Ulrika Forsberg

Vad händer nudå? Hjälp mig!!!

Hej allehopa!:) 

Vilken pissdag det har varit idag verkligen.. 

min tatueringstid som jag väntat på i typ 4-5månader blev uppskjuten för hon va sjuk. 

Foxy är dålig igen så vi ska på nytt ultraljud på måndag! 

Min lyxiga räkmacka till lunch va skitäcklig

Å trendrum.se e så jäkla dryg när det gäller mina barstolar som jag fick hem söndriga…. 

så ja.. usch! 

Sen är det såhär att jag har ett tag nu letat häst.

Jag har bestämt mig för att satsa riktigt på min hobby och såsmåningom börja tävla igen, de känns sååå kul! 

Jag hittade en jättefin häst, men jag hade lite problem att få till en dag att ta mig iväg å provrida eftersom de nästan va 100mil tur å retur :/, så han blev såld:( 

Så de va verkligen så himla tråkigt! 

Menmen, nya tag! Jag uppdaterar hästnet å blocket en gång i timmen i hopp om att min drömhäst är där!:)

Så vad är min drömhäst? 

Utseendemässigt 

Ja, bilden nedan får tala för sig! 

Brun, vit bläs, strumpor å maffig! 


(På bilden ser ni Camilla von bay, av uppfödare annethe på stuteri salmonbay) ni kan gå in på hennes hemsida HÄR . Camelia red jag mycke när jag va yngre, då jobbade jag på stuteri salmonbay. Idag är annethe en god vän och såklart min förebild och personen jag alltid frågar mig för innan jag köper häst. 🙂 

Men ja, de är lite av utseende på min drömhäst! 

Men gärna brun med bläs:) 

Ett halvblod!

Storleksmässigt så gillar jag större hästar runt 1.70 ( + -)

Jag söker nu en valack som ska kunna grunderna ( runt 7-14 år) 

Jag är inriktad på hobbyridning med träningar för tränare och lite hoppinriktning. 

Pris är beroende på häst såklart! 

Men då jag inte söker en seriös tävlingshäst så är det inte häst för 70-100 tusen jag söker!:)

Utan en livskamrat för utbildning och träningar (eventuellt nån liten tävling framöver) 

Har ni eller vet ni om någon? Så snääälllla maila mig på [email protected] eller skriv på insta direct! 

Jag letar med nöd och näppe efter den rätta:)
Å en fråga många undrar. 

Vad hände med dina tidigare hästar? 

Jo, jag har alltid haft häst sen jag va liten. 

Sen vart de uppehåll några år när jag flyttade till östersund. 

När jag va gravid med villiam så fick jg hem en häst som va vanvårdad av en gubbe i hembyn. De va en häst som jag inte direkt ville ha om jag fick välja själv! Jag vill ju hoppa å träna, denna häst (kinder) va en mysig skogsmulle bara. 

Sen va jag gravid utan körkort, så tajmingen va inte den bästa! Men självklart tänkte jag inte låta gubben ha honom! 

Så jag hade honom ett tag, gav honom hästvänner, veterinärvård, hovvård och han blev riden. Sen räckte inte min tid och jag till. Depression på depression som jag hade i samband med graviditet och förlossning gick inte ihop med hästlivet helt enkelt. Så jag hittade ett hem till honom, han står nu nära mig hos en ung tjej! Jag har hälsat på honom och sett hur han har det också!:)


Efter ett tag när jag hade fött Hampus kände jag att jag verkligen vill ha häst! Jag vill få det att funka! 

Då hittade jag och min syster en häst om vi båda vill ha, så vi tänkte att vi köper honom tsm så båda kan ha honom! (De va alltså Fröding)

Jag kände ganska snabbt efter vi fått hem honom att de inte funkade. 

Ijume att jag och min syster hade honom tillsammans så innebar det att när jag skulle rida så red jag ju själv, hade ju ingen att rida me. (Kände inte de andra i stallet såatt  jag kunde rida me dom) 

Sen så blev de så bökigt tyckte jag.

När man väl lämnat barnen å skulle ta sig tid i stallet så hade kanske tillexempel min syster redan ridit och borstat och pysslat om honom, då va det ju bara att vända och åka hem.. de funkade ju inte. 

Så jag kände att eftersom de är min syster som har stall och inte jag så fick ju hon väljsa om hon ville köpa honom. Jag vill inte tjafsa med min syster (som kunde bli lätt hänt) ?

Så nu står han en kilometer ifrån mig (hos min syster):)


(Min syster, hennes dotter och Fröding)
Så idag känner jag helt andra förutsättningar med häst! 

Min syster, systerdotter mina vänner har häst, man har människor runt om sig som kan rida me. Ridhuset är gångavstånd, Jag har mer ork nu när mina barn ändå blivit större! Jag kan lämna hemmet å Alex ta barnen!

Ja.. jag känner mig redo! 

Å därför ska detta verkligen vara min rätt häst så både jag och hästen kan utbildas tillsammans 🙂
Så hjälp mig! 

Har ni eller vet ni om någon dom passar mig? 🙂 

Jag själv är väldigt duktig inom hästar och ridning och jobbat mycke som yngre med unghästar hos annethe! Dock är man ju lite nybörjare när man haft uppehåll! 

Men de kommer tillbaka fort när man sätter igång:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ulrikaforsberg

      Han va jag tvungen att sälja när jag flyttade till östersund och inte hade något stall och min fodervärd inte kunde ha honom längre!
      Hade jag kunnat så hade jag köpt tillbaka honom 🙂

stats