Ulrika Forsberg

SKÄRP ER!

Alltså vissa människor.. 

jag blir så irriterad! 

Jag skriver och är jätteglad och exalterad över en ”sak” vi ska hämta i morgon! Och Ber mina läsare att gissa vad det är vi ska hämta!:) å vad händer? 

Jo de finns så Mycke bittra människor där ute som ska såga andras lycka å lägga ner negativ energi direkt! 

Jag har fått många svar där folk skriver 

”De e säkert en hund, väldigt konstigt att du ska skaffa en till hund när du skrivit tidigare att du inte ens kan ta hand om din egen” å massa sånt… 

vad är det för fel på er? 

För det första! Varför bara anta att ni vet vad jag ska hämta å dömma ut mig direkt? Ni skäller på mig över något jag inte gjort eller ni har någon aning om!!

Å sen då? 

Nu är det så att de är ingen hund vi ska hämta i morgon heller! MEN om det skulle vara de då? Jag är faktiskt ute efter att skaffa en stor hund som jag har nu, som är äldre, just för att jag vill ge min hund jag har nu sällskap här hemma! 

När jag va gravid så mådde jag dåligt över att jag inte hade tid för min hund, och de kändes som att jag missskötte henne! Men nu följer vår hund me oss på alla promenader och är med oss mer hela tiden! Så jag känner inte som jag gjorde förut lägre! 

Jag har haft henne sen hon va 8veckor gammal och nu är hon 8år! Herregud! Hon är min ögonsten! 

Min hund har sin plats i hallen och i köket! Här inne får hon inge gå i hela huset! De har aldrig nån hund vi haft i min familj fått göra! Så vill jag ha det! Hon själv ligger bara still när hon är inne också, så hon är ingen hund som springer runt här hemma!  

Så en till hund skulle jag vilja skaffa för hennes skull!! 

Jag älskar djur och det är mitt största intresse! Ser det inte som någon belastning! Jag tycker det e kul! 

Men många människor måste verkligen lära sig vett! Herregud! Skälla ut å dömma  folk utan anledning… 
Blääö för er! Bittergökar! 

Va glad i andras lycka! 

Du behöver inte tycka de alla andra andra gör är en bra idé, men är den lycklig så t inte de av den! 

Blää! 

Pusshej ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Skit i alla fega kommentarer!!! ÄR mamma Till en kille på 1,5 år har två hundar en katt och islandshäst- visst tar det tid med djur men det är såå värt det- det dom ger går inte att gämföra med något annat- som mamma behöver man det- ha en hobby- få komma ifrån, dessutom underbart att barnen får växa upp med djur omkring sig!!!! You go girl!!

 2. Helen

  Men åh vilken stor gosig hund ??. Vi har med en hund 1,5 års rottweiler och folk bli så fördomsfulla och tycker det är jätte fel hund för småbarn . Tråkigt när folk är så dömande och ska tycka om allt . Vår hund är stora tjejens bästa vän hunden är alltid med och leker med henne och så rädd om båda barnen dom är hennes allt ❤️

 3. Linnéa

  Å jag som hoppades på att det skulle vara en hund ni skulle hämta ? Har hund själv och vet hur jobbigt det var under graviditeten då man verkligen inte kunde gå dom där promenaderna! Tur att det inte varar för alltid att vara gravid

 4. Jessica

  Som hundägare ha man ofta dålig samvete tycker jag men samtidigt är de sunt för man vill ge dom allt. Sen vill man ge barna allt och även gubben och jobbet. Ja vart lägger vi den så kallade egentiden. Så jag se de som sunt att man faktiskt ha dåligt samvete för dom små liven. Äger 2 hundar och hönor. Hönorna måste vara inne för fågelinfluensa och jag ha dåligt samvete att dom inte få gå ut och då är de ändå jordbruksverkets bestämmelser. ? så upp med näsan sen kommer folk säga men hur ha du råd med ett djur till då du är mammaledig osv. Go girl? alltid reta de nån ?

 5. Jessica

  Som hundägare ha man ofta dålig samvete tycker jag men samtidigt är de sunt för man vill ge dom allt. Sen vill man ge barna allt och även gubben och jobbet. Ja vart lägger vi den så kallade egentiden. Så jag se de som sunt att man faktiskt ha dåligt samvete för dom små liven. Äger 2 hundar och hönor. Hönorna måste vara inne för fågelinfluensa och jag ha dåligt samvete att dom inte få gå ut och då är de ändå jordbruksverkets bestämmelser. ? så upp med näsan sen kommer folk säga men hur ha du råd med ett djur till då du är mammaledig osv. Go girl?

stats