Ulrika Forsberg

Pyjamashäng å städdag

Hej!:) här hemma slöar jag och Villiam på i våra pyjamaser fortfarande å klockan är halv3 :O 
Känner att de inte riktigt är nån ordning på mig, men längtar tills lillen i magen är ute och jag förhoppningsvis mår bättre och är piggare!:)
I förregår va jag iaf hos frisören och fräschade till mitt hår med lite slingor å ny brun nyans! Efter de gjorde jag en spraytan, jag testade ju sola solarium för någon dag sedan, jag låg i 4minuter sen blev bebisen magen blev helt vild där inne, så de kändes inge bra, så fick bli en spraytan! Grymt skönt att se lite piggare å fräschare ut! (Fast man innerst inne är en zombie) haha! 
Men sen igår så låg jag mestadels av dagen i sängen lite illamående, försökte vila upp mig rejält innan jag skulle sätta mig på flyget mot Stockholm för att träffa loppi-gänget!:) 
De va såå kul att åka dit och träffa gänget på kontoret å andra bloggare!:) så fina å mysiga allehopa! 
Sen när jag skulle hem så tror jag de va min gravidhjärna som tog över, för jag åkte nämnligen till fel flygplats…. Så lite snabbt blev det en ny taxi mot Arlanda, å jag hann! Tack gode Gud! Haha! Jag hann me mitt flyg och kom hem tillslut!:) Alex och Villiam hämtade upp mig på flygplatsen hemma! 
När vi kom hem så gjorde Alex chokladpudding till mig å sen la vi oss!:) jag har tur jag! ☺️ 
Men nu ska vi hoppa ner i ett bad och blir lite pigga!
Glöm inte att kolla på mitt nya avsnitt av gravid vecka för vecka här ?? 

Å jättekul att de rullar in frågor!:) 
Ska sätta mig ner sen å svara på dom ☺️? 

Dessa bilder ifrån vår AW har jag lånat, och dom är tagna av Stina på loppi!:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats