Ulrika Forsberg

Uppdatering 

Hej!:) 

Uppdateringen på bloggen här är inte på top direkt! Känner att jag måste pausa mycke i mitt liv och fokusera på mig och min familj. Hoppas många av er förstår. 

Jag vill ju inget hellre än att ha en bra blogg och uppdatera er om ALLT! Men på sista tiden har jag bara känt massa press och ångest över att jag inte hinner me eller orkar saker, så därför har jag satt blogg och samarbeten lite åt sidan och gör några ibland när jag känner ork och lust helt enkelt!:)

Men uppdatering av läget här! 

Barnen växer så de knakar:) 

Jag har fått en infektion i mitt operationssår:( så jag vill bara att det ska läka, just nu ser det inte bra ut såret som blivit 🙁 har insatt 2 olika penicillin, så hoppas de vänder snart. 

Alex jobbar på med sitt företag som vanligt, allt går bra, bara massa jobb!:) 

Villiam går sina 15timmars på förskola, han trivs som fisken i vattnet:) 

Ingen mer renovering har skett, vilket är skönt! Fast de kliat i fingrarna att göra något. Men vi har iaf bestämt oss för att måla huset såfort vi får råd! Såå kul. 

Jag har fyllt år! Hela 26år:) fick presentkort till min tatuering ? så i oktober kommer jag tatuera mig! Gissa vad och vart jag tänkt!:) 

På tisdag ska jag till frisören, såå taggad! Inte bestämt om jag ska behålla min färg jag har och bara fräscha upp, eller färga mörkt (chokladbrunt) vad tycker ni? 

Jag och Alex har haft en dejtnight då vi käkade och bowlade. 

Sen har jag gjort fillers i mina läppar för första gången! Först va det svullet och ja va ovan, så ja va lite tveksam om vad jag tyckte, men nu älskar jag dom 🙂 

Men mer än så har de faktiskt inte hänt!:) 

?? 

(Bilder ifrån senaste dagarna) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats