fått åka till Åre med min kille och fira min socionomexamen efter 3,5 årsstudier och bara mysa, vila och återhämta mig innan arbetslivet drar igång på allvar!?

  Hälsningar Linnea från Älvdalen.

 38. Linda Gunnarsson

  Då dottern blev sjuk förra året och kunde inte vara ute och njuta av snön hade vi så gärna fått möjligheten igen då vi inte vågat boka något i år.

 39. Emmy

  Åh så härligt’! Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta, då jag och killen precis har börjat åka skidor. Men slutade kort på vår tur till Branäs förra året, Då han bröt benet strax under knät i första backen. Nu ska vi försöka ge oss ut igen. Men hade varit så kul att få åka iväg igen och bjuda med dem som fick mer eller mindre avbryta mini ”semestern” som vi var iväg på tillsammans. Så jag håller tummarna på vinst ✨

 40. Henrik Borg

  Åre är för mig en helt ny plats,
  men hela familjen kan ur soffan ta sats !
  Ett snöäventyr är spännande och intressant,
  särskilt som man efter helgerna känner sig tung som en elefant !
  Bada är ett nöje för oss alla,
  man kan oss vatten(o)djur kalla !
  En TOPPEN vinst på alla vis,
  och jag vill vinna givetvis !

 41. Lotta

  Vore såå roligt att lyckas få en sån här vinst och kunna ta med familjen på en sån lyxig vistelse! Som relativt nybliven trebarnsfamilj springer tiden ifrån oss och det vore underbart att hela familjen tillsammans bara kunde njuta och komma bort från alla vardagsmåsten!

 42. Finurliga fröken

  Wow vilken vinst! Min son har varit iväg med sin farmor och åkt skidor en gång. Någonting som han älskade. Han frågar ofta om inte vi kan åka upp och åka skidor och bo i stuga. Men som ensamstående och sjukpensionär finns de inga pengar till de. Vore underbart att kunna uppfylla hans dröm och åka iväg och mysa. Och susa ner för backarna tillsammans. Kram

 43. Ammi

  Hela familjen gillar att stå på skidor. Jag har tyvärr aldrig åkt skidor i svenska fjällen, det vore kul att prova. Det gäller att leva här och nu och passa på och njuta varje stund. man vet aldrig vad som bakom nästa hörn väntar. Detta året har varit tufft, fick pga cancer ta bort mitt ena bröst. Att göra saker med familjen är det som är allra bäst <3

 44. Urban Sand

  Det här skulle vara fantastiskt för vår familj! Att kombinera bad, skidåkning och hotellmys – så härligt! Min sambo studerar så därför har vi annars inte råd med en sådan här resa. Hoppas!

 45. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Har aldrig varit på en bokad resa med familjen. Skulle vara fantastiskt att uppleva det. Nu har det gått flera år och vi är gifta och har en dotter. Detta skulle kunna bli en perfekt bröllopsresa i efterhand. Då vi aldrig åkte på en resa. Att dessutom få dela en underbar resa med vår dotter vore fantastiskt! Sånna här saker är sånt jag bara får drömma om!

 46. ANNA KEDZIERSKA

  Vinna boende med sim och gym
  skulle vara verkligen grym!
  Jag hörde att Åre är fin
  och drömmer att priset blir min!
  Vi håller tummarna får att vinna
  får att priserna är jätte fina!

 47. Ida

  Åh skulle så gärna vilja vinna det här! Sambon har nyss bytt jobb och har ingen semester än men i april så! Och på förra jobbet så var han tvungen att jobba hela sommaren när jag hade semester och vår dotter saknar att vara hemma med oss båda 🙁 skulle vara en sån perfekt resa att göra för att tanka familje tid!

 48. Yvonne Nilsson

  Vår familj har aldrig åkt skidor så vore inte Åre då en passande ort att börja skidkarriären på?
  Att därtill få boende på Holiday club med allt det innebär ger ju en chans att få njuta dubbelt upp med allt de har att erbjuda VILKET drömscenario det vore för vår fina familj, killarna skulle bli överlycklig för ett sådant äventyr!

 49. Emelie S

  Jag har fått mitt första fasta jobb efter många år som vikarie så en fin semester att fira det nya jobbet skulle göra 2017 till ”mitt” år. Därför skulle vilja vinna en fin semester i Åre, fira det nya jobbet med en semester med guldkant på Åres nya hotell. Kanske äntligen lära mig att åka slalom också.

 50. Annica L

  Vilket underbart sätt att överraska familjen på det nya året. De skulle lysa av glädje att få åka upp till Åre bada och åka skidor , två saker de älskar.

 51. Paulina Åberg

  Önskar vinna denna resa för att få komma iväg och rå om familjen lite. Två små, jobb, plugg och allt däromkring gör det svårt att bara släppa allt på hemmaplan och njuta. Får vi åka iväg på denna resan kan vi helt släppa alla måsten hemma och bara njuta av tiden och lugnet tillsammans.

 52. Susanna RASSMUSON

  Skulle vilja vinna den långhelg på Holiday Club Are för att ta med min franske man och min son för att visa dom vackra Åre och detta hotell som verkar jättefint!

 53. Lina

  Jag skulle gärna vilja vinna detta. Vi har inte fått varken råd/tid att göra något tillsammans som familj på 1 år. Efter en jobbig graviditet kom den hemska förlossningen där Jonathan fastnade med axlarna och drog på sig en plexusskada s vi nu måste stå ut med. Vi hoppas vinna. Skulle göra oss gott.

 54. Lizette Persson

  Jag skulle vilja åka iväg med min sambo och dotter. Bara få åka iväg, slappna av och en riktigt trevlig upplevelse är precis vad jag behöver. Håller tummar och tår.

 55. Lizette Persson

  Jag skulle vilja åka iväg med min sambo och dotter. Bara få åka iväg, slappna av och en riktigt trevlig upplevelse är precis vad jag behöver. Håller timmar och tår.

 56. Christopher Klingström

  Åre vilken dåre våga sig på denna skid utflykt på ändan man hälften av tiden ändå stå, svart soppsäck å skinndyna de e grejen med åresvängen annars stannar jag i hökarängen å tar bästa svängen 😉

 57. Minna

  Jag skulle vela vinna De här så jag och min man och 2 barn skulle få semestra på annan ort skulle vara helt fantastiskt att vinna det med tanke på att vi har legat i magsjuka sedan julen ? håller tummar och tår ✊

 58. Viktoria Karlsson

  Skulle mer än gärna vinna denna resa till min lilla familj. Det var flera år sedan jag åkte skidor (utför) vilket jag länge längtat efter att få göra igen. Vi skulle njuta och få så mycket kvalitetstid tillsammans i en avkopplande miljö.

 59. Caroline

  Åh, aldrig tidigare har jag hoppats så här hårt på att få vinna i en tävling!.. Typiskt nog så veckan innan jul fick jag veta att jag är sjuk så nu är de sjukskrivningar framöver som väntar och då blir det inte många kronor över till äventyr.. Detta hade varit så kul att få uppleva ihop med min son mitt i allt elände!! #fuckcancer

 60. Anna Liljeqvist

  I 6 år har jag burit eller ammat barn och har därför inte stått på min snowboard sedan 2010! Nu är det min tur, och hade jag vunnit hade jag tagit med min man och våra barn som fick skidor av tomten men är så besvikna på att det inte finns någon snö i Stockholm!
  Vi behöver en resa till Åre! ♡

 61. Margareta

  En skidsemester har vi aldrig haft,
  Det skulle ge oss glädje, snö o kraft!
  En dröm efter sportlov med fritids o saft!

 62. Elisabeth

  Vore en dröm för oss en en minisemester. Mamman i familjen (jag) har varit sjuk så nu skulle jag vilja umgås med maken och våra tre guldklimpar så mycket det bara går. Åre vore fantastiskt då barnen gärna vill prova på slalom. Ååh vad vi håller tummarna för massor av tur

 63. Åsa Ullström

  Mina barn på 6 och 8 har aldrig varit i fjällvärlden. Tänk att få inviga det med stil och klass, med Holiday Club Åre . Jag tänker gnistrande snömagi och bubblande Jacuzzi skratt och
  After Ski. .
  Tänk vilken hejdundrande upplevelse det skulle bli .

 64. Sara Lindqvist

  Jag är uppvuxen 10 mil från Åre men aldrig känt att jag kunnat njuta av allt denna fina plats har att erbjuda. Nu när jag är äldre får man en annan syn på saker som att det vore riktigt häftigt att få vara turist nära sitt eget ursprungliga. Därför önskar jag att jag får bjuda med min familj på en sådan upplevelse under 2017. Vad vore bättre än det?

