Ulrika Forsberg

Vitt utomhus 

Nu på morgonen när man kliver upp så är de alldeles vitt ute av frost! Faktiskt mysigt ändå!:) längtar tills jul! Å iår så kommer julpyntet komma upp tidigt där i början av november:) 

Varför? Jo för jg vill göra de medans man har orken, eftersom jag ska föda i november (mest troligt) så vill jag ha allt klart!:) 

??

Iförregår va vi vid sjön borta på Frösön och tid fina bilder som jag totalt glömt att visa ju:) 

Här är dom! 


Villiam ligger bredvid mig och sover din lilla lur! Jag passade på att platta håret å noppa/klippa brynen! Sånt man annars typ aldrig gör:P 

Ska iväg och hämta ut nåt paket jag hade fått på ok när ville vaknat! 

Spännande! De e alltid lika kul när man inte riktigt vet vad de är som kommer! Annars känns det inte riktigt som att de kommer hända så mycke mer idag! Ta det lugnt, städa å plocka litegrann, packa lite mer små grejor i BB-väskan å lite sånt bara. 

Tänkte passa på å visa 2koftor som kommer följa me i BB-väskan samt ett par leggings!:) 

Denna kofta som man knyter på sidan, så fin att ha när man är gravid tycker jag, den framhäver magen så fint!:) å sen så bra när man ammar!:) den e mjuk och Go och sen lättsam att bara knyta upp:)

Ni hittar den HÄR


Sen köpte jag en annan kofta, lika där, så snygg när man har gravidmage, å så praktiskt å skön att ha när man ammar! Denna knyter man framtill å sen är den längre!:) 

Hittar den HÄR


Å den dessa sköna å lite tjockare leggings!:) som ni hittar HÄR

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats