Ulrika Forsberg

Tråkiga nyheter!

Hej fina ni!:) 

Här hemma har vi det lugnt och skönt! Jag och Villiam ligger uppe i sängen och vilar! Han ar varit vaken rättså mycke inatt och jag har legat och mått jätte illa och verkligen haft skitont i magen!:( så vi har en lugn dag!:)

Tyvärr har jag en tråkig nyhet att berätta:( 

Jag vet att såå många av er tjatat att jag skulle börja med gravid vecka för vecka, så jag började ju med de förra veckan å har fått såå bra respons, såå kul!:) men tyvärr kommer jag inte fortsätt med de då jag inte kan pga andra skrivna avtal här med bloggen och så! Så jag kommer alltså tyvärr inte fortsätta, men de kommer komma ut några sista klipp i gravid vecka för vecka som kommer publiceras, så ja hoppas ni vill titta Å följa mig på dom iaf!:) 

Så får vi se om jag orkar ge mig på att ha en egen kanal sen där ni kan följa mig och min familj!:) 

Att ha En egen kanal innebär ju att jag sköter allt och fixar klippen själv, vilket jag inte vet om jag är 100%  redo och har ork och energi för (även om det inte tar mycke tid)  så vi får se helt enkelt!:)
All kärlek till er! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Åh såå trist! Såg verkligen fram emot kommande avsnitt med dig/er! Jag tycker absolut att du ska starta en egen kanal men förstår ju om det inte känns aktuellt just nu. Men något att fundera på kanske? ? Sköt om dig!

stats