 65. Jonas

  Skulle vilja överraska kidsen och frun med att fira vår bröllopsdag i Åre tillsammans med det bästa vi har. Skidor, bad och mys – kanske hinner mamma och pappa även med lite fys.

 66. Sara W

  Wow vilken tävling!!
  Om jag skulle ha turen att få vinna så skulle jag ta med mig min sambo och vår Isak som blev storebror för ca 4 månader sedan. Han har fått stå tillbaka en del sedan lillebror kom vilket inte alls känns roligt. Han har sedan varit duktig och slutat med napp vilket jag aldrig trodde skulle hända men det har gått så bra. Jag skulle helt enkelt vilja ta med honom, ge honom ensam tid med bara oss och bara njuta vi tre.

 67. Linda Larsson

  Så kul med nyårskarameller !
  Jag kan bara säga, ”wow, vilken vinst!” Att få komma iväg för en stund och få en skymt av snö och bara njuta av vår lilla familj hade varit alldeles förträffligt. Jag hoppas att vi kan ro hem detta och få åka iväg från en vardag full av fart och fläkt för att bara ro om varandra och ha de hur mysigt som helst.

 68. Pernilla Bermlid

  Jag vill vinna för att ge mina barn en upplevelse dom aldrig kommer glömma ❤
  Pga sämre ekonomi ett tag har vi inte kunnat åka på skidresa på flera år… Vi skulle verkligen bli överlyckliga!!

 69. Pernilla Sundman

  Ett underbart äventyr för en Svan familj där mamman & lillasyster yster är nybörjare på skidor & så gärna vill lära sig denna fantastiska sport!
  Vi önskar att detta får vinna så att tjejorna får visa att vi också kan bli backens drottningar genom lite skidträning annars får vi nöja oss med att bli simbassängens badankor.

 70. Jennie

  Vore en fantastisk dröm. Har hört så mycket gott om Åre men aldrig tagit Mig dit.
  Vi är en underbar familj. Gifte oss för 2.5 år sedan (efter 15 år tillsammans) och just nu håller vi på att jobba ihjäl oss. Livet kommer emellan. Vardagen tar över helt. Alla måsten. (Självklart som för de allra flesta) Ser aldrig min kära man längre o är rädd att tappa bort oss. Oss som familj. Saknar honom. Saknar oss. Hade varit helt underbart att få ta ett helt andetag o säga: kom nu mina älsklingar så åker iväg bara Vi. Ingen annan, bara vi. En dröm verkligen. Heja oss ❤️

 71. Thirisia ljung

  Hade varit underbart att vinna detta och få komma iväg tillsammans med sambon. Kommer bli ett stressigt år för både mig och min sambo då ena börjar studera och en börjar nytt jobb. Så att få vinna detta hade gjort mycket för oss båda två.

 72. Anna Pettersson

  Efter min gastric-by-pass operation har jag hittills blivit kvitt 40 överviktskilon. Nu börjar jag bli redo att prova allt som jag inte kunnat pga min vikt. Åka sidor utför ett brant berg till exempel!

 73. Anja

  Vi vill ge våra barn härliga minnen, och vad skulle vara bättre än detta! En familjesemester i Åre, vilken nyårskaramell. Det skulle vara en lyckad start på det nya året!

 74. Ann-Helen

  Åh! Vi vill gärna visa barnen Åre! Vi har inte varit där sen vårt första barn föddes, närmare bestämt 6 år. Det finns så mycket kul att göra och fint att se! Jag skulle vilja ta med dem för att fiska, åka skidor, fika smarriga våfflor i Handöl, besöka Tännforsen, Fäviken, Ottsjön och njuta av all vacker utsikt! Och dessutom lyxa till det med hotellfrukost och härliga bad! Wow! Håller tummarna för att vi vinner!!

 75. Maja

  Hur underbar låter inte denna supervinst då?? Vår 5-åring har precis knäckt ”slalom-koden” & går knappt att få att pausa för lunch. Lyckopirr i magen för en lika skidtokig mamma att se hur min dotter älskar att åka utför. Nu försöker vi introducera 3-åringen som dock är skeptisk ännu så länge och tycker att de där pjäxorna är märkliga grejer…. Med en ”vit vecka” på Holiday Club Åre skulle vi passa på att låta honom gå i skidskola och verkligen få chansen att skapa bästa förutsättningarna för en livslång kärlek till utförsåkning och fjällen. Och som småbarnsföräldrar få lite välbehövlig och proaktiv ”parterapi”! ?

 76. Jens

  Ja det vore kanon att få vinna detta då min käraste som hennes väninna fyller jämnt i år så att kunna överraska med en tripp för oss 4 till Holiday Club Åre vore ju toppen.
  Gemensamt behöver vi avkoppling som rekreation och laddning av batterierna så att få komma iväg tillsammans vore toppen helt enkelt. Och oavsett när det blir på året så är ju Åre ett ställe värt att besöka alla dagar på året.

 77. Veronica Dinnetz

  Vill överraska maken som älskar att åka bräda med en resa för familjen, tyvärr så har det bortprioriteras sen barnen kom. Vore en underbar grej att få göra nu när han blir 40!

 78. Sanna

  WOW, villken dröm julklapp (för det här är precis vad jag önskade mig under julgranen, men inte fick)! Det hade varit fantastiskt att få överraska familjen med ett sådant här äventyr. I min familj har vi i många år pratat om att komma i väg på en riktig vinter semester, men det är något som aldrig har blivit av främst på grund utav ekonomin. Så att få den här möjligheten vore en stor dröm och något vi alla skulle minnas och komma ihåg för livet. Skulle med andra ord inte kunna tacka nog i fall just jag (vi) hade chansen att vinna, och skulle troligtvis bara skrika rakt ut då upplevelse och en dröm för livet skulle få upplevas. För hur många gånger har jag inte drömt om att få vakna upp i en skön stuga eller på ett mysigt hotell och se den vackra snön utanför? Tända en brasa, mysa loss och dricka varm choklad. Ge mig ut i backen och vingligt ställa mig på skidorna i den lilla barnbacken (för som nybörjare är det ju där jag måste börja) och bara känna in doften av kyla, snö och total lycka i mina lungor. Tänk om det är just vad 2017 bär med sig för mig och min familj, i så fall kan jag inte skriva annat än att jag längtar med spänning.

  Kram Sanna

 79. Suzanne Morales

  Underbart att kunna ta med sin lilla familj på sitt första äventyr. Att få se en riktig vinter och se vår son njuta av snön och kunna gå och springa runt då han precis lärt sig att gå skulle vara superkul att se. Vi har tyvärr inte kunnat unna oss någon resa pga av olika anledningar och att få göra vårat första äventyr, vår första resa tillsammans som familj skulle vara något oförglömligt. Jag har längtat och drömt om en sådan resa där endast kärlek och pirr i magen ska kännas när man ser utifrån hur vår lilla familj är lyckliga och speciellt se vår Casper uppleva något magiskt, ett vinterlandskap.

 80. Sara

  Vilken drömvinst! Jag skulle vilja vinna för att kunna överraska min sambo med en romantisk resa för oss båda. Min sambo har två jobb och är väldigt ofta upptagen, dagar, kvällar och även helger. Själv jobbar jag heltid och pluggar 50 % vilket gör att det blir väldigt lite tid över för varandra. En helg i Åre skulle innebära att vi skulle kunna lägga undan arbete och skola och bara få njuta av lite tid tillsammans! ♡

 81. Therese E

  Wow, vilken drömvinst! Såg Sällskapsresan II igår tillsammans med mannen och vi drömde oss bort på en skidsemester. Vi pratade om att det börjar bli dags för barnen att få komma iväg på skidsemester, pröva åka skidor och perfekt att kunna bada och göra annat roligt med på resan. Jag har aldrig åkt på en skidresa heller så det här är en fantastisk möjlighet. Håller tummarna hårt ✊??✊?

 82. Maria Billberg

  Jag & min sambo träffades i fjällen för 7 år sedan på julafton! Vi båda säsongsarbetare där & blev kära.. han flyttade med hem till Sthlm (han är från Umeå) och idag är vi förlovade med två barn! Vi har aldrig gjort ngn resa ihop till fjällen efter det & vi båda saknar den miljön mycket… skulle vara sjukt roligt att få dela denna upplevelse tillsammans med våra barn! Att få ge detta som en överraskning till min sambo som har slitit som ett djur på jobbet & nu landat en ny tjänst samtidigt som han alltid sätter familjen först vore så häftigt!

 83. Maria Cruz Sörensen

  Vinner vi blir det värsta skrällen,
  vi är familjen som aldrig varit i fjällen.
  Barnen fullkommligt älskar snö,
  men här i Göteborg har vi bara tö.
  Mina killar behöver komma bort från stan,
  de skulle älska att åka i backen hela dan.
  Som mamma skulle jag uppskatta att få vara lite lat, bara njuta å få äta god mat.
  Stå i backen å vara lite cool,
  efter en lång dag glida ner i en härlig pool.
  Snälla låt mig vinna,
  så att jag till fjällen kan försvinna.

