Ulrika Forsberg

Slut på helgen 

Hallå! 

Då va denna helgen slut och en ny vecka närmar sig! 

I lördags klev jag upp tidigt för att åka iväg upp till Åre för att göra ett skärmflyg, alltså de va såååå kul verkligen! De borde alla testa på! Jag kommer också i samarbete med upplevelsepresent.se senare att ha en tävling där du faktiskt kan vinna ett sånthär hopp som jag gjort! Så håll utkik!:) 

När jag kom hem så åkte jag fort iväg till Ångsta (nån mil bort) för att hämta en gamal syskonvagn som jag ska ha som slit och släng här hemma.

Sen va det fort hem och byta om för att åka iväg på namngivning för min systers lilla tjej:) 

Sen fortsätte kvällen med att gå ut med en kompis. Kul att träffa på gamla vänner 🙂 

Å Idag har mest varit en slappdag. 

Barnens faster va hit en sväng, vi har ätit å sovit, typ allt! Haha, som en söndag ska va. Grymt tråkigt väder, regn regn regn 🙁 

Men Jaja. 

Vad har alla ni gjort idag? 

Förresten, alltså, villiam, min gangster, han är såå orädd för allt, han klättrar å hoppar å allt! 

Igår ramlade han ner på golvet från sovrumsfönster och slog i huvudet, å idag stod han i kundvagnen på Ica å sen ramlade rätt ner i stengolvet me huvudet före… gissa om vi blev rädda, herregud, hjärtat krossas varje gång han gör illa sig:( men man kan inte släppa blicken en sekund alltså.. ? 

Nu ligger jag iaf i sängen med villiam och precis läst en bok! 

Dags för nattning! 

Hampus å Alex är nere och packar in lite varor. 

??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats