Ulrika Forsberg

Snabbmat

Jag fick sån fruktansvärd migrän i eftermiddags å kände bara att vi snabbt måste få i oss nått att äta å dricka, så de blev en middag på Max, varken Alex eller ville hade må speciellt emot de 😀 haha! 

Jag har precis köpt en begagnad kökssoffa, Alex är å hämtar den nu, jag tror å hoppas att den kommer bli jättebra inne i våran matsal! ☺️ matsalsrummet är rätt stort så vill försöka fylla ut de litegrann:) 

Bilder kommer upp senare såklart! 
En snabb fråga! Vad vill ni ha mer av i mitt blogg? Bilder på nåt speciellt? Något speciellt jag ska skriva om varje dag eller så? Alla tips och alla önskemål tar jag gärna in ? 
?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jag skulle gärna vilja läsa om din och Alex relation nu och det skulle vara jätte roligt om han la ut en del av hans historia och du en del av din? Annars är jag mer än nöjd!

 2. Hanna

  Jag skulle gärna vilja läsa om din och Alex relation nu och det skulle vara jätte roligt om han la ut en del av hans historia och du en del av din?

 3. Cassandra

  Inredning! Du har i stort sätt samma stil som mig så det vill jag gärna se mer av ? inredningen varvat med graviditeten och familjelivet så blir bloggen kanon

 4. Nataliew

  Jag gillar inlägg om graviditet (och man får faktiskt gnälla om man vill!!), rust och inredning och bilder i hemmet 🙂 sånt är kul!

 5. Patricia

  Jättefin blogg! ? Du får jättegärna skriva var du hittar Villes å dina kläder! ? Himla fina! Har själv en son men han är 9 mån än så länge. ? Tack för inspiration å intressant läsning!

stats