Ulrika Forsberg

Vad tycker ni? 

Jag sålde ju mina beig tygstolar och beställde likadana fast med mörka ben, under tiden så tog jag ner våra vita plast-fåtöljer, Alex sa direkt att han tyckte dom va snygga! Och jag bryr mig faktiskt om Alex åsikter 😉 så jag avbeställde dom andra och beställde hem 8 plast-stolar, fick hem 2idag, vad tycker ni om dom?

Jag gillar faktiskt också att de kom in lite mer stilrent och ”kall” stil. Dock tycker jag att stolarna va liiiite för låg och smal, hade gärna haft dom lite bredare i både rygg och sits samt lite högre! 


En fråga jag får mycket är 

Du tycker inte att du har för myvke vitt hemma?

Svar: tror ni helt allvarligt att jag hade haft så mycke vittnen jag tyckte de va för myvke? Egentligen? Är det inte rätt logiskt att jag gillar vitt och inte tycker de är för Mycke eftersom jag har de liksom? Haha. För mig är det ganska uppenbart! 

Jag gillar vitt! Tycker inte de är svårt att hålla rent med barnen! Tycker inte det är opraktiskt! Jag tycker det är fräscht och rent med vitt! Sen tycker jag vi har ett golv som bryter av det bra. Sen kan vårat mörka golv göra så allt vitt syns extra mycke eftersom de inte smälter ihop med golvet! Men I like IT!:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Är så imponerad av att ni orkar renovera så med småbarn! Sjukt fint gör ni! Vi ska börja göra en liten renovering av vårat kök nu!! Men jag bävar för kaoset de blir med en renovering och en ettåring! Jag älskar renovering men varken ork eller tid finns nu med barn! Ni gör de så fint oxg jag önskar man kunde fixa och fixa så mkt!? och då har vi bara ett barn! Men de är mkt att rodda när båda jobbar! All creed till er!??

 2. L

  Tycker dom andra stolarna passade bättre till bordet ni har. Stolarna va snygga men då ett annat bord om man frågar mig 🙂 men ni ska ju ha de ni trivs med och tycker är bäst ?
  Älskar förövrigt din inredning, de kliar i fingrarna när jag kollar på alla dina bilder och vill själv börja köpa hem och fixa i hemmet ?

 3. Amra

  Tyckte faktisk mer om de andra stolar o de skulle passa så mycket bättre till din nya fina lampan men som sagt man ska gå eftwr vd man själv tycker o nej inte för mycket vitt det är ju så fint hemma hos dig ????

 4. Erica

  Vill bara förtydliga att jag inte menade något illa/negativt med min fråga om er vita stil. Ni har det väldigt fint!
  Snygga stolar! 🙂

stats