 84. Janina

  Vilken fantastisk tävling! Jag hade blivit överlycklig om jag fick chansen att åka iväg på en skidsemester med familjen! Ett måste i livet. Att se barnen lära sig åka skidor skulle vara helt underbart! Jag önskar, önskar verkligen att jag är den lyckliga vinnaren!

 85. Signe Roos

  På midsommardagen föddes min och min sambos fantastiska son. Jag tycker vi är värda en helg tillsammans på hotell där vi kan njuta och få vara tillsammans och blir isåfall vår första resa ihop.
  Jag bara längtar att få komma iväg på resa och att få resa tillsammans med min fantastiska familj

 86. Jessica S

  Vi har under 2016 fått lida. Varken fått sola eller skida. Efter ett år fyllt med VAB hoppas vi nu få njuta på Holiday Club. I poolen få bada och i snön framåt vada. Njuta av sköna höga fjäll, med denna vinst i Loppis nyårskaramell.

 87. Sandra Johansson

  Vilket drömpris!!:) Ett riktigt kämpigt 2016 med vattenläcka i huset , sjukdomar och tyvärr bortgång inom familjen samtidigt som vår älskade lillasyster kom till världen. Ett riktigt känslosamt år och nu skulle jag så gärna överraska hela familjen med denna härliga skidresa. Som barn tog mina föräldrar alltid med mig till fjällen en gång om året och det vore så fint att nu få skapa nya resminnen med våra 2 tjejer . Vi har länge pratat om en skidresa men inte riktigt fått ihop det pengamässigt efter alla renoveringar och annat som kommer i vägen :). Dessutom jobbar och bor min kusin i åre som inte träffat våra barn än så förrutom en drömresa med skid och pulkaåkning , mys med barnen och all lyx som ingår vore det också skoj för barnen såklart med lite miljöombyte i positiv anda

 88. Lotta Strömberg

  En lycklig mamma till 3 små gryn, ser man pengar och tiden flyga upp i skyn. En vardag med en massa rutiner natt som dag så skulle jag bli väldigt glad 🙂
  En sväng till backen av härlig snö, här där jag bor är de bara tö :/

 89. Åsa

  Efter en höst (plus lite till) med tuff skola, ingen CSN, total förvirring och snurr i kroppen av nån sjukdom de inte hittar så hade detta varit en belöning för alla små myrsteg vi tagit oss framåt 🙂 Plus – jag har aldrig varit i Svenska fjällen, faktiskt inte i nått fjäll när jag tänker efter –

 90. Johanna

  Jag har tidigare bott i Åre, för 15 år sedan. Skulle så jätte gärna vilja ta med min familj och visa den plats jag älskar så mycket. Vore fett najs som min 7 åring skulle uttrycka det!

 91. karolina

  Jag har fött 4 barn på 7 år och har därför inte kunnat åka skidor på evigheter och nu är jag äntligen redo att kasta mig ut i backarna. Är det så att det inte går särskilt bra så är det utmärkt att vara på ett ställe där man kan bada istället…

 92. Mimmi D

  Åh det här vore såå underbart att få vinna! Då vi blev med lillebror i augusti så har alla större utmaningar fått stå tillbaka under hösten för att få ihop vardagen. Detta innebär att vi inte kunnat besöka mormor & morfar som vi önskat då de bor en bit norröver. Att vintern här hemma hittills vart rätt grön gör inte längtan norrut mindre! Att få bo på Holiday Club, möta upp familjen o kunna fokusera på kvalitetstid med förhoppningsvis vinterfeeling vore en dröm!

 93. Annapanna

  Denna resa vore det bästa
  För familjen som längtar
  Kanske mer än de flesta
  Där endast plånboken säger stopp
  Och varje kompromiss brukar bli en flopp
  Budgetresor där man bor under mark
  Med mer ohyra än på Noaks ark
  Denna drömresa skulle vända på trenden
  Och visa livet från andra änden
  Med skidor på dagen och sen ett dopp
  Det vore verkligen att leva på topp

 94. Nathalie

  Skulle vara fantastiskt kul att vinna denna tripp till familjen. Mammapengen är inte superhög direkt. Vi har en tvååring och en femmånaders så skulle vara superkul att överraska min familj. Aldrig varit i Åre heller. Varje resa blir ett minne för livet och så kul när man har barn och skapar minnen åt dem och med dem! kram

 95. Emelie

  Detta skulle sitta helt perfekt för mig och barnen! En tur bara för oss själva, att få hinna vara med dom, att lyssna och leka! Efter den a hektiskt höst så skulle detta passa oss som handen i handsken, lyckan att få ge detta till mina barn! ❤

 96. Nathalie

  Skulle så mycket behöva det här! Vi fick vårt andra barn i september och tyvärr så föddes hon med en tarmsjukdom som har gjort att vi har spenderat väldigt mycket tid på sjukhus. Vår son på 2,5 har hamnat väldigt i skymundan då han måste bott hos våra föräldrar mycket och även måste varit med på sjukhuset.. Och jag och sambon har verkligen inte haft tid för varandra de första månaderna. Därför hade jag bokat hotell i Östersund i november då min sambo fyllde år för att vi skulle få göra något kul mitt i allt. Men då ringde dom och sa att vi behövde åka på sjukhuset igen så vi fick avboka det.. Därför vore det underbart att få göra detta hela familjen ❤

 97. Bärbel

  Hej! vilken bra chancen!!! Jag bor i tyskland men i augusti vi åka till Idre – Åre låter bra ockso…Manga hälsingar

 98. Therese

  Om jag vinner skulle jag ta med min kära sambo och våran lilla son för att få lite familjetid tillsammans alla tre i Åre. Vi bor också i Östersund men har aldrig tagit oss iväg till Holiday Club tillsammans, de är svårt att få tid till att göra de lilla extra som lyser upp vardagen när de är så mycke jobb och andra måsten. Håller alla tummar! ?

 99. Therese

  Om jag vinner skulle jag ta med min kära sambo och våran lilla son för att få lite familjetid tillsammans alla tre i Åre. Vi bor också i Östersund men har aldrig tagit oss iväg till Holiday Club tillsammans, de är svårt att få tid till att göra de lilla extra som lyser upp vardagen när de är så mycke jobb och andra måsten. Håller alla tummar! 🙂

 100. Simone

  Skulle bli så galet glad om jag och min familj vann! Vi är 2 vuxna och 2 barn och jag och barnen har Aldrig varit i fjällen. ? tack för en fin blogg att följa och för tävlingar att delta i. Håller tummarna nu?

 101. Ida

  Vilken underbar täving! Vinkar hej åt dig och din underbara familj här från neontal avdelningen som vart mitt hem i 2 månader nu. Lillasyster kom 12 veckor tidigt och sjukhuset vi ligger på är 25 mil hemifrån. Saknar mina två pojkar var eviga dag och denna resa hade vart helt underbart att få åka på! Samla krafter, umgås med familjen och göra nått riktigt roligt! Har sånt dåligtill samvete för mina småtroll hur deras vardag ändrades drastiskt. Blev skickad med ambulans och pigan föddes med akutsnitt ? Vet inte hur jag skulle kunna tacka dig om vi fick åka på denna resa. Friskluft är precis det som hade behövts…❤ Det är så vackert i Åre!

 102. Sandra

  Åh, hade varit super mysigt med en resa till Åre, hade varit kul om man kunde överraska frun med att säga att vi ska till Åre. Hon älskar åka skidor/snowboard och hon skulle vara så värld denna resa. Och bäst av allt är ju att hela familjen är lediga tillsammans ❤️

 103. Annica

  Har varken tur i kärlek eller i spel å har ingen klockren motivering till varför just jag skulle va en bättre vinnare än nån annan egentligen.. de enda ja kan säga är att det skulle va så otroooligt skönt med lite vardagslyx!! Ja skulle applådera med skinkorna om ja vann =)

 104. Linn

  Att få börja 2017 med en överraskningsresa för min sambo vore guld värt. Han ställer upp bra som dåliga dagar, Skulle vilja visa min tacksamhet genom en resa till Åre.

  Ha det gott!

 105. Johanna

  Hej,
  Underbar blogg du har. Min motivation till tävlingen nedan:
  Fjällen är toppen för både knoppen och kroppen men snart utför gåré när vi kommer till Åre. Jag skulle gärna åka på skidresan med min man och våra två barn, våra skidor står orörda på vinden i väntan på den perfekta skid upplevelsen
  Hälsningar
  Johanna

 106. Angelica

  Vill bara börja med att tacka för en bra blogg?

  Jag vill vara med & tävla i denna underbara tävling & skulle jag vinna så skulle jag bjuda med min underbara mamma på denna semester med hotellövernattning. Efter ett minst sagt tungt slut på 2016 då hennes mamma/min mormor hastigt lämnade oss i cancer så känns detta som något hon skulle behöva för att slappna av. Några nätter på hotell, god mat & bara rå om sig själv på spa. Min mamma är en sådan person som alltid bryr sig om alla andra i första hand & tar sig själv i sista hand. Därför tycker jag hon förtjänar lite lyx i vardagen❤ Hon betyder allt för mig & skulle verkligen betyda allt för mig att vinna detta, så jag kan skämma bort henne på ett sätt hon verkligen förtjänar❤

  Gott slut på 2016 & ett gott nytt år?✨

 107. Caroline Torbjörnsen Wahlberg

  För att vi i familjen aldrig bokat/åkt på en resa tillsammans. Skulle vara underbart att ha möjlighet att åka på ett äventyr! Slippa vardagsstressen som äter upp de flesta. Det här vore verkligen en chans att hämta energi och vara i en underbar miljö med de bästa i mitt liv!

 108. Linnea

  Åh! Vilket otroligt pris! Självklart skulle jag vilja ta med sambon och sonen om jag skulle vinna. Vi skulle aldrig ha råd att boka något sådant annars, så det vore ett underbart sätt att överraska mina grabbar på, samt att unna sig själv nått! Håller tummarna för vinst! ??

 109. Pauline

  Åh jag skulle verkligen behöva åka iväg. Det är mycket jobb nu och min sjukdom är i sitt esse. Skulle vilja ta med mamma.för hon behöver det mest har tagit hand om mig och min sjukdom fast hon har mycket problem med sin egna kropp. .det skulle vara så himla fantastiskt om vi vann?✨

 110. Andreas

  Hej, jaga kulle gärna vilja vinna och bjuda med min sambo. Hon har varit grym under 2016 hon har varit gravid, fött vår underbara dotter och är i mina ögon den perfekta mamman till mitt barn. Det hade varit mysigt att få ta med henne på en mys helg och njuta av livet i säg. Sen att hon skulle få veta att jag vann den resa genom dig skulle hon tycka va toppen då hon ser upp till dig som person och mamma. Hon fick mig att börja läsa din blogg och trodde aldrig jag som kille skulle tycka det är givande men ack så fel jag hade! Dubbar en toppen blogg !!
  Med vänliga hälsningar Andreas

 111. Caroline Holst

  Jag skulle vilja vinna en hotellvistelse på Holiday Club Åre tillsammans med min fru Lollo och våra grabbar. Vi bygger hus som är inflyttningsklart i maj så nu ska vi bo hos mina svärföräldrar i 3 månader för att spara lite pengar, de är helt fantastiska och det är såklart självvalt men några nätter ifrån dom skulle nog vara bra för husfriden ??

 112. Emelie

  Wow! Villen tävling!
  Tänk att få överraska sambon med denna presenten till hans födelsedag i februari. Han har längtat efter fjällen i 3 år nu, men med två barn tätt och att han har studerat och därefter går på lärlingslön och fått jobba mycket övertid så har det inte riktigt vart möjligt varken tidsmässigt eller ekonomiskt.
  Han hade blivit så glad, och det hade vart så värt och uppskattat för hela familjen med miljöombyte och lite vardagslyx.

 113. Caroline SS

  Jag skulle så gärna vilja ta med min man på det här då vi verkligen behöver lite tid bara vi 2 då det har varit ett lite tufft år för oss speciellt migen med jobbig graviditet, en förlossning då vi inte visste om jag skulle klara mig samt en massa skov av min ms som jag fick diagnostiserad i juli 2015 efter förlossningen så jag inte” funkade” tills medicinen kom i kroppen så jag håller tummar och hoppas på tur ❤

 114. Elin Karlsson

  Hade velat överraska min älskade sambo på vår 1-åriga förlovningsdag (9/1) men denna upplevelse. Han stöttar mig i ur och skur och är den mest omtänksamma människa på denna planet, hade så gärna velat ge detta till honom. Puss och kram

 115. Ida berg

  skulle verkligen va underbart att vinna! Efter allt våran familj har fått varit med om :/ vattenläcka efter vattenläcka, fick ta bort 2 hundar inom loppet av 1 år, i januari 2016 brann vårat hus, så fick bo i annat boende i 8 månader 🙁 väntar nu vårat 3:e barn o skulle verkligen sitta så fint med några dagar borta ❤️

 116. Katarina

  Jag skulle gärna vilja vinna denna ”resa” till mig, min sambo och våran dotter på 4 år, då de skulle vara riktigt mysigt å få göra något tillsammans. Vi är i princip bara hemma och renoverar eller fixar med alla våra djur (hästar, får, getter, hundar & katter) och tyvärr så går våra pengar och tid dit och sällan till att göra saker tillsammans. Våran dotter skulle säkerligen gilla att få bo på hotell för första gången.;)

 117. Hanna

  Skulle vela ta med mina föräldrar till
  Åre! Dom älskar åre men bor ca 85 mil därifrån (och mig, som bor i östersund!). Skulle vara underbart att överraska dom med en resa dit och bara få umgås några dagar, vilket skulle betyda mycket då vi inte ses så ofta! Familjen är ju allt 🙂

 118. Emelie

  Åh, denna vinst skulle passa var lilla familj perfekt. Vi skulle verkligen behöva komma iväg tillsammans och bara slappna av och må gott!

 119. Jennifer

  Hej Ulrika!
  Jag skulle så gärna vela ta med mig min mamma till Åre. Åre för oss betyder väldigt mycket då min avlidne pappa kommer därifrån. Sedan jag varit barn har vi alltid varit där på somrarna och den lilla byn är så mysig på alla sätt. En helg på Holiday Club skulle dessutom höja en redan fin vistelse ytterligare ett snäpp! I Åre har jag alla de finaste minnena av min pappa. Åreskutan, det lilla torget och chokladfabriken kommer alltid på tal om när jag ska berätta om min barndom.

  Kram kram

 120. Sara

  Hej Ullis! Vad härligt med denna tävling. Har aldrig ställt upp i något liknande, men nu känner jag att det är dags. Jag skulle jättegärna vilja ta med min kära mor till Åre. Hon har varit ett väldigt stort stöd för mig, speciellt de senaste månaderna. I oktober fick jag veta att jag var gravid, vilket jag självklart blev väldigt lycklig över. MEN. Jag insåg även att jag kommer få ta hand om min lille pojke helt själv. Mina vänner började ta avstånd från mig då de fick veta att jag var gravid, vilket fick mig att känna mig väldigt ensam och ledsen. Men samtidigt så hade jag ju min kära mamma som stöttade mig, vilket hon fortfarande gör. Hon fick mig att må bättre när jag mådde som sämst. Hon fyllde nyss år, men jag hade inte pengar att ge henne något fint, då alla mina pengar nu går till mig och det kommande barnet. Därför vill jag så gärna ge tillbaka till henne och vinna det här så att vi kan få några fina dagar i Åre tillsammans, det skulle betyda så mycket. Det är inget som jag kommer ha råd med, speciellt efter att lillen har kommit, då jag även kommer börja studera. Vad skönt det skulle vara att rå om varandra, bara hon och jag. Därför vill jag så gärna vinna. Kram till dig och familjen!

 121. Lina

  Har alltid velat åka till Åre, tycker det verkar SÅ fint där. ? Skulle vilja börja år 2017 med att ta med mig min älskade sambo, underbara dotter och våran kommande son för att kunna rå om varandra och börja året på helt bästa sätt att bara få vara, umgås med min fina familj och ladda lite batterier. ?

 122. Josefina

  En student och flickvän som vill överraska min pojkvän med en rolig resa som vi kan göra tillsammans. Vi planerar en förlovning under 2017 och vad passar inte bättre än en resa till Åre för att förverkliga detta!

 123. Ida

  Som tvåbarnsmor och student tillåter ekonomin inte ett sådant äventyr, jag hoppas på vinst och att få ta med barnen på ett miljöombyte! Jag önskar alla lycka till✨

 124. Erika Lundin

  Hade varit underbart! Älskar Åre 🙂 jag, min sambo och våra två barn, 2 år och 3 månader. Bada, mysa och äta gott☺️?❄️

 125. Ebba Östling

  Jag och min sambo är gravida, väldigt unga (17 och 19år). Killen jobbar som bara den för att vi ska få råd och jag tjänar ingenting.. 5veckor kvar till lillen är beräknad och vi båda är helt trött och slut. Skulle vara skönt att komma iväg utan att behöva tänka på matlagning, städning osvosv!! Och Åre är ju verkligen underbart

 126. Stina

  Hade varit jätte roligt att vinna då jag håller på st plugga så har inte pengar till det, och sen hade det varit roligt att överraska min pojkvän då han älskar att åka skidor! Kram

 127. Jessica Eriksson

  Vore superkul att vinna detta då jag är föräldraledig med vår 10 månader gamla son och inte varit på någon semester/resa sen innan jag blev gravid 🙂 vore en rolig upplevelse för oss alla tre (mig, maken och sonen) ❤

 128. Cissi Säterhall

  Vi i familjen kan behöva en paus från vardagen och då båda våra döttrar är vattendjur som älskar att bada och även tycker att Holiday Club är världens bästa hotell så skulle det vara helt fantastiskt med en lyxig weekend där.

 129. Jessica Larsson

  Så underbart det vore att vinna detta! Jag älskar att åka skidor och vill att resten av min familj ska kunna uppleva den glädjen! Mina barn älskar att bada så vad vore bättre än att få komma till fantastiska Holiday Club Åre och få göra både och. Hoppas!

 130. Matilda hessleryd

  Vi har all sambons släkt här uppe i Åre & varje gång vi åker hit upp så får vi bo inneboende hos olika & byta hela tiden. Att få komma iväg & få umgås med släkt men få komma till något eget över några dagar & slippa allt som heter flytta runt. Hoppas på vinst ??

 131. Sofie

  Jag hade velat bjuda med min sambo på denna resa. Då han inte jobbar i Sverige så ses vi inte så ofta, så det blir inte mycket chanser att umgås ca 1 gång i månaden. Nu väntar vi också första gemensamma barnet i Mars 2017, så det hade varit underbart att bara få komma iväg ett tag vi två och mysa innan vi har litet hemma att ta hand om. Det hade vi verkligen behövt.

 132. Simone Blomqvist

  Vi fullkomligt älskar skidåkning i min familj? Vi har besökt Idre Fjäll men aldrig Åre! Så det här skulle ju vara perfekt med en liten resa dit och få uppleva den fina och mysiga naturen där!?? Åååh, jag håller tummarna nu!??

 133. Nanette Gustafsson Paukkonen

  Efter en totalrenovering av vårt nyinköpta hus som snart börjar lida mot sitt slut, så vore det underbart att få överraska min sambo med en resa till Åre. Att få komma bort från alla måsten och få fokusera på varandra är precis vad vi behöver efter månader av slit!

 134. Isabelle

  Hej Ulrika!

  Jag skiljer mig nog från många andra som kommenterar här, eftersom jag inte har några barn. Däremot så studerar jag och har studiemedel, vilket gör att ekonomin inte räcker till något annat än det ytterst nödvändiga. Jag har världens finaste pojkvän, och få ta med honom till ett sådant lyxhotell hade varit såååå kul!!

  Å ett stort Grattis till den nye lillkillen ?

  Allt gott!

 135. Martina

  Det skulle vara så roligt att få ta med våra tvillingtjejer som fyller två i april på en liten mini semester! Att få leka i snön, åka pulka, bara gå ro om varandra och få ny energi är precis vad vi skulle behöva efter otaliga sjukdomar. ❤️

 136. Lina Johansson

  Jag, sambon plus vår 17 månaders son är just nu inne i en av de mest intensiva perioder med jag som är gravid i 7e månaden, jobbar heltid, sonen ska börja dagis och pappan jobbar plus ordnar med bygget av vårt nya hus! För oss vore det drömmen att antingen innan bebis nr 2s nedkomst eller efter få åka iväg på en minisemester och ”bara få vara” och njuta av VÅR egen tid tillsammans ? då den är sällsynt nu för tiden med allt som pågår och det skulle vara underbart att få fylla på energidepåerna på det sättet! ?

 137. Lena

  Hej! Vilken chans! Vi längtar efter att få visa Åre för vår dotter, men åker nog upp i sommar och fiskar och njuter av naturen istället ☺(vid ev. vinst)

 138. Amanda

  Jag pluggar till sjuksyrra och min sambo jobbar heltid. När han är ledig jobbar jag extra och vice versa. Vi kämpar för att få ihop det med en snart tvååring, hus och familjeliv. Detta skulle ge oss möjligheten att rå om varandra som en familj på riktigt och njuta av varandras sällskap istället för att bara ses när vi ska gå och lägga oss. Håller tummarna för att vi får det break vi förtjänar i denna eviga stress-spiral.

 139. DF

  Med en gubbe och 2 barn så vore de toppen att komma iväg för lite kvalitetstid å bara vara. Njuta av familj, natur, bad, restaurangmat, pulka å skidåkning men framförallt tid tillsammans utan krav och bara nöjen.

 140. Sara

  Hej Ullis! Vad roligt med den här tävlingen. Brukar oftast inte ställa upp i tävlingar, men nu kände jag att det var dags. Jag skulle verkligen vilja ta med min kära mor till Åre. Hon har varit ett oerhört stöd för mig under (speciellt) de senaste månaderna. För lite mer än 2 månader sen fick jag veta att jag var gravid, vilket jag självklart är väldigt lycklig över. MEN. Jag kommer bli en singelmamma. Jag bestämde mig för att behålla barnet trots det. Under hösten har jag mått väldigt dåligt då många av mina vänner inte hör av sig längre på grund av graviditeten. Så jag har känt mig väldigt ensam. Men så har min mamma funnits där som stöd. Hon har precis fyllt år och jag hade inte pengar att köpa något till henne, då alla mina pengar nu går till mig och det kommande barnet. Jag skulle vilja ge igen till henne; då hon gjort så himla mycket för mig. Det skulle vara så roligt att få komma iväg, både hon och jag, innan bebisen kommer då jag inte kommer ha råd att göra något liknande flera år framöver. Dessutom älskar både jag och mamma åre. Det är ju så mysigt. Så därför hoppas jag självklart på en vinst. Kram till dig och familjen!

 141. Amanda

  Det skulle vara fantastiskt att åka norröver med min lilla familj. Bodde några år i Jämtland men flyttade sen hem neröver igen. Skulle vara guldvärt att ta lite ledigt från studierna och bara mysa med min fina familj. Åre är så fantastiskt fint tycket jag ?

 142. Amanda

  Som nu bliven mamma o en pappa som snart börja jobba igen skulle de vara mysigt o få spendera sista dagarna tillsammans på hotell bara vi tre <3

 143. Jennie Dohn

  Skulle va helt underbart att kunna få vinna detta. Då skulle jag åka dit tillsammans med min pappa som fyller härliga 50 år i november och de skulle även vara en härlig 25 års present till mig själv. Han/vi verkligen älskar att åka skidor och att kunna få ge honom detta skulle vara helt underbart!!! Jag håller mina tummar och tår ?

 144. Malin sundqvist

  Till Åre jag skulle vilja åka för att mysa och må
  Åka skidor äta gott å på spa:et gå
  Hoppas att jag att jag har turen på min sida
  Så jag i vår på Åreskutan får skida

 145. Annika Martinka

  Skulle vara fantastiskt roligt att få överraska min man och två barn med en resa till vackra Åre. Få tid tillsammans och skapa minnen för livet. Få uppleva vintern när den är som bäst. Vore så roligt attt få möjlighet att åka skidor då vi aldrig haft den möjligheten innan.

 146. Malin

  Jag skulle ta med mig sambon på en romantisk weekend. Vi har i 2 års tid försökt att utöka vår familj men det vill sig inte alls :/ Så en liten tripp ifrån alla måsten hit o dit hade nog gjort gott för oss båda och att bara få rå om varandra helt enkelt. Sen har han aldrig åkt skidor (?!) så det vore ju galet kul att få lära honom det också!

 147. Sanna

  Jag skulle vilja vinna för att överraska min sambo som älskar att vara i fjällen men någon resa till fjällen har det inte blivit för oss sen vår 2 åriga son kom till världen. Vore fint att kunna överraska med en resa dit och att även sonen fick testa på att stå på skidor.

 148. Kim

  Jag och min sambo väntar vårat första barn och med alla inköp som behöver göras till den lille så skulle vi inte ha råd att bekosta denna weekend själva. Det vore så mysigt att få komma iväg bara vi innan det är dags. Vi har aldrig varit i Åre så det vore härligt att få uppleva det!

