Ulrika Forsberg

Så fortsatte det.

Fortsättningen av förlossningen


När jag alltså var helt öppen så skulle krystandet sättas igång, barnmorskan sa liksom bara att jag skulle krysta om jag kände att jag ville, å allt va så underbart, jag fick göra allt exakt som jag ville och i min takt helt och hållet! 

Såå bra personal jag fick! Så nöjd! 

Jag skötte allt i min takt, allt va så lugnt. Mellan krystvärkarna så pratade vi å skrattade allehopa! 

När han kom ut så hade han navelsträngen virad runt halsen, de va läskigt:( men han skrek och grinade iaf FÖRST, efter jag fått upp honom på mitt bröst så blev han blå å alldeles tyst, de va läskigt å jobbigt! Men dom tog me lilla H och Alex sen sprang iväg. Han hade lite hög Temp och slem som täppte igen samt låg andningsfrekvens! 

Men efter en liten stund så va dom tillbaka inne i rummet och allt såg bra ut med honom igen! Vilken lättnad!:) Alex fick klä på honom och fixa!:) 

Jag fick fortsätta me dedär roliga som att sys, krysta ut moderkakan, å ha en som trycker allt som går på magen så allt  som ska ut kommer ut:P (ni vet allt sånt där roligt som aldrig någon berättar för en) haha! 

Men, Så summeringen av hela förlossningen va ju bara bra! 

Bedövningen va underbar, hade ingen smärta i magen alls, å jag öppnades i snabb takt, ingenting stannade upp, utan tvärt om, jag slappnade av å öppnades fortare!:) krystandet gick fort så va han ute! 

Jag fick en liten bristning inuti (precis som med Villiam) fick 2stygn! 

Kissa Å duscha va inga problem alls efteråt! 

Han tog bröstet å åt direkt, ett riktigt matvrak!:) 

Vi stannade i mindre än ett dygn, sen hem till storebror å mormor!:) 

Här hemma myset vi så gott de går! 

Och idag ska vi tillbaka på sjukhuset på läkarkoll för lilla H 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marlene Larsson

  Lät ju som en riktigt ”dröm-förlossning” dedär, Va skönt, du som var orolig… Hoppas jag har samma flyt!! Hehe

 2. Amanda

  Det är något magiskt med förlossningar, man skulle kunna göra om dom hela tiden! Man vill bara att tiden ska stanna just vid det ögonblicket barnet kommer upp på ens bröst! Den känslan är helt magisk! Allt liksom försvinner nästan runt om en! Jag skulle vilja gå igenom förlossningen igen med andra barnet, den va verkligen super enkel!

  Grattis till eran fina son! Åh hoppas ni har det bra i eran bebis bubbla!<3

  1. Linnea

   Älskar att du skriver att ”man” skulle kunna göra om dem hela tiden, och att ”man” vill stanna tiden? Min andra förlossning skulle jag kunna göra om, men min första var en mardröm, så jag skulle nog vill påstå att ”man” kan ha lite olika förlossningar och upplevelser. ?

stats