Ulrika Forsberg

Undviker fik och stan pga sitt barn..

I lördags så tänkte vi gå på stan en liten sväng, va ju en evighet sedan man gjorde de! Jag skulle vilja handla trosor å några fina toppar! 

Så vi tänkte ge oss ut på en liten runda!:) 

När vi väl kommit ner på stan och packat ur oss i bilen så blir vi mycke väl påmind om varför vi knappt varit på stan de senaste året… 

Villiam! Min älskade älskade fina, underbara son! Som jag älskar mer än allt! Att han kan vara sån pain in the ASS  alltså! Haha! 

Han blir totalt omöjlig verkligen.. 

gallskriker rätt ut, slänger sig på golvet, slänger sig bakåt när man tar upp honom, sparkar å har sig! Ska springa bort å vara överallt! 

Ja… innan man nått en affär så har man tappat lusten till totalt allt! Man är slut å tappat energin man hade, 

Han är ju såklart en typisk liten sprallig pojke på snart 2år, så de är full förståligt! Men att vi ens försöker ta en stadsrunda med honom just nu 😛 

Nästa gång fixar vi barnvakt 2 timmar å tar en lugn runda på stan (där vi faktiskt får något handlat, å kanske tillåmed kan ta en fika) haha! 

Någon fler som känner igen sig? Kanske har något tips? 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Va skönt de va när sonen va liten å bara låg i vagnen då kunde man strosa på stan i evigheter. Känns ju rätt generellt att det är en ömöjlighet att gå på stan med barn. Nu är sonen 3 år och jag handlar oftast på nätet, det blir liksom inte mkt tid till att gå SJÄLV på stan. Om jag nu ”måste” eller faktiskt känner att jag vill dra ner på stan och råkar ha honom med mig så försöker jag göra honom involverad. Sist var det att jag ville att han skulle hjälpa mig välja en present till hans pappa och sen att vi skulle titta på leksaksavdelningen om vi hittade nåt vi kunde använda hemma (de blev ett memory) han fick ut nåt av det. Jag fick ut nåt litet av de iaf även om de vart lite svettigt där i mitten men rätt så bra hade vi det ändå. Finns nog inga bra tips dock om man inte har en onge som gillar o gå på stan ?

 2. Camilla

  Min son är precis likadant. Han är 19 månader och sprallig och busig och full av liv ! I stan och i affärer är han helt galen och jag får kämpa mig igenom vissa besök, men jag vill lära honom att vi går tillsammans och han får vara ledsen ibland och ibland springa o leka lite där möjlighet finns, barn är barn för mig. MEN jag tror inte att det blir bättre om man undviker det, utan som någon skrev :öva, öva.. Alla gör på sitt vis och det blir bra i slutändan oavsett. Grattis till ert tillskott!

 3. Emma

  Min mamma la sig bör ja va 2 -3 år bredvid mej på golvet mitt på en affär och gjorde samma sak. Ja hade tydligen blivit chockad och rest mej upp tyst ?

 4. Caroline

  Jag tror på öva öva öva! Har inget barn i den åldern, men kan tänka mig att det är lite som med hundar. De måste vitsas i offentliga miljöer för att veta hur man ska beté sig. Givetvis är det ett barn! Och barn ska få vara barn. Men ju mer ni är ute med honom på stan, ju mer kanske han lär sig att man inte gör hur som helst? Jag vet inte! Ett tips bara 🙂

 5. Elin

  Känner igen mig så väl i detta! Har en vild 3-åring som inte vet vad lugn eller vara still är för någonting! En gång när vi var till ett köpcentrum så var han sådär tvärvild som han kan vara men också helt galet arg/trött så våran shopping slutade med att stå och vänta ut honom utanför Hemköp medans det stackars barnet låg på golvet och skrek och grina. Det höll på i säkert 20 minuter innan han tvärslockna PÅ GOLVET! Utan körkort eller bil att packa in honom i så fick vi helt enkelt vänta i 30 min till på Bussen hem med sonen i lillasysters vagn, haha! ? Det var en mindre rolig shoppingdag! ?

  Jätte grattis till en till fin gosse! ❤️

 6. Veronica

  Känner igen mig då är vår äldsta 3år & hon ska verkligen vara överallt och dra i allt. Och de orkar inte jag med så köper mest på nätet. Köpcentrum eller Ikea med barn är jätte jobbigt. Tar så extremt många fler timmar med barn än utan. Jag älskar barnen men shoppa med dem nej tack.

 7. Sophia

  Känner igen mig haha. Vår son är 20 månader och likadan. Vi brukar tänka : det här går aldrig med honom , men vad ska man göra? Man kan ju inte sluta göra saker. Tror det brukar lugna sig senare. Brukar försöka ta runda på stan när det är hans sov stund på dagen så sommar han i vagnen oftast.

 8. Lisa

  Känner igen det där.. Min son 1 1/2 år är precis sådär om han får gå själv eller om vi bär honom.. Men vi har insett att om han får sitta i vagnen och den rör sig (behöver inte vara snabbt) så är han nöjd att få sitta och titta på folk.

 9. Linnéa

  Hejsan, min son blir 3 år nästa månad och är rätt lugn av mesta dels när man går på stan, men han har ju sina fina stunder också då han inte alls är medgörlig, skriker och slåss, springer gärna ifrån en, håller inte handen fast han vet att han måste när vi är bland folk etc. (Han vill gärna gå själv). Men han har varit värre, och de blir bättre, vi är ofta på stan och fikar, och jag tror de är de som gör att han är så pass duktig nu för att han är van liksom 🙂 kram

 10. Rebecca

  Går inte ens att handla på Ica en snabbis med vår älskade unge på snart två år. Du beskriver precis varför i inlägget..!! ?

  1. Nicole

   Min pojke på 2,5 är precis likadan och har varit det mer eller mindre hela tiden! Behöver jag något shoppar jag på internet eller skaffar barnvakt en stund ? Han är världens snällaste men busigaste! Tror det där är något personlighetsdrag, Men ett tips som jag lyckats komma på väl inne på Ica under storhandling tex är att låta barnet hjälpa till. Typ peka på mjölken och säga ”kan du ta en sån och lägga i vagnen?” Och sen säga ”vad bra! Nu ska vi hämta ägg!” Tex. Alltså det går ju inte alltid, och din son kanske är lite liten fortfarande. Men du kan ju testa! ? Sen om det är helt hopplöst så får han min mobil och pilla med den i kundvagnen ?

 11. Frida

  Min son är likadan när vi storhandlar, att man inte lär sig att barnvakt bör införskaffas eller en av oss åker och handlar själv. ingen bra tid just nu haha /Mamman med 1 1/2 åring

stats