Ulrika Forsberg

Sånt som alltid händer mig…

Jag sitter här i barnens rum och känner hur ögonen bara vill falla igen. Jag är så trött så det är sjukt! La mig ändå typ halv10 igår och barnen klev upp strax innan 8 i morse. Jag måste ha någon brist i kroppen, för jag känner att jag är ovanligt trött. Eller Kanske är det årstiden?

Jaja.. iaf, i förrgår så åkte jag och köpte ett litet runt matbord, jag har ju beställt hem ett runt marmorbord som inte skulle komma åter i lager ingen nångång i mitten av mars, så jag tänkte ju att jag måste köpa ett i väntan på de, så de va exakt de jag gjorde, jag köpte ett vitt runt matbord att ha tills vårat ”riktiga kommer” 🙂

Men såklart igår så fick jag ett Mail att bordet (mitt marmorbord) hade skickats! Haha, exakt detta hände mig sist jag köpte ett bord också.

Så nästa vecka har jag förhoppningsvis 2runda matbord då ?

Men nu ska jag hålla igång med lek och stök i 2timmar till, sen ska jag och barnen sova i 2timmar ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats