Ulrika Forsberg

Sluta med sociala medier? 

När man läser igenom kommentarer och så, så får man nästan lite gåshud av att vissa människor kan vara så ”besatt” eller vad man ska säga! 

Jag funderar många gånger på att sluta blogga och ta bort min instagram å göra en ny privat ENBART för min familj.. För jag blir ärligt helt brydd över människor idag, som är så besatt av andra människor på nätet, besatt av deras liv å trycka ner människor bakom den lilla skärmen! Dom tror sig känna en, dom tror som vet allt om en! Å ja.. De blir bara läskigt! 

För höra hela tiden att ”den personen känner dig”, å ”hon som jobbat där känner ju du” å jag har absolut aldrig träffat människorna i fråga! Men dom känner mig? Humm.. 

Jag får så många konstiga mail av pojkar, gubbar, män, dom är bara vidriga, skickar könsbilder, fråge formulär hur jag är i sängen och allt möjligt, sen är den tjejer som ska trycka ner en, som skriver hur jag är som människa, å tror att dom känner mig! (Avundsjuka tjejer) vilket är såå tråkigt! Att människor känner att dom verkligen vill lägga ner så mycke energi på försök att få en annan må sämre än den själv… Tragiskt! Jag önskar alla kunde må bra å ha världens bästa självkänsla! 

Sen finns de dom som typ e stalkers, som skriver att man har körförbud på bilen, att man lämnat ett fönster öppet, människor som liksom antyder på ett obehagligt sätt att dom sett mig lite överallt. Ja men ni vet, såhär creepy! Herregud, vem orkar? 

Jag har kört en bil med körförbud, kör alltid men vinterdäck för länge, jag lämnar fönster öppen när jag åker, jag kör inte allting 100% lagligt, jag är inte perfekt alls å gör inte alltid rätt å har aldrig påstått! Men ja.. många av er är bara så läskig!… 😛 bli detektiv vetja 😉 
Ja, jag finner inte riktigt ord! Men tröttsamt är det med dessa följare! 

Men sen får jag ju inte glömma att ca 90% av mina andra följare är helt fantastiska å hjälper mig alltid med tips å råd, ni hjälper till med självkänsla och allt! Ni e underbara! De får en verkligen att ändå vilja dela med sig av allting i sitt liv:) 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Men nu släpper vi de! Jag hoppas innerligt att äckliga män och avundsjuka brudar kan sluta följa mig och min blogg, jag är inte värd att ta upp så mycke av er energi! Lägg den på något kul istället!:) 

?????????????? 
Hursomhelst, fick många frågor på instagram idag vart min snygga tröja kommer ifrån, å den hittar ni HÄR 🙂

??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Hoppas verkligen inte du behöver lägga ner bloggen, tycker den är riktigt bra ? Kan inte tänka mig hur det är att få sådana påhopp..

  2. Cissi

    Jag diggar dig stenhårt, förstår att de är svårt att inte fokusera på de dåliga kommentarerna o allt annat som är dåligt. Men snälla sluta inte är jätteroligt att läsa din blogg och instagram. Keep on going strong. Ingen är perfekt så förstår inte att folka ska tro att bara för man är offentlig så måste allt vara tipp topp. Man är inte mer än bara människa oavsett om man är känd eller inte. Tänker om man nu stör sig så otroligt på någon varför då följa hens blogg eller insta ?

stats