Ulrika Forsberg

Orkar inte…

Alltså… vad är det med våra barn? Hampus skriker å grinar mest hela nätterna nu för tiden och villiam vaknar och skriker ibland också.. 

Vad gör man? 

Biter ihop och står ut? Eller finns det knep? 

Tips mottages gärna, vi e så trötta så vi Ramlar ihop snart.. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monika

  Villiam har nyligen börjat på förskolan va? Vi fick information att de kunde därmed sova dåligt en tid eftersom det är så mycket för dom att ta in. 🙂 hoppas iaf det blir bättre för er snart, vet själv hur det var då vår son sov få hela nätter fram tills han var 1 år.

 2. Jenny

  Barns sömn handlar ofta om mindre bra rutiner, och med det menar jag inte att du är en dålig förälder. Jag har själv gjort dessa tabbar. Och mitt råd som gjorde stor skillnad är att ha fasta sov och mattider på dagen för har man det resulterar det i att barnet sover bättre på natten! Som tex.
  Vakna 07 äta frukost
  09 vila 2 timme
  11 lunch
  12.30 vila 2 timmar
  Därefter middag innan 18
  19 läggdags med välling eller vad dom nu äter. Prova, jag lovar att det funkar.. Detta är något jag vet många gör. Dom får alltså inte sova för mycket under dagen. Sen behöver ju ville inte sova lika mycket. Jag har gjort så här med min 4 månaders bebis och han sover 19-07 nu. Och han va vaken dygnet runt innan

 3. Lovisa

  Hej,
  Kan det kanske vara nattskräck?
  Min son skriker också på nätterna och vi trodde han hade ont någonstans. Så vi har varit till vårdcentralen och fick först laktulos ifall han kanske var förstoppad. Men nu har vi insett att han har nattskräck. Googla på de så får du all info och ser om de passar in på William kanske.

  Ha det bäst! ?

 4. Terese

  Provat en sån där baby gunga till hampus ? En sån där gång så kan den nog vara bra. William är jag osäker men han kanske också vill ha närhet så han kanske kan sova med er i sängen eller på en madrass i ert sovrum ?

 5. Daisy

  Han är nog i 4-5månaders utvecklingsfasen nu, den har varit hemsk med båda mina . Sömnlösa nätter, endast tagit sig powernaps på dagen på 5-15minuter och behövt enormt mycket mer närhet än annars. Konstant bärande mot mammas kropp, absolut ingen annan eller sitta i knä. Har inget bra tips men jag räknade ner, inte för att jag visste när det skulle gå över men varje morgon räkna ja att nu är ännu en hemsk natt över-snart vänder det. Nätterna låg/satt jag med honom i famnen, gungande , sjöng å emellanåt även grät. Tyvärr är min sambo inget stöd vid såna tillfällen utan stänger in sig, sover å går till jobbet som en riktig ungkarl. Tog alla tillfällen när mamma kom i akt för att få 5 minuters vila så tog hon en promenad i vagnen. Snart vänder de för er med ?

 6. Sabina

  Jag har samma problem fast har både dag och natt ?. Fast min pojk på 10 månader har inte ont. Utan han skriker både när han är glad arg ledsen till och med nattning och blöjor byte ?. Natten vaknar han och bara skriker. Så gärna tips för mig med för man hittar inte riktigt svaret till de ??

 7. Catrin

  Har Hampus ont i öronen? Ibland märks de inte så tydligt. Du borde kolla upp. Ofta kommer öronvärk en när de ligger ner.

stats