Ulrika Forsberg

Varför jag blir igångsatt innan BF! 

Hej! Har sett att det är många som undrar varför jag blir igångsatt innan BF. Å svaret finns väl mer eller mindre i detta klipp 

Men för att ge en snabb förklaring så är det såhär att jag mår verkligen jätte dåligt från ca vecka 3 å sen resten av graviditeten! 

De är illamående första perioden, alltså riktigt riktigt illamående å yr, går ner mycke i vikt å får inte i mig nåt! 

Sen går det över på fogar/ljumskar, kan inte gå å har svårt för all rörelse! Bebisen ligger å trycker så jag har nervkläm som gör att jag inte kan stödja mig på höger!

Sen under hela perioden så sänks mina värden för varje månad, vilket resulterar att i över ett halvår är jag sängliggandes, har ont, får Max 1,2 timmars sömn pga kryp å sendrag i hela benen som blivit pga mina dåliga värden och jätte problem med andningen pga bebis ligger konstigt å trycker! Å allt detta resulterar till deprimerad och helt slut i kropp och huvud!

Så därför föreslog en barnmorska på förlossningen att vi ska sätta ett datum för igångsättning! Just mest för att jag inte fått eller får någon sömn å att jag är helt slut pga av de och mina dåliga värden! 

Så just av den anledning så har jag fått ett datum för igångsättning! 

Sen finns de såklart massa olika anledningar som kan ge de!:) 

Å kan ni tänka er, i morgon är det söndag, å måndag morgon sätts allt igång ?? sååå nära nu!! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Vill bara tipsa dig om magnesium! Nu är ju snart graviditeten över men det har hjälpt mig massor! /skynda dig att klicka hem en magnesiumspray eller köp på hälsokost. Det är så jäkla värt att ha hemma även efter grav.

  2. Em

    Jag är några veckor gravid bara och illamåendet och yrseln tar redan kol på mig 🙁 skönt att du får det gjort så slipper du lida så, håller tummarna för en bra förlossning (:

stats