Ulrika Forsberg

Välkommen in till oss

Tänkte visa er lite hur vi bor nu! Nu i veckan så kommer nog vårat hus ut till försäljning! Det är ett stort hus på ca 200kvadrat + källare och stort garage som har förråd och vind! Även 2till stora förråd på tomten! 

5stora sovrum och 2st smårum med snedtak som jag även haft som sovrum! 

Ett stort sovrum på nedervåningen har egen toalett och egen ingång utifrån!:)

3badrum varan 1med dusch och 1med badkar

Rymligt kök och stor hall, vardagsrum och matsal! 

I källarn finns det gym, tvättstuga, mängder med förvaring och matkällare! 🙂 

Finns även en stor vind i huset!:) 

Är ni intresserad av ett stort gammalt hus i ås med mycke plats och mycke möjligheter, nära till skola/dagis och bussplats så välkommen å titta ☺️
Vardagsrum å matsalSovrum 1 nere 


Sovrum 2 nere 


Sovrum 3nere med stora rymliga garderober, toalett/dusch Och egen ingång utifrån 


Hall nere 

Toalett 1 på nedervåningen 


Sovrum 4uppe 


Sovrum 5 uppe med badrum

Hall på övervåning 


Källare gym/tvättstuga 


Kök


Litet rum med snedtak uppe (finns 2) 


Utomhus 

Utgångspris kommer att ligga på 2.950.000:- 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  Hej!
  Är kär i ditt hem! Underbart fint! 🙂
  Tänkte höra vad ni har använt för färg på väggarna ? Har ni samma vita färg eller har ni olika så det bryter av? Jag ska till och renovera mitt hus så vill gärna ha tips ☺️

 2. Jonna

  Man ska väl egentligen inte kommentera nåt om detta, det är väl det Du Johanna, vill.. men alltså hur störd är du som gör påhopp mot deras son?? Blanda inte in honom i något. Du kan ju inte ha barn själv för då blir jag mörkrädd. Dessutom, vad det nu är som sticker i dina ögon, antar att det är ren avundsjuka.. men kan du inte hantera det så sluta bara med sociala medier för du klarar uppenbarligen inte det. ULRIKA! Fortsätt som du gör skit i idioter och låt dom inte ta din energi. Vilket fint hem du har! Och en så fin familj! ?

 3. Lisa

  Min bonusson hat downs syndrom och jag kan garanterat säga att Ulrikas son inte har det. Tror du inte att läkarna och BVC hade sagt det i så fall?

 4. Mari

  Johanna nu var du allt dum i huvudet, du borde skämmas.. Skaffa dig ett liv istället för att följa och försöka trycka ner Ulrika och hennes familj.

  1. Ullis

   Du verkar inte speciellt insatt i sjukdomen Down syndrom Johanna!! Hur fan kan man bara komma på tanken att skriva ngt liknande?!?!

  2. Jessica

   Varför skriva detta? Vad grundar du det på och vad har du för rätt att fråga henne om detta utan belägg över huvudtaget?

  3. Mari

   Johanna nu var du allt dum i huvudet, du borde skämmas.. Skaffa dig ett liv istället för att följa och försöka trycka ner Ulrika och hennes familj.

stats