 149. Sandra

  Hej Ulrika. Vad roligt med en tävling?
  Jag blev mamma för första gången i September till en underbar liten dotter. Min sambo har varit världens bästa stöd under hela graviditeten och stått ut med mitt mående och dåliga humör. Åkt iväg då jag fått sug sent på kvällen och handlat kanelbullar och allt konstigt jag varit hungrig på. Aldrig sagt ifrån utan gjort allt för att jag ska må bra. Under förlossningen sprang personalen ut och in och lämnade oss själva inder krystvärkarna. Utan min sambo där vet jg inte vad jag gjort. Vi fick klara oss själva men allt gick bra tillslut. Stackarn fick massera mig så armarna gick av haha.
  Med detta sagt så vill jag vinna detta så vi alla 3 kan åka iväg på en mysig minisemester. Hoppas på tur?☄ Tack för en bra instagram och blogg! Kram

 150. Sanna

  Jag skulle vilja vinna för att skämma bort min finaste mor och far. Sist dom unnade sig en weekend i Åre så fick de åka hem första natten för min lillebror blev allvarligt sjuk. Skulle kännas underbart att få skämma bort dem med detta ?

 151. Laura

  Hade varit helt underbart att ta sig iväg familjen och få rå om varandra på ett hotell? Efter flera år av sjukdomar och motgångar ser vi nu framåt och det ser ljust ut! ☺️ Sambon drabbades av kronisk tarmsjukdom när vi väntade storasyster, som nu är 2 1/2år. Nu är han fri från skovet men mycket annat som kommer med mediciner och långvarig sjukdom hänger kvar. Men med hjälp av medicinen som nu funkar kommer han få vara bra 🙂 medans vi väntade lillebror punkterades min lunga, njurbäckenet vidgades och jag fick gallsten! När lilleman kom fortsatte sjukhus vistelserna och jag fick tillslut operera bort gallan. Men barnen är friska och det är jag så tacksam för❤️ Nu ser vi fram emot ett bra och friskt 2017 och vad vore väll bättre än att få se fram emot något sånt här ?

 152. Lottan

  Wow! Jag älskar Åre men sista åren har det inte alls blivit så många resor dit som jag velat. Vi blev tvåbarnsföräldrar i november och det vore fantastiskt att få ta med lilla familjen på en mysig weekend i min favvoby! ?

 153. Linnea

  Jag och min sambo har nyligen fått vårt första barn och hade varit guld värt att få lite tid tillsammans alla tre utanför hemmet! 🙂 mysa och bara vara vår lilla nybildade familj 🙂 Åre och holiday club hade varit helt perfekt!
  Därför skulle jag vilja vinna detta till min underbara dotter och blivande man! <3

 154. Nathalie

  Blev ensamstående med min son Milton när han var 3 månader efter en fruktansvärd graviditet med panikångest och rädslor, väldigt svängigt humör och jobbiga tankar. Att vara ensamstående och även väldigt ensam då jag inte har mycket vänner kvar är tufft men oxå underbart. Jag har ett starkt band med min son och jag är så tacksam över att jag har honom. Men jag längtar väldigt mycket att få åka iväg och få ett miljöombyte, har gått i min lägenhet sen v 12 i graviditeten då jag hade tidig foglossning. Jag måste få en vändning och en ny början! Det hade passat perfekt med en resa och bara slappa o ha kul! ☺️

 155. Jennifer

  Jag skulle helt klart ta med mig sambon!! Vi båda har stort intresse för utförsåkning och behöver testa våra nya skidkläder ? Vad skulle bli bättre än en semestertripp till Åre? Han skulle bli så överraskad och glad!
  Håller tummarna!

 156. Therese Olofsson

  Detta skulle vara perfekt för mig och min sambo som sällan har egentid tillsammans. Med två barn på 2 och 4 år, renovering av hus och en ryggoperation är detta något som skulle förgylla våran vardag med avkoppling och tid för varandra.

 157. Sara Karlsson

  Jag och min sambo studerar båda och det finns aldrig resurser över till att åka någonstans tillsammans. Vi har länge drömt om att göra något likande tillsammans och bara ta en lugn stund för oss själva.

 158. Saga

  Jag skulle vilja vinna en fin resa till min sambo och dotter. Det har varit ett tufft år för oss, med sämre inkomst, missfall och bråk.

  Vi skulle behöva komma bort och få lyxa till det tillsammans för att finna varann igen och umgås bara vi.

  Vi har haft en önskan att få komma bort bara vi tre och mysa, men med sämre ekonomi osv har det fallit bort.
  Min sambo har varit världens bästa och försörjt oss Medans jag varit hemma med vår dotter och jag skulle vilja överraska honom om vi vann så han fick känna sig bortskämd för någon dag.
  Kraaam ?

 159. Dzenita Homoras

  Är själv tvåbarnsmamma som du, och båda våra söner är ungefär lika gamla. Så då vet du hur det är med två småttingar hemma- hur mysigt som helst men även ganska tufft.. Hade därför varit mysigt att komma bort från hemmamiljön och få umgås och mysa lite i en vinteridyll.. Vi saknar nämligen det här i Göteborg.. 🙂

 160. Izabella

  Min familj som består av sambo och bröderna strid älskar att upptäcka nya plaster och göra utflykter både stora som små.
  Vilken härlig chans att få ta med familjen till Åre och få dela en ny upplevelse på holiday club.
  Ett fantastiskt pris att vinna och ett äventyr som vi skulle vilja uppleva tillsammans som familj.
  Bröderna strid håller sina tummar att Åre kommer bli en plats att få besöka 2017.

  Varma kramar, familjen Strid.

 161. Evelina

  Jag skulle så gärna vilja ta med mina två systrar som är snart 3 å 6 år gamla och bara umgås å ha det bra eftersom det inte händer så ofta då jag bor en bit bort å våran gemensamma mamma gick bort hastigt 2015… detta hade varit en härlig upplevelse

 162. Alexandra

  Jag vill vinna detta då jag vill överraska mina bästa vänner. Vi är tre tjejer som alla är studenter och bor i olika delar av vårt avlånga land. I och med att vi alla studerar så är kassan inte så stor och vi träffas allt mer sällan, tidigare bodde vi alla i samma stad och sågs nästan dagligen. Vi har nu i februari äntligen fått ihop det så att vi får några dagar tillsammans och jag kan verkligen inte se en bättre överraskning, försenad julklapp och examenspresent till den ena än denna resa till Åre! Det hade varit helt fantastiskt och definitivt ett minne för livet 🙂

 163. Hannah

  Jag pratade med min sambo om vi skulle åka dit i somras, ingen av oss har någonsin varit på fjällen! Tyvärr så kom julen ivägen och nu har vi inte råd att åka… Skulle vara jätte kul om jag kunde få överraska honom med detta ?

 164. Beatrice

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta då min äldsta storebror och hans blivande fru ska gifta sig i sommar och vad är mer PERFEKT än en weekend i Åre?! Såg helt magiskt ut!? Dem har varit förlovade i 18 år, tills han äntligen friade i höstast, tillsammans har de 2 barn. Min storebrors blivande fru har blivit som en stora syster för mig och jag har fått äran att vara hennes brudtärna på bröllopet. Denna familj förtjänar det bästa då det stött på en del motgångar under resans gång men trots det alltid hållt ihop, en myshelg är precis vad dom behöver! Jag själv pluggar till sjuksköterska och som alla vet så har man som student inte den bästa inkomsten. Vore helt fantastiskt att vinna detta då jag vet att de skulle bli överlyckliga! Dem har alltid älskat att resa och fara iväg men som 2 barns föräldrar vet ju dem flesta att det blir aningen svårare att finna tid och möjlighet. Jag gör ett försök och håller tummar och tår..
  Passar på att önska din fina familj gott nytt år! Kramar till dig!

 165. Fanny

  Hej! Vilken rolig tävling, jag fick ju ett par nya skidglasögon som jag så gärna vill prova på min favoritplats Åre där jag har många roliga minnen, dels att man fastna på toppen med vänner i ca 2h och massa annat därför vill jag ta med min bästavän (en paus från skolan) för att få åka skidor och bo på hotell i några dagar? vore en perfekt födelsedagspresent till henne!

 166. Anna

  Hej! Jag och min familj har precis börjat åka slalom och med handen på hjärtat så är jag sämst i familjen, jag är rädd för att ramla, att det ska få för fort, att barnen ska ramla, att jag ska se ut som en ” stockholmare” när jag åker. Ja listan kan bli lång så jag skulle verkligen behöva utveckla min skidåkning så min familj vill fortsätta åka med mig ?

