Ulrika Forsberg

Vilken förälder är du? 

Har tänkt på en sak så mycke! 

Instagram har ju som vi alla vet en stor påverkan på oss. 

Hur man ska vara,hur man ska se ut, hur korten man tar ska se ut, flödet ska hänga ihop osv.. 

jag tycker lite synd om barnen som påverkas av detta.. 

hur tänker jag nu? 

Jo.. jag tänker lite såhär. 

Om ditt barn vill måla sin säng grön eller lila? Eller köpa en färggrann sak, är du då den föräldern som köper de eller istället köper vit/grå? 

Många är ju så besatt över hur alla kort ska se ut, så hela barnens rum ser ut som ett sjukhusrum, alldeles vitt Å grått bara.. de måste ju va svin tråkigt!:O 

Färger påverkar ju så mycke (positivt) man blir glad! 

De är väl självklart att ett barn ska få ha ett färgglatt rum anser jag!:) 

Jag tänkte också mycke vitt/grått/svart förut, men har släppt de nu! 

Självklart ska mina söner ha färgglada saker 🙂 

Jag längtar tills villiam kan prata så pass att han kan säga själv hur han vill ha det i sitt rum så han och jag kan få inreda å fixa så han vill ha det!:) 

Just nu e villiams rum helt orört:/ vi ska byta golv å måla väggarna i nån mörkare färg å kanske ha nån fin fondvägg me nå mönster 🙂 
Hur har ni det? 
Jag dömer ingen, jag talar bara utifrån vad jag själv tycker! Men tycker alla bör göra som man vill:) 

Jag minns ju bara när jag va liten å satte upp affischer överallt me djur och idoler, de satt inte i nån ram heller, utan jag satte de i häftstift! 

Älskade rosa å tillochmed fick måla med målarfärg och dekorera väggen själv:) de va ju de roligaste som fanns att få fixa i MITT egna rum alldeles själv och ha de som jag ville ha det!:) 

🙂 
Jag vill verkligen få in mer färg här hemma hos oss:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Jag har haft samma fundering! Visst är det snyggt när färgsättningen går helt i grått men när barnrummet gör det blir jag lite lessen…

  2. Eleonor Wiksten Hoversjö

    Ååh älskar att du gör ett sådant inlägg!! Du som ändå har såpass många följare och folk som ser upp till dej, kanske kan få upp ögonen hos många att färg är så betydelsefullt och att barn behöver få leva fullt ut med vilka leksaker de än vill ha! Att livet är så mycket mer än ett ljust vitt instagramflöde! Jag tycker, som så många andra, att det ju är jättefint men svart/vitt/grått, stilrent osv, flödet och bilderna ser fräscha och fina ut etc. Men när det kommer till, framförallt, barnrum, så ska det inte begränsas på grund av någon färg eller stil. Har sååå mycket jag skulle kunna skriva… Min sons rum var från början tänkt att gå i en viss färgstil, men alltfler leksaker osv som han fick så blev det ju svårare att hålla sig till stilen, men också desto roligare att tillbringa tid i hans rum, som ju sprider glädje och barnasinne nu när det sprakar av färger! Även om jag skulle vilja att mitt ig-flöde såg stilrent och så ut, så går det inte att göra, eftersom mitt liv är så färgglatt och nog ska ju flödet kunna spegla ens liv och personlighet! Hur som helst, så är det såå kul att du tar upp detta!!!??? instagram: @eleonorwiksten92

  3. Louise

    Jag kör all in på färg och lekfull inredning till min dotter (1,5 år). Jag gillar inte alls när allt ska vara vitt och grått, så som man ser på insta överallt nu. Känns ju inte som att det ens går (eller att barnet får) stöka till. Så jag har som sagt valt mycket färg och många lekfulla delar. Hon har sovrum och lekrum och i lekrummet finns whiteboard på väggen (just nu så hon kan ha magneter men pennor när hon blir äldre), bord och stolar, en låg bokhylla så hon når, ett bollhav, många lådor och backar som är lättillgängliga så hon kan ta allt hon vill. Sen också ett tågbord hon kan stå vid. Och sen en massa leksaker såklart! 🙂 jag tycker att barn ska kunna leka, utvecklas, utmanas och inte bara ha ett rum som inte får röras.

stats