Ulrika Forsberg

Sjukstuga..

Hej! 

Här hemma är hela familjen sjuka..:( 

Villiam blev förkyld och lite febrig för någon dag sedan, Alex hade lite ont i halsen igår, å inatt kände jag att jag oxå va drabbad!:( 

Jag å Villiam har hög feber, Villiam är hostig å jätte jätte snorig:( jag är snorig, å så ont i halsen så man inte kan svälja, å huvudvärk:( Alex är förkyld och huvudvärk oxå, så ja… Så kul har vi de!:( 

Vi som hade bokat hotell i Stockholm å planerat lite semester i helgen 🙁 så tråkigt!

Jag å Villiam kom upp ur sängen vid 1tiden på dagen, idag tror jag! Sen kände jag att vi båda behövde lite luft å göra någonting, så vi klädde på oss och åkte på lekia för att kolla syskonvagn, slutade såklart med att vi fick me oss en Emmaljunga doubleviking årsmodell 2017 hem!:D jag hade sparat ihop för att kunna köpa en vagn (vilket Alex inte visste) så han blev överraskad när han kom hem idag! Haha! Positivt överraskad hoppas jag eftersom han slapp va me å betala iaf!haha:D men han e jättenöjd med vagnen oxå å tycker den va superfin!:) 

Så nu står den nere å klar, 2voksi åkpåsar i å redo för kall höst å mysiga promenader med mina killar ☺️❤️

Förresten ni som har en sån vagn, upplever ni att ena sidan liksom e lite sne? Att ena sidan i lite lägre å liggdelen lutar lite? Jag tycker min gör de:/ kanske måste upp på lekia i morgon å fråga!:) 

Men annars så är de bara slappa som gäller för oss här hemma! Slappa å bli friska!:) 

Ligger uppe i sängen nu alla 3, nybadade! 

Villiam somnade precis mellan oss medans jag å Alex ser film! Så en riktigt myskväll har vi 🙂 
PS. För er som undrar hur vi får råd med vagnar å dyligt:P de e så att alla prioriterar sina pengar olika, vi gör ju faktiskt inte mycke som kostar, reser eller så, vi köper saker!:) å saker till våra barn kommer i första prio här!:) kommer alltid se de som allra viktigaste!:) 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sen så säljer jag mycke för att kunna köpa! Lite av min hobby!:)  vill vi ha något, så sparar vi, å säljer saker för att ha råd, som de flesta får göra!:) vi har absolut inte pengar som växer på träd som många säkert tror 😀 haha!

Bild på en super trött och tussig Villiam i morse:( 

(Anledning till att han har kläder på är för att de va kallt i rummet, vårt element har slutat funka i sovrummet, och Villiam är dubderförkyld å vägrar täcke! ) så ni vet, såg att jag fick några kommentarer på instagram att han inte skulle ha kläder på sig:P men de känns som att de vet väl vi bäst själva som vet hur kallt de e här 😛 

Å sen en lite piggare å gladare kille som va me å handlade vagn!:) 

På denna bild kanske ni ser vad jag menar med att ena sidan (liggdelen) lutar? 

Men iaf!, Såå snygg vagn! Verkligen nöjd!:) 


?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny

  Vad snällt att sticka iväg på stan när ni är sjuka och riskera att smitta massa andra vuxna och barn. Du som är undersköterska borde veta bättre! Så jävla hjärndött och egoistisk! Även taskigt mot din son om han nu är så sjuk som du skriver. Håll er hemma. Gå ut på gården och lek om ni nu behöver luft.

 2. Amanda

  Älskar min dubbel Viking fast har vitt chassi och lounge Grey ? Hade först ligg o sitt o nu två sitt älskar att man kan välja framåt eller bakåt vänd och såklart designen ? Du kommer inte ångra dig

 3. Therese

  Superfin! Jag tycker det är så snyggt med klassiska färger typ svart på barnvagnar och sen smäller man in en väska i brunt! Jag ska göra samma, har dock en donkey, men ändå ? Ska du köra tre barnvagnar eller ska du göra dig av med någon av de senaste två? Kanske missade i texten, men var det typ bara färgen som skiljde på de andra två? ☺️

 4. Andrea

  Åh, blir helt lyrisk!!! Haha. Du kommer inte ångra dig med vagnen. Har precis sålt min hederliga double Viking. Har tvillingar på 16 månader och har funkat super för oss. Förstår vad du menar med lite sne. Så var min med dock bara jag själv som la märke till det. Barnen satt och låg hur bra som helst. Vart nästan lite ledsen när köparen kom å tog vagnen med sig. Haha? tiden går sååå fort, bebisarna är ”stora” killar nu! Stoppa tiden. Snälla! ? mysig tid du har framför dig, igen! ?

 5. Lisa

  Jag har ju inga barn själv och har inte koll på sånt men är det skillnad på barn och vuxna när det gäller kläder på eller av när man har feber? Personligen fryser jag stundtals som sjutton i perioder när jag har feber och skulle inte vilja ligga naken då ?

  1. ulrikaforsberg

   Ja så kan de va! Men är så du dunderförkyld å jag vill inte att han ska ligga blöt å kall å få lunginflammation, så därför!:)

stats