 167. Carro

  Vilken bra lucka?! Jag skulle vilja vinna detta till mig och min sambo, för vi har stått ut med mycket under en period här i livet. Jag skulle vilja ge detta som ett tack till honom för att han hjälpt mig ur min depression, men även med andra diagnoser. Komma bort från vardagen och njuta av varandras närhet!❤️

 168. Mia

  Jag vill vinna för jag är en Östersundsbo som aldrig bott eller ens varit på holiday club i Åre! Anledning är nog för att vi ”bor för nära” så när vi väl åker någonstans blir det längre. Skulle vara kul att få uppleva denna weekend tillsammans med min sambo & 5 månaders son, som får isåfall göra sin badpremiär i bassäng i Åre! 🙂 håller timmar & tår för vinst!! 🙂

 169. johanna

  Skulle vara helt underbart att vinna denna resa så jag, min sambo och våran snart 8 månaders Alfons kan åka iväg och njuta tillsammans, skulle verkligen behöva komma iväg och rå om varandra, vilken start på 2017 det skulle vara ?

 170. C

  Vilken bra lucka?! Jag skulle vilja vinna detta till mig och min sambo, för vi har stått ut med mycket under en period här i livet. Jag skulle vilja ge detta som ett tack till honom för att han hjälpt mig ur min depression, men även med andra diagnoser. Komma bort från vardagen och njuta av varandras närhet!❤️

 171. Malin

  Jag och sambon har pratat om att vi borde försöka ta oss iväg och göra något kul snart, Åre har varit på förslag då det känns lagomt lång bort med en 1åring (bor strax utanför Östersund), men ekonomin sätter lixom stopp i detta föräldralediga ekorrhjul, hoppas hoppas vi kan ta oss iväg med en vinst✊??

 172. Anna Sandström

  Jag har aldrig varit i Åre. Det vore roligt att ta min man och dotter dit och njuta av träning, snö och bad.

 173. Elinore

  Jag skulle vilja vinna detta till min lilla familj, vi skulle verkligen behöva göra något roligt tillsammans då våran jul inte blev som vi hade planerat då vi låg hemma i spysjuka/magsjuka så vi fick spendera våran jul hemma. Så detta hade ju varit en perfekt sen juklapp till oss alla. Vi behöver verkligen gör något roligt jag och min familj, Och sen få komma iväg och få ro om varandra vore ju helt underbart då vi aldrig har varit iväg på någon semester sen Max föddes då de inte funnits tid. Så jag håller verkligen tummarna att detta kanske är våran chans att få komma iväg och sen få se någonting annat! ?

 174. Jennie

  Jag fick min dotter för 4 månader sedan nu, när jag fick henne så drabbades jag av förlossningsdepression och fick börja med medicin samt samtalskontakt. Jag börjar komma tillbaka lite smått nu men det hade varit UNDERBART att få koppla av tillsammans med min sambo o vår dotter någon annanstans än hemma. Jag tror att det är viktigt att få komma iväg och bara tänka på sig själv en stund. Att få träna en stund och sedan bada tillsammans med familjen låter som en dröm! Det skulle verkligen vara ett minne för livet, att få göra någonting sådant tillsammans med familjen för första gången!
  Kramar till dig!

 175. Therese E

  Skulle vara supermysigt att vinna några hotellnätter på fantastiska Holiday Club. Skulle överraska min sambo och dotter på 1 år med b.l.a god middag och bad!

 176. sanna

  jag skulle verkligen vilja vinna detta då jag och min sambo precis köpt hus där det är massor som ska göras samt att vi inte får tiden satt gå ihop för oss två att bara vara.
  det skulle vara otroligt härligt att få komma bort bara vi två och må gott :).

 177. Wilma hedström

  Jag skulle vilja vinna detta till mig och min mamma, under 2016 har familjen haft det svårt pågrund av många saker och det är hon som fått tagit det stora ansvaret utan att hon har varit inblandad i nånting, under dessa tider har jag varit ledsen och arg över att hon måste ta detta ansvar över saker andra i familjen ställt till med, under dom värsta perioderna har hon inte orkat nånting utan bara vilja falla ihop för hon inte orkar mer, men hon krigade mot syket för hon det enda hon ville va att jag skulle få det bra, jag vill vinna detta för att hon ska få komma bort från allt och bara ta det lungt och för att jag vill tacka henne för allt hon gjort för mig! + så älskar båda hon och jag att åka skidor, speciellt i åre

 178. Ida

  Som student och tvåbarnsmor skulle de vara underbart att få vinna denna upplevelse, då det inte finns utrymme i ekonomin att kunna göra något sådant just nu. Önskar alla lycka till✨

 179. Wilma hedström

  Jag skulle vilja vinna detta till mig och min mamma, undersöka 2016 har familjen haft det svårt pågrund av många saker och det är hon som fått tagit det stora ansvaret utan att hon har varit inblandad i nånting, under dissa tider har jag varit ledsen och arg över att hon måste ta detta ansvar över en ska andra k familjen ställt till med, under dom värsta perioderna har hon inte orkat nånting utan bara vilja falla ihop för hon inte orkar mer, men hon krigade mot syket för hon ville att jag inte skulle se henne svag, jag vill vinna detta för att hon ska få komma bort från allt och bara ta det lungt! + så älskar båda hon och jag att åka skidor, speciellt i åre

 180. Fanny Bergström

  Jag skulle vilja vinna dethär för att min dröm är att åka till Åre bo på hotell, åka slalom, besöka byn och se vad som finns där. Jag har alltid haft en dröm om att få åka till Åre i hela mitt 15 åriga liv och jag skulle bli så fruktansvärt glad om jag vann och skulle då bjuda min mamma, kusin och min faster för att dom är bland dom sol betyder mest i mitt liv❤

 181. Therese

  Jag skulle vilja vinna detta till min underbara familj. Efter ett tungt år med en älskad förälders bortgång och sömnlösa nätter med kolik för våran yngsta, kantat med trotts från våran älsta plus vanligt vargdags stök så skulle det vara så härligt att få komma bort några dagar å bara vara. Få chansen att mysa och skämma bort varandra lite ❤️

 182. Lisa Berglund

  Jag vill vinna då jag vill ta min dejt på en mys weekend och komma bort från verkligheten lite. Vi älskar snö och skidor och detta skulle vara helt underbart!

 183. Susanne Månthén

  Åh vad jag skulle vilja vinna detta till min lilla familj! Det hade varit så kul att få ge dottern en liten tripp till Åre, hon älskar att bo på hotell och är helt badGalen haha!

 184. Emma

  Jag hade gärna vunnit just för att få bjuda med min flickvän till fina Åre som jag vet är hennes absoluta favoritställe! Det var även i Åre vi träffades för första gången, så hade varit fint att fira vår årsdag där? Framför allt nu när hon sliter med ett heltidsjobb och vi hinner ses så sällan. Hade gärna överraskat henne med detta, men eftersom jag ”bara” jobbar som vikarie blir det inte allt för många timmar i månaden – vilket leder till att jag själv inte har råd med detta.. Ha en underbar dag, och tack för en fin blogg! Kram!

 185. Mathilda

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna detta men inte åt mig själv utan att ge de till min mamma och pappa. För min mamma hon älskar vintern o vi bor nere i södra Sverige här är ingen vinter. Mina föräldrar har ingen chans att åka upp till snön för att åka skidor för de blivit så dyrt. Och mina två yngre syskon vill så gärna åka dit för de fanns inte sist vi var där (ca 12 år sedan vi var där). Jag skulle bli överlycklig om jag vann så jag kan ge en sån här fin grej till mina föräldrar som alltid ställer upp i vått och torrt för mig

 186. Elin Svensson

  Jag skulle vilja vinna denna resa för min bästa kompis som fyller 18 i februari! Det vore den perfekta presenten, då hon inte är en party tjej, det här är mer hennes grej. Det skulle vara så kul att få ta med henne på 4 dagar av avkoppling mitt i allt plugg, så hon inte behöver bry sig ett dugg. Hon har tidigare haft det svårt, och missat två viktiga år av livet så nu är det dags att få ta det stora klivet. Jag älskar henne så oerhört mycket och det här är verkligen något hon förtjänar, det här ger mig chansen att ge tillbaka allt som hon ger till mig, varje dag!

 187. Amanda

  Skulle vara otroligt kul att få vinna detta då hela den här hösten varit tung. Jag har varit i en deprission och min sambo Hampus har stöttat mig genom det hela. Jag är utan jobb så han har stått för alla kostnader och har gasat hem i full fart från jobbet när jag ringt i panik och gråtit. Det har gjort så vi har alltid legat back dom senast månaderna och har inte kunnat unnat oss ett biobesök, middag, utgång etc. Han pushar mig heller inte till att söka jobb, utan säger att jag ska fokusera på mig och ta hand om mig själv tills jag är stark nog att söka igen. Jag skulle gärna vilja ge Hampus detta då han funnits där och varit så osjälvisk angående ALLT. Han är världens bästa sambo i mina ögon och ge honom detta hade varit underbart. Vi båda behöver komma iväg från det här hemmet då vi varit instängda sen augusti. Kram på dig! <3

 188. Linnea

  Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna detta. Jag och min sambo har inte hittat på något annat än vardagen på väldigt länge då vi båda har det tufft med kompisar och ekonmin har inte tillåtit att åka iväg på någon resa.. Vi kommer dessvärre även att sitta ensamma på nyår. Hade varit fantastiskt att få ha något att se fram emot och få komma iväg lite och träffa nya människor. Detta är precis vad vi behöver för att vår kärlek ska leva kvar!
  Kram på dig!

 189. Jessica Widlund

  Jag skulle så gärna vilja åka till Åre men har inte råd! Jag skulle bli sjukt lycklig och tacksam för resan!

 190. LJI

  Hade varit underbart att få vinna denna weekend! Har länge velat åka till Åre men eftersom vi inte åker skidor har det känts dyrt att bara åka dit för vyerna och atmosfären. Så då passar jag på nu när chansen ges till att vinna en resa dit. Efter en lång höst med opererad man, och nygravid med nummer 5 så skulle en weekend dit vara som balsam för själen.

 191. Mathilda

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna detta men inte åt mig själv utan att ge de till min mamma och pappa. För min mamma hon älskar vintern o vi bor nere i södra sevärdheter och här är ingen vinter. Mina föräldrar har ingen chans att åka upp till snön för att åka skidor för de blivit så dyrt. Och mina två yngre syskon vill så gärna åka dit för de fanns inte sist vi var där (ca 12 år sedan vi var där). Jag skulle bli överlycklig om jag vann så jag kan ge en sån här fin grej till mina föräldrar som alltid ställer upp i vått och torrt för mig

 192. Emelie

  Alltså hur underbar lucka är inte detta? Jag min och våra två barn skulle verkligen behöva få göra något sånt här tillsammans, då vi har haft väldigt mycket upp och ner gångar i vårat liv det senaste halv året. Så att få åka iväg bara vi fyra, och få rå om varandra. Hade varit väldigt underbart. Så håller alla tummarna jag har och hoppas få vinna denna underbara tävling! ??

 193. Andrea

  Vore ju fantastiskt att få komma iväg på en liten weekend, vi oftast varken tid eller ekonomi att komma iväg så då vore ju detta en perfekt nyårsklapp till familjen❤

 194. Helene

  Detta hade varit fantastiskt att vinna! Jag är en nybliven mamma på 27år som aldrig stått på ett par skidor (bor i Skåne) och vad hade varit bättre än att ta första premiär-åket än i Åre!? Jag håller mina tummar och tår så gott de går…

 195. Emelie Kelloniemi

  Alltså hur underbar lucka är inte detta? Jag min sambo och våra två barn skulle verkligen behöva få göra något sånt här tillsammans, då vi har haft väldigt mycket upp och ner gångar i vårat liv det senaste halv året. Så att få åka iväg bara vi fyra, och få rå om varandra. Hade varit väldigt underbart. Så håller alla tummarna jag har och hoppas få vinna denna underbara tävling! ??

 196. Ida Johansson

  Jag och min familj skulle hemskt gärna vilja få vinna detta, och ta en mysig hotellvistelse mellan allt plugg och jobb dagis och slit. stanna upp och bara få mysa med barnen och göra något roligt med dom.! Hoppas å tur ?

 197. Maria

  Det här skulle jag vilja vinna till mig och min man. Vi fick för 3 månader sedan vårt tredje barn och har inte varit ifrån vardagen på 4 år. Det skulle vara så fint att få dela en lång helg med honom och minstingen och bara njuta av varandra ♡

 198. My

  Vilken härlig lucka. Jag skulle verkligen vilja vinna därför att jag de senaste åren opererat mina knän 4 gånger och hela tiden tänkt att nästa säsong, då kan jag åka skidor igen. Men då har det blivit ny operation och jag har fått skjuta på det ytterligare. Nu är jag färdig med allt vad operation och rehab heter och längtar verkligen till att få åka till fjällen och åka skidor igen! Dessutom längtar jag efter ordentlig snö, bara en sådan sak vore motivering nog för mig. 🙂

 199. Josefine

  Skulle vara himla mysigt att bo på hotell med min lilla familj (sambo, en snart 2 åring och en beräknad 11/1).
  Efter en jobbig graviditet som snart äntligen är över skulle det vara underbart att få överraska sambon med detta!

 200. Ida torgersson

  Vi ska få vårt första barn nu i januari så vore underbart att få åka till Åre och komma bort från hemmet en stund eftersom vi håller på att renovera. Har varit på holiday club en gång tidigare, för väldigt längesedan, skulle gärna åka dit igen!
  Håller tummarna för vinst ??

 201. Rebecca olovsson

  Åh detta hade varit så underbart för min lilla familj då ekonomin inte är den bästa efter att först varit sjukskriven hela gravitideten och varit hemma med sonen hela föräldraledigheten själv och vi båda älskar verkligen att åka skidor så det här skulle vara så underbart att bara få åka iväg och rå om varandra och familjen ❤️

 202. Maria Andersson

  Hur bra lucka!? Jag skulle väldigt gärna vilja åka till Åre! Jag älskar att åka skidor och allt som hör till en skidsemester! Och att få komma iväg några dagar från plugg och vardag skulle ju vara hur härligt som helst! Ta med familjen och bara umgås☺️

 203. Carro

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna och ta med min sambo och vår lilla dotter på 2,5 månad. Vi är livrädda för RS-virus och liknande så vi har lite stängt in oss sedan hon kom till världen. Detta vore perfekt start att komma ut i världen igen och fira att vi blivit föräldrar ❤️

 204. Linnea

  För att detta skulle vara en sån upplevelse! Sen skulle det vara så roligt att få ta med mamma på något och ro om henne lite extra! Och äntligen få se lite snö skulle ju också vara något. Nu håller jag tummarna!☃️?

 205. Isabella

  Jag skulle vela vinna detta till mig och min sambo! Det hade varit en perfekt lite sen julklapp. Vi fick barn i september och att få åka iväg några nätter även med bebis skulle vara så mysigt! Eller så kanske vi får med oss bebis mormor eller morfar så kan dom ha ett annat rum på hotellet och ta hand om bebis någon dag så jag och sambon får lite egen tid! ?

 206. J

  Som snart nybliven tvåbarnsmamma (bf 21/12) och varit mammaledig i 1 1/2 år med ’stora’ barnet skulle det vara kul att överraska sambon med en liten trip! Vi bor tio mil från Åre och det är perfekt avstånd för en liten weekend med familjen!

 207. Carolina Berntsdotter

  Åh vilken dröm vinst det hade varit för oss ❤ 4 barn och två vuxna så har vi inte råd. Men med detta skulle vi kunna åka och ha en familje mysig tid tillsammans och faktisk bara vara och lära barnen att åka skidor. Vi skulle bli världens lyckligaste familj sååå vi håller slla små fingrar kors och hoppas hoppas vi
  Ha en underbar fortsättning kära ni ❤ familjen bus

 208. Ellenor

  Det skulle vara så välbehövligt att komma iväg bara jag, min sambo och våran son på 18 månader. Få slippa vardagen en stund och bara mysa tillsammans.

 209. Petra

  Åh jag vill vinna! Min pojkvän älskar att åka skidor och han älskar verkligen Åre. Vi har aldrig tid eller så mycket pengar till att åka iväg så jag skulle vilja vinna och ge honom det här! Han skulle bli så glad och jag vill verkligen göra någonting för honom så son han har gjort saker för mig. Hoppas verkligen på vinst nu❤️❤️❤️

 210. Alexandra

  Vi skulle behöva komma iväg efter ett par tuffa år med stämningar och rättegångar. Nu har vi äntligen kommit tillbaka och fått vårt första barn ihop. Så en tripp till Åre skulle inte vara fel. 🙂

 211. Julia

  Vilken kul tävling! Skulle vilja vinna detta till mina svärföräldrar som älskar att åka skidor, har hjälpt mig och min pojkvän att köpa våran första egna lägenhet, genom att låta oss bo hos dom och tjäna pengar! Nu vill jag ge tillbaka, dom förtjänar verkligen allt efter all deras kärlek och generositet.

 212. Elin

  ett år med cancer och dödsfall i familjen har tärt på förhållandet. Har gått som en rorbort i flera månader. Jag och min sambo behöver verkligen få komma iväg på en skidsemester för att orka komma tillbaka till vardagen igen. Hoppas vi vinner ❤

  1. Emelie

   Härlig tävling 😀 skulle vara välbehövligt att komma iväg med familjen, en överraskning till min sambo och barn. Att kunna överraska personerna man älskar mest med något så roligt som en skidresa. Jag som planerar att fria till mina sambo, mer än perfekt att få kunna göra det längst upp i skidbacken. Mvh Emelie

stats